Strømleverandører | Låne Penger uten Sikkerhet | Langattomat Kuulokkeet | Nytt Elektrisk Anlegg | Behandlingsforsikring | Boligalarm Pris | Kredittkort med Fordeler | Beste Advokat
Sissos impukkabanneri

UNA haulit

Tämä aihe sisältää 4 vastaukset, 5 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  metsämies1 2 vuotta, 11 kuukautta sitten.

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #2937 Vastaus

  jejee
  Osallistuja

  Onko hyviä? millä matkalla paras kuvio?  ja millä supistuksilla näitä voi ampua? 🙂

  #10596 Vastaus

  laikastaja
  Osallistuja

  Lähinnä hanhi paukkuina olen käyttänyt unaa, 2 millin hauleilla ladattuna. IC supparilla ampuu vielä 60 metriin sellaista kuviota että siinä ei ole hanhella enää mitään mahollisuuksia selviytymiseen  😉 tosin melko hintavaa tavaraa, itse ladattuna hintaa tulee n.6/laaki ja ostettuna 10-15€/laaki, että näitä ei kannata käyttää mihinkään tavien räiskimiseen 😀

  #10597 Vastaus

  Marko V
  Osallistuja

  1. On helvetin hyviä hauleja, hanhi ja kauris/kettu jahteihin. juurikin painonsa ja kovuutensa takia..2,75mm hauleilla kaikki kauriista hanheen.2. eräs paikallinen una harrastaja neuvoi kerran että "älä ammu mitään syötävää riistaa alle 50m matkoille" juurikin pienillä hauleilla  saadaan aikaan todella murhaava kuvio jonka teho on suurinpiirtein sama kuin 3,5mm hauleilla 25m matkalle.3. unalta saa ostettua juurikin näille hauleille suunniteltuja supistajia joilla saadaan paras tulos ko materiaalilleJa sitten unan ongelmat Hinta Hinta ja Hinta, nyt on saatavissa jopa valmiita patruunoita joiden hinta liikkuu siellä 13-15e/kpl joten vaihtoehdoksi jää vain itse lataaminen jolla kappale hinnaksi saadaan 6-7e.

  #10598 Vastaus

  kkuusi
  Osallistuja

  Osumakuvioita netissä: http://www.koeammunta.net

  #10599 Vastaus

  metsämies1
  Osallistuja

  ajattelin hommata 12/76 una18 jos ”vahinko”hanhi sattuisi tulemaan vähän yli pitkältä hollilta.tästä panoksesta on paljon ollut keskustelua,oletteko mitä mieltä mihin matkaan uskaltasisi vielä ampua hanhea? ja kestääkö ampua esim.valmetilla tai vanhemmilla baikaleilla?

Esillä 5 viestiä, 1 - 5 (kaikkiaan 5)
Vastaa aiheeseen: UNA haulit

Voit käyttää BBkoodia formaattia viestin muokkaukseen
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: