Strømpris Kalkulator | Forbrukslån | Varmepumpefirma | 144hz Näyttö | Inntektsforsikring | Alarmer | Bruk av Kredittkort | Billigste Boliglån 2018
Sissos impukkabanneri

Minkä merkkiset metsästys takit&housut kannattaa ostaa

Metsästys Keskustelut Retkeilyvälineet ja eränkäynti Minkä merkkiset metsästys takit&housut kannattaa ostaa

Tämä aihe sisältää 53 vastaukset, 11 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  JVee 5 vuotta, 7 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 54)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #2570 Vastaus

  Sintin vetäjä
  Osallistuja

  minkä merkkiset kannattaa ostaa ku oon hankkimassa uusia? Mieluiten alle 250e  ???  :-

  #8432 Vastaus

  Cheyenne
  Osallistuja

  No jos ja kun pienellä budjetilla koittaa pärjätä, niin parhaat (tai ainakin edullisimmat) hankinnat saa tehtyä kirpputorilta.Itselläni on kolme erilaista takkia eri lämpötila olosuhteisiin : itse tekemäni maastokuvioinen takki lämpimään keliin, vähän viileämpään sellainen ohut sarka-takki (jonkun maan armeijan malli) ja talvea ja muuten kovempaa pakkasta varten paksumpi ja pitempi villakangastakki. Noi lämpimämmät olen kirpputorilta muutamalla kymmenellä MARKALLA joskus ostanut...Housuja on myös kolmet: omatekoiset maastohousut (joita harvemmin tulee käytettyä), aikoinaan työhousuiksi ostetut mustat reisitaskuhousut jotka on tosiaan tukevaa kangasta ja kylmempiin keleihin kirpputorilta ostetut sarkaiset housut (samaa väriäkin kuin tuo lämpimin takki).Sitten on vielä kyttäysjahtiin ja todella kylmiin olosuhteisiin (ja pilkille) on myös kirpputorilta uutena ostettu karvavuorinen kangaspäällinen turkishaalari (about vuodelta 1986) jolla tulee lämmin pelkissä kalsareissa ja paidassa -15 asteessa rauhallisesti kävellessä...Näihin kaikkiin ei oo yhteensäkkään mennyt tuota budjetoimaasi summaa... 😉

  #8433 Vastaus

  villethx
  Osallistuja

  Jahtijaktia suosittelen. Itse tilasin juuri muutama tunti sitten uuden puvun JahtiJakt Camo 149e tarjous.

  #8434 Vastaus

  Sambou
  Osallistuja

  Jaht jakt tuolla budjetilla, itsellä käytössä jo toista kautta Jaht jaktin supreme kalvopuku, ovh 350 euroa, ja en ole katunut, oli muuten vielä silloin jahdin paras asuste, thor on syrjäyttänyt nyt puvun tittelin 🙁 Ostaisin itse Pro – mallin, on lämmin ja kestävä puku moneen eri jahtiin!

  #8435 Vastaus

  henq
  Osallistuja

  Jahtijaktia ei ny varmaan voi älyttömästi suositellakkaan, mutta kyllä se tossa hintaluokassa on paras kalvoasu. Kestää kuitenkin vettä ihan kohtuullisesti, vaikka onkin pirun raskas kastuessaan.Ei siinä kestävä puku tuo Pro, 7vuotta ollut käytössä ja täysin ehjä vielä.Varusteleka kannattaa selata läpi, sieltä voi löytyä yllättävän hyviä kamppeita halvalla.

  #8436 Vastaus

  villethx
  Osallistuja

  Jahtijaktissa ei ole mitään ongelmaa muuta, kuin erittäin paloherkkä liian lähellä nuotiota, niin palaa aika herkästi. Muuten erittäin hyvä asu joka olosuhteissa.

  #8437 Vastaus

  Sambou
  Osallistuja

  Kyllä tuo Jaht jaktin puku paras on tuohon hintaluokkaan, itsellä haaveena josko tästä lotossa voittaisi olisi poistaa Sastan Wolf asuste.

  #8438 Vastaus

  villethx
  Osallistuja

  Sastalla on kansssa hyviä pukuja, mutta hinta on toinen 🙂

  #8439 Vastaus

  popeye1
  Osallistuja

  Jahtijak camo on ihan hyvä kylmiinkin keleihin muistaa vaan sen kerrospukeutumisen 😉

  #8440 Vastaus

  Sambou
  Osallistuja

  Sastalla on kansssa hyviä pukuja, mutta hinta on toinen 🙂

  Voisin melkeinpä väittää että kaikista parhaimmat 😉 ja hintakin on sitten sen verran suolainen, että saisi kolme muuta asua noiden hinnoilla!

  #8441 Vastaus

  villethx
  Osallistuja

  Joissakin osa alueissa kyllä parhaimmat, mutta ei kaikissa 🙂 Luulisin ainakin. Ei kalliilla aina parhaita saa ei vaatteissa, aseissa ja autoissa yms. Yleensä mikä maksaa on merkki.

  #8442 Vastaus

  henq
  Osallistuja

  Veljen sastassa suurin ongelma on taskut, oisko ollu vain yks pieni vetskaritasku. Laitappa sinne sitten lompakko puhelin ja avaimet. Ahasta on ja tasku pullottaa epämukavasti. Muutenkin taskuja on vähän. Muutenhan puku on aivan loistava.Kaveri osti vasta tuon wolffin, pitää viikonloppuna kysellä kokemuksia ja tutkia onko siihen jo osattu laittaa taskuja.

  #8443 Vastaus

  villethx
  Osallistuja

  Jahtijaktissa on nuita taskuja reilusti siitä puku on hyvä 🙂 Saa nähä millainen on 300euron Camo JahtiJakt kuhan postissa tulee 🙂 Kavereiden mielipiteiden mukaan hyvä puku 🙂

  #8444 Vastaus

  Marko V
  Osallistuja

  Itse yritin pärjäillä vuosi näillä perätukun paska jahti ja vahti asuilla ja kengillä mutta sitten tulin järkiini ja hankin kunnollista kampetta (chevalier ja chiruca) eikä ole tarvinnut katua.. joo jahti ja vahti kamat menee laiskoilla ajo/hirvikoiramiehillä jotka istuvat hiacessa ja vahtaavat gps vehkeillä missä koirat luuhaa, mutta liikkuvaan jahtiin EI.

  #8445 Vastaus

  Cheyenne
  Osallistuja

  Itse just ostin uuteen välikausitakkiin (siis alkusyksy yksinkertainen maastokangastakki mallia itse tehty – villakangastakki jolla pärjää yli -20 asteessakin passissa). Eli teen kaksinkertaisen kangastakin  jossa toinen puoli maastokuvioitu ja toinen puoli punainen.Noi valmistakit kun on mun makuuni joko liian kalliita tai  liian kahisevia... Ja lähes kaikissa ihan liikaa turhia taskuja minun tarpeisiini.Mulle riittää povitasku tupakoille ja js on pitkä takki, niin pitää olla sivussa väljät taskut joissa on hyvä pitää käsiä.Itse kun tekee, niin saa joko mitä haluaa tai mitä sattuu tulemaan 😉Niin ja noi kankaat maksoi 20€ ja sitten vielä pitää sopivat napit etsiä...

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 54)
Vastaa aiheeseen: Minkä merkkiset metsästys takit&housut kannattaa ostaa

Voit käyttää BBkoodia formaattia viestin muokkaukseen
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: