Billig Strøm | Forbrukslån svar med en gang | Joustolaina | Ryggsmerter | Forsikringsselskap | Husalarm | Kredittkort i Norge | Beste Boliglån 2018
Sissos impukkabanneri

Etelä-Pohjanmaa

Metsästys Keskustelut Kaikkea metsästyksestä Etelä-Pohjanmaa

Tämä aihe sisältää 19 vastaukset, 10 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Capo 3 vuotta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 20)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #2423 Vastaus

  Sambou
  Osallistuja

  Metsästääkö kukaan kyseisellä alueella tai kuuluuko seuraan joka toimii Etelä-Pohjanmaalla? Olisi mukava tietää että onko jäniksiä ja metsäkanalintuja näillä nurkilla.

  #6442 Vastaus

  Korpi
  Osallistuja

  Alavudella mettästellään… Meidän seuran mailla on Rusakoita liikaakin, mutta mettäjäniksiä sopivasti. Ja mettäkanalintuja on ihan hyvin, teeriä ainakin.Tämän seuranmailla, on vähän kaikkia eläimiä hyvin... 🙂 Poikkeuksia lukuun ottamatta (fasaani, Peltopyyt yms)

  #6443 Vastaus

  Mikko78
  Osallistuja

  Täälä ep:llä sitä tulee metästettyä. Mettäkana kannat tuntuivat olevan aika heikot verrattuna pariin erelliseen vuoteen. Russakoita on tarpeeksi, mettäjäniksistä en kyllä osaa sanoa kun ei ole noita jälkiä vielä oikein näkynyt…

  #6444 Vastaus

  Sambou
  Osallistuja

  Juu ei ole oikee jänöjä täällä Nurmo- Sjoki seudulla pahemmin näkynyt. Teeriä ja muita ötököitä on kohtalaasen hyvi.

  #6445 Vastaus

  Sambou
  Osallistuja

  Noniin onkos Etelä-Pohjanmaan häjyt käyneet jahdeilla? Tänne saalista kuvia sun muita voi lisäillä, ja mikseipä pieni kertomuskin tilanteista olisi mukava!

  #6446 Vastaus

  Sambou
  Osallistuja

  Onko täällä edes enää ketään, joka metsästäisi kyseisellä seudulla itseni lisäksi?

  #6447 Vastaus

  SLC
  Osallistuja

  Teuvalta päivää! Metsästysseura Ajo:n mailla ja joskus päiväkortilla Jahdin aluilla tulee metästeltyä. Peltopyitä ja fasaaneita näky viime vuonna hyvin, mutta kanalintuja heikosti. Rusakoita ja mettäjänöjä on aina ollu hyvin tää päin.Kanalintujen pesinnät on tänä kesänä näyttäny menevän hyvin, ku joka puskasta pöllähtää. Kyyhkyille laitettu pienet ruokinnat kehille vaikka niitä näyttääki olevan jo muutenki aika mukavasti. Lujaa pitääs päästä jo ojaan makaamaan 🙂

  #6448 Vastaus

  -Huurreteeri-
  Osallistuja

  Ilmajoella metsästellään, hyvin on ainakin rusakoita ja teeriä on paljon, metsoja ei niinkään paljoa mutta niitäkin jokunen.

  #6449 Vastaus

  Marko V
  Osallistuja

  Isossakyrössä mettästellään, kolmen seuran alueella iso,palo ja alap. Lintuja mettästellään ja Bretoni tai kaksi on apuna..

  #6450 Vastaus

  Sambou
  Osallistuja

  Ei täällä turhan ruuhkaista keskustelua ole ::) Onko kukaan käynyt jahdissa?

  #6451 Vastaus

  Toimitus
  Osallistuja

  Minä tapaan käydä Alahärmässä teerijahdissa ja noilla seuduin teeriä kyllä riittää. Olen seurassa jäsenenä ja hirviporukkaankin on tarkoitus mennä taas jossain vaiheessa. Muutoin asustelen Vaasassa. En omista koiraa, niin se tekee jahtikauden hieman lyhyeksi…Mistäpäin Etelä-Pohjanmaata te muut olette?

  #6452 Vastaus

  Sambou
  Osallistuja

  Itse asuskelen tällä hetkellä Seinäjoella, ja käyn Nurmon seuran alueilla pääsääntöisesti vuosikortin turvin jahtaamassa, toki omiakin lupa-alueita löytyy lähialueella. Metsäkanalintuja enemmän metsästelen, toki tulee vuosittain käytyä sorsan ja kyyhkyn aloituksissa, mutta nyt varmaankin keskityn lähinnä kyyhkystämään, koska ei ole enää noutavaa koiraa. Kettu ja supi puuhia on tullut harrastettua kanssa viimevuosina aika reilusti, tänä vuonna en yhtä aktiivisesti koska terrieri tuli matkansa päähän, ja kuoli viimevuonna.

  #6453 Vastaus

  aatu
  Osallistuja

  Järviseudulla mitä kiertelin niin on ainakin lintuja kohtalaasesti ja s-joel ron rusakoita liian paljon…

  #6454 Vastaus

  Sambou
  Osallistuja

  Rusakoita Sjoen -alueilta löytyy kyllä, viime vuonna tuli ammuttua reilu parikymmentä ihan vain ojanvarsia kierrellen

  #6455 Vastaus

  Sambou
  Osallistuja

  Löysin ketun kolon, tai no pesä sijaitsee ison siirtolohkareen alla, ja itse en enää omista koiraa tähän tarkoitukseen, joten jos joku tahtoo treenata koiraansa, täällä olisi aika hyvät saumat siihen. Lähistöllä paljon supikoiria ja kettuja, pari hyvää paikkaa mistä itse olen saanut eräksi supikoiria ja kettuja on ihan 300 metrin säteellä kyseisestä paikasta.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 20)
Vastaa aiheeseen: Etelä-Pohjanmaa

Voit käyttää BBkoodia formaattia viestin muokkaukseen
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: