Billigst Strøm 2018 | Forbrukslån | Parhaat Kaiuttimet | Sähkön Hinta | Livsforsikring | Husalarm | Test Kredittkort | Boliglån Rente
Sissos impukkabanneri

Keskustelua pienpedoista ja pyyntimenetelmistä

Metsästys Keskustelut Petojen metsästys Keskustelua pienpedoista ja pyyntimenetelmistä

Tämä aihe sisältää 46 vastaukset, 18 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  metsämies1 3 vuotta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 47)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #2231 Vastaus

  admin
  Ylläpitäjä

  Tänne vain lisäilemään kuvia.Tuossapa viime talvinen kuva, viime talven saalis serkun kanssa oli 4 minkkiä ja yksi kärppä, kaikki saman ojan varrelta.Kuva1001.jpg

  #3357 Vastaus

  JR#15
  Osallistuja

  Nyt ois kolmet raudat hankittuna ja pari pönttöä jo valmiina lauantaina pitää viritellä paikalleen jos näätä näppärä tekis viimosen virheen. Lumien aikaan jälkee näky liiankin kanssa. Yhdet jos virittelisi sitten puron varteen minkille. Laitetaan kuvat kuhan on pyydöt paikallaan.

  #3356 Vastaus

  admin
  Ylläpitäjä

  Tänään tuli käytyä viemässä Teeban kans loput 6 minkinloukkua pyyntiin, jälkiä kyllä näky, saattaa olla että elukka ittensä johonki pönttöön liskauttaa.

  #3358 Vastaus

  valtsu
  Osallistuja

  omalta lohi altaalta minkki vie lohia. pari päivää sitten löysin puron varrelta lohen raatoja , sit laitoin sinne loukun. mut saalista ei ole tullu ???

  #3359 Vastaus

  Korpi
  Osallistuja

  Aattelin lähtiä joku päivä sukset jalassa näädän perään. Jälkiä olis yhessä paikassa, mutta ei oo tullu vielä käytyä kokeelemas.  ;D

  #3360 Vastaus

  admin
  Ylläpitäjä

  Tulipa tuossa yhtenä iltana bongattua 5 eri kettua lyhyellä matkalla.. Kettuloukku on harmittavasti mökillä, mutta keskiviikkona saan senki pyytämään.

  #3361 Vastaus

  admin
  Ylläpitäjä

  Loukku saatu ja viety metsään pariksi päiväksi syöttien kanssa. Ei siis ole pyynnissä vielä, vaan tarkoituksena on antaa kettujen tutustua loukkuun edes sen pari päivää. Kalaa pistin nyt kun ei muuta ollut saatavilla, pitää kyttäillä teitä mahdollisten yliajettujen jänisten tai oravien varalta, muuten jatketaan kalalinjalla.

  #3362 Vastaus

  admin
  Ylläpitäjä

  http://www.eranetti.fi/index.php?act=viewProd&productId=228Tekeekö näillä loukuilla mitään? Hinta ei ole paha ja siksi se pistääkin mietityttämään loukun tehokkuutta.

  #3363 Vastaus

  Sambou
  Osallistuja

  Ainahan kannattaa kokeilla, ei tuo kympin per loukku ole paha uhraus. Hyviltä ainakin kuvissa näyttivät, mutta tiedä nyt sitten.. Kokeilemalla selviää.

  #3364 Vastaus

  admin
  Ylläpitäjä

  Ainakin minulle 50 euroa sellainen summa, mitä en haluaisi hukkaan heittää.  😉Googlettamalla löysin muutaman viestin kyseisistä loukuista, niiden mukaan ihan toimivia pelejä, joten tilaukseen menee.

  #3365 Vastaus

  Säkkimies
  Osallistuja

  Rakennellut kettuloukkua , pitäis kohta viedä totutus pyyntiin.dsc00585qf.th.jpgUploaded with ImageShack.us

  #3366 Vastaus

  Kairankävijä
  Osallistuja

  Minkälaiset mitat olisi sopivat supiloukkua varten, jos miettii että sinne voisi myös kettu eksyä ?Olisko " betoniverkko " jonka mitat on Paksuus: 1mm, silmäkoko 19x19mm ja korkeus 1m nii sopiva kanuloukkua ajatellen ?

  #3367 Vastaus

  Qkkeli
  Osallistuja

  Ketulle toi kulkuaukko kun saisi olla ainakin 80 X 80 cm, ja siltikin vain pentu tai muuten tyhmä ehkä erehtyisi uskaltamaan sisään verkkohäkkiin.

  Tuollainen mitotus muistui mieleen..

  #3368 Vastaus

  Cheyenne
  Osallistuja

  Minkälaiset mitat olisi sopivat supiloukkua varten, jos miettii että sinne voisi myös kettu eksyä ?Olisko " betoniverkko " jonka mitat on Paksuus: 1mm, silmäkoko 19x19mm ja korkeus 1m nii sopiva kanuloukkua ajatellen ?

  Ka-Nu ois about 120cm leveä, 60cm korkea ja 180cm pitkä... (tommonen verkko ois "rappausverkko" nimellä markkinoitavaa) on aika sopivaa, vaikkakin ehkä parempi olis vielä vähän isommalla silmällä oleva.Jos taas "perinteisen mallista" ajattelisit, niin kettua varten korkeus ja leveys saisi olla vähintään 80 cm ja yksisuuntaisena pituus noin 150cm ja kaksipäisenä (mikä olisi parempi) pituus olisi noin 240 cm.

  #3369 Vastaus

  Qkkeli
  Osallistuja

  Onkos kenelläkään mitään kokemusta näistä minkin keinohajusteista?http://www.erakontti.fi/naytatuotteet.php?lTuoteRyhmaTunniste=945

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 47)
Vastaa aiheeseen: Keskustelua pienpedoista ja pyyntimenetelmistä

Voit käyttää BBkoodia formaattia viestin muokkaukseen
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: