Strømpris Kalkulator 2018 | Forbrukslån 18 År | Sähkön Hinta | Taksering av Bolig | Forsikringsselskap | Boligalarm Pris | Kredittkort Best i Test | Billigste Boliglån
Sissos impukkabanneri

valokuvien tärähtely

Metsästys Keskustelut Sekalaista juttua valokuvien tärähtely

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi  Miekkamies 4 vuotta, 6 kuukautta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • #2958 Vastaus

  Miekkamies
  Osallistuja

  Osaisko joku kertoa miten mun kuvaama materiaali tuppaa olemaan niin tärähtänyttä? Yritän aina olla mahdollisimman paikoillani, ja kuvat näyttää nopeesti katottuna hyvältä, mutta kun katon niitä reissun jälkeen kotona koneen näytöltä niin ne on suttuisia ja tärähtäneitä.  >:( Tosi monta hyvää kuvaa menny pieleen. Kamera on Nikonin Coolpix mikälie, jossa kaikki automaattivalotukset ja tarkennukset päällä.  :-

  #10633 Vastaus

  JR#15
  Osallistuja

  Taitaa olla se perushomma tosiaan että otta 1000 kuvaa saat yhden hyvän. Aina kun käsivaralta kuvaa tahtoo niitä huti laakeja tulla. Tarpeeksi kun yrittää niin joskus onnistuu. Itsellä kävi tuuri videokameran kanssa viime viikonloppuna. Hirvenkaatoa oman koiran haukusta on koitettu kuvata useampaan kertaan. Nyt sitten kaikki sattui kohdalleen. Niin ja tosiaan tuo zoomi pilaa monet kuvat. Sitä käyttäessä jalusta melkein ehdoton.

  #10634 Vastaus

  Japi
  Osallistuja

  Ota se makro- asetus pois päältä  😉

  #10635 Vastaus

  Miekkamies
  Osallistuja

  Suurella zoomilla tuppaa noita tulemaan mutta harvemmin se kärppä on aivan vieressä hirvistä ja metsoista muista puhumattakaan :-  itse siirryin video kameraan ::)

  Kiitos vastauksista. Nyt kun mietin niin taidan kyllä zoomailla aika usein. Se on vaan vaikee usein päästä lähelle. Ja ilmeisesti härämässä tulee helposti myös, näin kaveri ainakin väitti. Olisko vinkkejä hyvään jalustaan? Osaan kyllä löytää netistä niitä mutta minkähän niistä nyt sitte ostais? Miljoona eri vaihtoehtoa: http://www.verkkokauppa.com/fi/search?q=jalusta&c=23aNoita kuvia kun muuten olin painattamassa niin sanoivat painosta että resoluutio ei riitä? Mitenkähän se voi olla mahdollista? A5 koossa olisin halunnut niitä painattaa mutta eivät ole ilmeiesti tarpeeksi isoja? Lafka on print24 painotalo. Onko mulla kameran asetuksissa jotain vikaa?

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
Vastaa aiheeseen: valokuvien tärähtely

Voit käyttää BBkoodia formaattia viestin muokkaukseen
Your account can't use Advanced BBCodes, they will be stripped before saving.

Tietosi: