Strømpriser | Beste Refinansiering | Pelinäyttö | Takstmann | Husforsikring | Alarm | Reise Kredittkort | Beste Mobilabonnement
Sissos impukkabanneri

Metsastys.comin CHAT on avattu!!

Tämä aihe sisältää 7 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Vikke 7 vuotta, 3 kuukautta sitten.

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #2470 Vastaus

  Toimitus
  Osallistuja

  Morjens,Avasimme ensimmäisen suomalaisen Metsästys-aiheisen chatin, jossa metsästäjien on hyvä jakaa kuulumisiaan kuin erätulilla konsanaan!Chattiin pääsette klikkaamalla selaimen oikeassa reunassa näkyvää Chattiin-painiketta ja chat avautuu uuteen ikkunaan selaimessanne. Chat vaatii rekisteröitymisen, joten käykäähän ensin liittymässä jäseneksemme! 🙂Jättäkää näin aluksi chat-ikkunanne auki, vaikkei chatissa olisi tullessanne porukkaa ja sillätavoin saamme hienon startin tälle chatille heti lähtölaukauksessa! 🙂Lämpimästi tervetuloa kaikki keskustelemaan uuteen upeaan chattiimme!

  #6972 Vastaus

  Sambou
  Osallistuja

  Chattiin kaivattaisiin enemmän aktiivisia kirjoittelijoita! Olisi hyvä, jos laittaisimme tänne tietyt kellon ajat, jolloin chattiin kannattaisi mennä keskustelemaan, näin ollen kävijä -ja keskustelia määrät nousisivat. Aiheitakin voisi laitella vaikkapa tänne, että mistä puheenaiheesta keskustellaan päiväkohtaisesti, esim. Joutsenet riistaeläimiksi huomenna, tai Sorsastus ja jne. Näin jokainen voisi vaikuttaa aiheisiin, ja jos joku keksisi paremman tai useamman aiheen, pidettäisiin äänestys, mistä keskulteltaisiin, ja pysyttäisiin aiheessa.

  #6973 Vastaus

  Timpe
  Osallistuja

  Kannattaa myös tulla tsekkaamaan IRC:stä, siellä ainakin parit pyörii 24/7  ::)http://www.metsastys.com/keskustelut/metsastys-com-kommentteja-ja-parannusehdotuksia/metsastys-com-ja-irc/

  #6974 Vastaus

  Sambou
  Osallistuja

  Tervetuloa! Olet liitynyt [Metsastys.com] huoneeseen 11:59 amTuollaiseen kirjoitusvirheeseen törmäsin kun menin tänään chattiin.

  #6975 Vastaus

  Sambou
  Osallistuja

  Olisi hyvä, että jokainen tulisi edes käymään chatissa, kun kerta koneelle menevät, näin tulisi varmasti enemmän juttua chattiin ja eloa foorumiin. Nyt kun chatissä on niin saa itsekseen höpistä 😀

  #6971 Vastaus

  Vikke
  Osallistuja

  Ikinä ei oikeastaan ole chatissa ketään, kun minä täällä pyörin..Olisi erittäin mukava keskustella metsästyksestä realiaikaisesti muiden kanssa.Ja koska chat on niin hiljainen, niin mielestäni olisi hyvä ottaa käyttöön Samboun ehdotus.Eli tehtäisiin tietyt ajankohdat, koska chattiin kannattaisi mennä.Mitäs mieltä muut ovat ?

  #6976 Vastaus

  Jontti
  Osallistuja

  Joo, tuossa olis perää. Tietyt ajat milloin ois aina pieni keskustelutuokio esim. ajankohtaisista asioista…  😉

  #6977 Vastaus

  Vikke
  Osallistuja

  Laitampa tähän ajat, jolloin ainakin minä käyn pyörähtämässä chatissa (jos ei ole muuta menoa) ja silloin olisi ainakin yksi keskustelija ;DTiistai: 18.00 -Keskiviikko: 18.00 -Perjantai: 18.00 -Lauantai 15.00 -Nämä siis ovat vain minun aikatauluuni sopivat ajat (lopulliset voidaan päättää joskus yhdessä) ja toivon, että tuolloin tulisi mahdollisimman paljon väkeä keskustelemaan metsästyksestä !Voisin ilmoitella tästä vähän muuallekkin, koska onhan tämä Suomen ainoa pelkästään metsästykseen keskittyvä chat !

Esillä 8 viestiä, 1 - 8 (kaikkiaan 8)
Vastaa aiheeseen: Metsastys.comin CHAT on avattu!!

Voit käyttää BBkoodia formaattia viestin muokkaukseen
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: