Strøm | Forbrukslån på Minuttet | Bredbånd | Varmpepumpe Pris 2018 | Forsikringsselskaper | Brannalarm | Kredittkort Best i Test 2018 | Billigste Mobilabonnement
Sissos impukkabanneri

Uusi jahtikausi 2013

Metsästys Keskustelut Sorkkaeläinten metsästys Uusi jahtikausi 2013

Tämä aihe sisältää 101 vastaukset, 27 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  popeye1 4 vuotta, 5 kuukautta sitten.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 102)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #2404 Vastaus

  JR#15
  Osallistuja

  Joko on koirat reenattu kuntoon ja onko tarkoitus lähteä heti reilun viikon päästä jahtiin? Kunhan jahti pääsee käyntiin niin kertoiltaa tapahtumista mitä eteen tulee. Itsellä reenissä 2 jämptiä, toisen pitäisi tänä syksynä jo alkaa pelaamaan kun ikää jo yli 3v, viime syksynä sen verran hajulle päästin, että yksi kaato haukkuun mutta vielä ei koiralla kokeisiin asiaa. Kasvamassa on nyt 6kk vanha narttu, pikku hiljaa pitäisi alkaa totuttamaan metsän hajuihin.Jahtiin olisi itsellä tarkoitus lähteä heti ensimmäisenä viikonloppuna, toivottavasti nyt ei ole lämmintä +20 niin kuin parina aiempana vuonna.Edit.Otsikko. Edit.Otsikko

  #6257 Vastaus

  Winchester
  Osallistuja

  Jep kyllähän sitä jahtiin lähetään, koira jo parikertaa käynyt kunnolla hirvenperässä, ja näyttäis ihan hyvältä tässä vaiheessakun koira on noin 1,5 vuoden ikäinen, ja metsässä käytetty noin 10 kertaa.

  #6258 Vastaus

  JR#15
  Osallistuja

  No niin jahtikausi avattu onnistuneesti, Sunnuntain saaliina yksi vasa. Itsekin pääsi haukulle koittamaan mutta joskus vain 20-30m on liian pitkä matka. Mainiointa oli, että samalla vasa porukkalla saatiin haukutettua neljää eri koiraa.

  #6259 Vastaus

  .222Master
  Osallistuja

  Ainaki 15 hirveä kaadettuna. Vielä on jäljellä noin 30 lupaa.Alku on mennyt nyt ihan hyvin vaikka kanta on heikompi kun viiime vuonna.Kyllä luvat saadaan ammuttua jos hirvien liikkumiset talvehtimisalueille on samana ajankohtana.

  #6260 Vastaus

  Janska
  Osallistuja

  meidän seuran hirvijahti alkoi 26.9 ja samana päivänä saatiin lehmä. silloin alueellamme oli 8 hirveä. ajot olivat oikeassa paikassa väärään aikaan  ;D

  #6261 Vastaus

  Morripoika
  Osallistuja

  Vasa kaadettiin tänään isän kanssa. Kaadolle kun mentiin niin lyödettiin vain toinen reikä ja molemmat sanoi, että kyllä se mulla ainakin lavan etureunaan laukes, kun juoksevaan ammuttiin. Noh nylettäes sitten ne reiät oli päällekäin reilu 5cm eroa ;D Porukka on nyt tänä syksynä ampunut 30 hirveä. Pyydetty on 5 päivää (vain viikonloput ja pyynnin alotusta siirrettiin viikolla)

  #6262 Vastaus

  Morripoika
  Osallistuja

  Noniin tänään oli meidän ryhmälle eli 3 ryhmälle 4 hirven päivä. 3 sonnia ja vasa. Isän kans ammuttiin yks sonni. Piikkejä 5+3. Porukassa on 4 ryhmää ja mikään muu ryhmä ei saanut hirveäkään kuin me. Nyt seuran alueelta ammuttu 34 hirveä ja niistä 3 ryhmä ampunut 15. 

  #6263 Vastaus

  JR#15
  Osallistuja

  Meillä tällä viikonlopulle 1 aikuinen ja vasa. Itse pääsin näkemään 6 hirveä mutta valitettavasti ei ampuma tilaisuutta vaikka lähin seisoi 50m päässä ojan penkalla. Jospa ensi viikonloppuna…

  #6264 Vastaus

  admin
  Ylläpitäjä

  Meillä on NIIN potkinut huono tuuri hirvenpyynnissä, että alta pois.. Ei siis todellakaan ole kyse siitä, etteikö hirviä olisi ja etteikö niitä olisi nähty.. Kauden alussa oli porukalla 4+2, tällä hetkellä vielä 3 aikuista jäljellä ja talvi painaa lujaa päälle.

  #6265 Vastaus

  Remington870
  Osallistuja

  Meillä loppu hirvijahti jo 2vk sitte kun saatiin luvat käytettyä. Hirvejä jäi metsään reilusti tänä vuonna. Itse pääsin ampumaan vasikan oman koiran haukkuun tänä vuonna.  🙂

  #6266 Vastaus

  JR#15
  Osallistuja

  Kyllä viimosen aikuisen luvan kanssa tuntuu tekevän nyt tiukkaa mutta eihän se aina onnistu niinkuin pitäisi. Vasa porukoita on liikkeellä runsaasti mutta yksinäiset hirvet on kadonneet aivan kokonaan tai sitten ne on mallia avaruussukkula, joka ei pysähdy minnekään… kaverin koira sai lauantaina juosta 47km hirven perässä eikä yhtään kertaa jäänyt 5min pitempään haukuttavaksi… hirvi kiersi ainakin 4 seuran alueella :).

  #6267 Vastaus

  Morripoika
  Osallistuja

  Vajaa 60 hirveä on nurin nyt. Ja hirviä vielä joka paikka täynnä! 3 aikuista ens viikonloppuna kun saadaan on pyynti ohi tältä vuodelta.

  #6268 Vastaus

  darpeee
  Osallistuja

  Kaikki luvat on tältä erää ammuttu. Ei siinä mennyt kuin 4 viikkoa, vaikka metsästettiin vain viikonloppuisin. Lupia oli 15-20. Myös hirviä tuntuu alueella riittävän, kun jälkiä ja itse eläimiä näkyy joka paikassa. Ollaan me isännän kanssa metsästetty naapuriseuroille hirviä, kun he eivät ole saaneet kovin kummoisesti niitä.

  #6269 Vastaus

  JR#15
  Osallistuja

  jahas jahtikausi päätyikin sitten vauhdikkaasti. Lauantaina nurin viimeinen oma lupa ja sitten samalle päivälle myös veteraanien huutokauppa hirvi, joten nyt odotellaan mahdollisia lisälupia. Omalta kohdalta myös mukava päivä koska pääsin ampumaan nuo molemmat hirvet. Katsotaan jos saisin aikaan pienen reissuraportin…

  #6270 Vastaus

  Morripoika
  Osallistuja

  Pyynti päätty tältä vuodelta eilen.Aluksi lupia oli 52, mutta sen jälkeen otettiin lisä lupia ja hirvejä kaadettiin nyt 65. Osuuksia porukassa on 49. Pyynti päiviä oli tänä vuonna 12.Meidän perheelle myös isoimmat sarvet tänä syksynä koko porukasta, isoveljelle 9 piikkinen ja minulle 8 piikkinen. Näiden lisäksi molemmat isä ja minä ammutiin vielä yks vasa molemmat, joten ihan tyytyväinen täytyy olla tähän vuoteen.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 102)
Vastaa aiheeseen: Uusi jahtikausi 2013

Voit käyttää BBkoodia formaattia viestin muokkaukseen
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: