Strøm | Refinansiering av Gjeld uten Sikkerhet | Taksering av Bolig | Sähkövertailu | Billig Forsikringsselskap | Boligalarm Test | Kredittkort med Rabatter | Billigste Mobilabonnement 2018
Sissos impukkabanneri

Metsästyskengät

Metsästys Keskustelut Kaikkea metsästyksestä Metsästyskengät

Tämä aihe sisältää 8 vastaukset, 8 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Jukka 1 vuosi sitten.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #2905 Vastaus

  peltsi
  Osallistuja

  Tähän asti tullut tallusteltua kumisaappailla metsässä. Nyt mietin vakavasti parempien kenkien ostoa. Olen kokeillut muutamia vaelluskenkiä joissa on mielestäni liian jäykkä pohja. Tuntuma on liian huono makuuni. Tämmöiset löysin selailtuani nettiä. http://www.eramaailma.fi/epages/Eramaailma.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Eramaailma/Products/HA300103/SubProducts/HA300103-8#axzz2b7UqKkpt Onko kenelläkään kokemusta kyseisistä kengistä? Tai suositelkaa muita.

  #10500 Vastaus

  tikka99
  Osallistuja
  #10501 Vastaus

  peltsi
  Osallistuja

  Kiitos, tämä muutti näkemykseni kokonaan metsästyskengistä.

  #10502 Vastaus

  henq
  Osallistuja

  Nythän nuo näytti olevan kalvokengät metsästys ja kalastus lehdessä arvioinnissa. Kaikki oli oikeestaan ihan päteviä, lowa ja meindl kärkipäässä. Vertailussa oli myös jahti jaktit, jotka todettiin p*skoiksi. Imasivat vettä ihteensä semmoset 1,5kiloo ku muissa se oli muistaakseni semmoiset 200g.Että ei muuta kun kirjastoon ja kattelee lehdestä sopivat monot.Edit: muisti sen verran temppuili aamusta että paino märkänä nousi 200-800g muilla kengillä. Onhan noista huonoinkin tietysti puolet parempin kuin jahti jakt.

  #10503 Vastaus

  K-iuas
  Osallistuja

  Nythän nuo näytti olevan kalvokengät metsästys ja kalastus lehdessä arvioinnissa. Kaikki oli oikeestaan ihan päteviä, lowa ja meindl kärkipäässä. Vertailussa oli myös jahti jaktit, jotka todettiin p*skoiksi. Imasivat vettä ihteensä semmoset 1,5kiloo ku muissa se oli muistaakseni semmoiset 200g.Että ei muuta kun kirjastoon ja kattelee lehdestä sopivat monot.

  Ittellä ollut yhdet jahtijaktit ressuhommissa. Nämä piti yllättävän hyvin vettä mutta kuluivat kyllä muuten todella nopeasti. Tuo meindlin malli oli kyllä mielenkiintoinen. Täytyy varmaan käydä kokeilemas kun vanhat lacrosset pettää alta  🙂

  #10504 Vastaus

  jaril
  Osallistuja

  Meindlin kengät on ollut jo kolmen vuoden ajan kovassa käytössä. Ja kahta en vaihda: vaimoa enkä Meindlin kenkiä. Suosittelen lämpimästi.

  #10505 Vastaus

  rähmis
  Osallistuja

  Erätukun kengillä olen minäkin köpötellyt, nuukana opiskelijana en aikoinaan raaskinut enempää rahaa kenkiin tärvätä. Onhan noilla toimeen tultu, mutta saattaahan ne seuraavat kengät olla jotakin muuta tuotemerkkiä. Toistaiseksi ovat kyllä vielä ehjät, että sikäli hyvin ovat kestäneet varmaan liki 10v.

  #10506 Vastaus

  Marko V
  Osallistuja

  http://www.hhsport.fi/vaatteet-ja-kengat/tuote/chiruca-dogo-boa-gore-tex-jalkine/774108014/ tämmösilla on menty 9 vuotta ja nyt alkaa näyttämään antautumisen merkkejä..taidanpa ostaa samanlaiset tilalle..

  #24320 Vastaus

  Jukka

  Huonot kokemukset lienee myös hyvä saada tietoon. Useampi tuttu varoitellut Meindl:n nykyisestä laadusta. Itsellä Meindl Taigat alkoivat vuotaa ja menivät 1v. sisään takuuseen. Käyttöpäiviä alle 15 ja huollot asiallisesti (putsaus+vahaus) käytön jälkeen. Nyt takuusta tullut uusi pari ollut käytössä 2 syksynä (käytän ainoastaan kanalinnustaessa metsästyskenkiä, muuten vaelluskenkiä tai saappaita) käyttöpäiviä 10-15. Toinen kenkä vuotaa jo kuin seula. Takuuseen ei mene. En voi siis suositella 300e kenkää, jolla yhden syksyn vähäisen käytön jälkeen tulee ongelmia. Tutuilla Viking:t ja Garmint:in kengät samoilla reissulla vettä pitäneet. Selkeästi siis kengistä kalvo jostakin kohtaa herkästi pettää ja tulee asiaankuulumaton paikallinen vuoto.

Esillä 9 viestiä, 1 - 9 (kaikkiaan 9)
Vastaa aiheeseen: Metsästyskengät

Voit käyttää BBkoodia formaattia viestin muokkaukseen
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: