Näytetään kaikki 5 tulosta

Oukitel

Oukitel on täysin kiinalainen brändi joka on erikoistunut kestäviin älypuhelimiin ja ennenkaikkea hyvän akun keston omaaviin puhelimiin. Vaikka puhelimien valmistus ja suunnittelu tapahtuu kiinassa, ei se tee puhelimesta huonoa. Nämä puhelimet on vakiinnuttaneet asemansa Suomalaisen metsästäjän työkaluna! Eikä syyttä suotta, se on loistava valinta toiseen käteen, oli toisessa kädessä sitten haulikko tai perhovapa

Oukitel historia

Yrityksen historia juontaa juurensa vuoteen 2007 jolloin yritys on perustettu Kiinan Shenzenissä.  Yrityksen strategiana on ollut alusta asti kehittää omia puhelimia eikä tehdä kopioita markkinoilla olevista. Sen takia yritys on panostanut alusta asti tuotekehitykseen voimakkaasti ja onnistunut tuomaan markkinoille valtavirrasta poikkeavia, laadukkaita ja hyvällä akun kestolla varustettuja puhelimia.

Yritys sai puhelinvalmistuslisenssit vuonna 2008 ja se sai ISO9001- laadunhallinta standardin mukaisen sertifioinnin.  Kyseessä ei ole siis mikään uusi yritys, vaan jo vuosia markkinoilla ollut älypuhelinvalmistaja ja kehittäjä jonka laatu ja innovaatiot on huomattu myös Suomessa.

Oukitel WP6

Oukitel WP6 on uusi lippulaiva malli jossa on käsittämättömän hyvä akun kesto yhdistettynä jäätävän tehokkaaseen rautapuoleen. Tämä on kaikenlisäksi markkinointipuheiden perusteella iskunkestävä puhelin! Oukitel WP6:n luokitus IP-luokitus on nostettu tasolle IP68, joka tekee siitä täysin veden ja pölynkestävän puhelimen. Tähän kun ynnää vielä mukaan ison ja laadukkaan näytön sekä huippulaatuiset kamerat niin ei metsästäjä voisi oikein parempaa puhelinta toivoa!

Ale!

Puhelintarvikkeet

Oukitel K10 Suojalasi 2kpl

11,21
Ale!
1,74
Ale!
174,79
Ale!

Puhelintarvikkeet

Oukitel Wp5000 Suojalasi

1,65

Liittymän valinta Oukitelliin

Liittymän valinta Oukitellin puhelimeen ei eroa mitenkään normaalinkaan älypuhelimen liittymän valinnasta. Tärkeintä liittymän valinnassa on se että se on datansiirroltaan sopiva omaan käyttöön. Jos tarkoituksesi on lähinnä seurata koiran liikettä tutkassa ja selailla hieman metsastys.comia, voit valita liittymäksi halvan liittymän, mutta jos taat selailet paljon HD-laatuisia videoita, katselet laadukkaita riistakamera pätkiä ja surffailet päivät pitkät netissä, niin ota suosiolla Elisan huoleton, jossa on 300 mbit/s datansiirto nopeus ja rajattomasta datansiirto kapasiteettia!
Jos sinulla on tiedossa jokin hyvä puhelinmalli, jota suosittelet metsästäjille tai kalastajille, muistathan ilmoittaa siitä meille Facebookissa, niin lisäämme tuotteen myös muiden löydettäväksi! Tarkoituksemme on helpottaa Suomalaisen metsästäjän arkea ja etsiä edulliset ja parhaat tuotteet hänen käyttöönsä!

Oukitel WP2

Oukitel WP2 oli ensimmäinen, isomman läpimurron Suomessa tehnyt matkapuhelinmalli. Suurimmat syyt miksi puhelin menestyi Suomessa erityisen hyvin, oli aivan uudelle tasolle viety akku. Puhelin oli fyysiseltä kooltaan paljon isompi kuin muut, mutta kuorien alta löytyi 10 000mAh akku, joka oli aivan uutta markkinoilla. Tämän akun ansiosta Oukitel WP2 kesti lataamatta päiviä, toisinkuin perinteiset älypuhelimet. WP2:sta tuli maaliskuussa 2020 uusi malli, Oukitel WP6