Billig Strømleverandør | Forbrukslån Billigst | Billigste Varmepumpe 2018 | Hva gjør en Elektriker | Husforsikring | Boligalarm | Test Kredittkort | Beste Boliglån 2018
Sissos impukkabanneri

Timpe

Kirjoitetut vastaukset

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 154)
 • Julkaisija
  Viestit
 • vastauksena käyttäjälle: Kanalintulaskuri 2012 #10040

  Timpe
  Osallistuja

  Ukkometso: 0Koppelo: 1Ukkoteeri: 0Akkateeri: 0Pyy: 3Riekko: 0Ja bonuksena:Hudit: 3  ;DHajonnut iskuri: 1

  vastauksena käyttäjälle: Hyvää Joulua!! #10032

  Timpe
  Osallistuja

  Hyvää Joulua tasapuolisesti kaikille!

  vastauksena käyttäjälle: Kysymys aseen säilytyksestä. #9875

  Timpe
  Osallistuja

  Juu ja eikö se vielä oo ,että saa sailyttää ilman asekaappia jos ase on purettu ja osat erillään toisista?

  Juuri näin, ohessa vielä mitä ampuma-aselaki sanoo asiasta:"Ampuma-ase tulee säilyttää lukitussa paikassa tai muuten lukittuna taikka siten, että ampuma-aseeseen kuuluvaa aseen osaa säilytetään erillään. Mikäli niitä säilytetään erillään, ne eivät saa olla säilytettynä paikassa, josta ne ovat helposti anastettavissa."

  vastauksena käyttäjälle: Mikä oli ensimmäinen metsästyssaaliisi? #9869

  Timpe
  Osallistuja
  vastauksena käyttäjälle: Riekon metsästys! #9485

  Timpe
  Osallistuja

  Ei ole muutamaan vuoteen pahemmin riekkoja seuran alueella ollut, viime viikon reissulla näin peräti 2kpl.Olis voinut olla kyllä täysrauhoitus tänäkin syksynä, mutta syyskuunhan niitä sai metsästää.

  vastauksena käyttäjälle: Onko metsästyskortti taskussa? #4319

  Timpe
  Osallistuja
  vastauksena käyttäjälle: Onko metsästyskortti taskussa? #4315

  Timpe
  Osallistuja

  Jos metsästää meinaat, niin kyllä. Jos jostakin syystä tulee taukoa metsästykseen (esim. ulkomaille muuttoa pariksi vuodeksi tjsp), niin viisi vuotta voit olla maksamatta, sen jälkeen tiedot poistuvat rekisteristä ja joudut suorittamaan metsästäjäntutkinnon uudelleen.

  vastauksena käyttäjälle: metsäkanalinnustus 2012 #8205

  Timpe
  Osallistuja

  Viikon reissu takana, eräksi saatiin 3 pyytä, jänis ja koppelo. Lintuja oli kyllä melko hyvin, varsinkin metsokanta tuntui olevan melko vahva. Arkoja tuntuivat olevan, kiväärihollille ei oikein tahtonut päästä ja maastossakin suurin osa lähti aivan liian kaukaa, jotta olisi voinut ampua.

  vastauksena käyttäjälle: Mistä juttelette erätulilla/reissuilla? #9703

  Timpe
  Osallistuja

  Eipä mistään sen kummemmista, jos on saalista saatu, niin tietty sitten niistä tilanteista. Lisäksi ehkä tuumaillaan seuraavaa reissua ja muistellaan menneitä reissuja 🙂Muutoin sitten menee jutustelut kaikkeen mahdolliseen maan ja taivaan väliltä (paitsi työasioista ;))

  vastauksena käyttäjälle: Seuraava metsästysreissu ? #8417

  Timpe
  Osallistuja

  Launtaina pääsee taas vuoden tauon jälkeen ”pohjoiseen” reiluks viikoksi kanalintu- ja jänismetälle, pois täältä Ruuhka-Suomesta 🙂Tänä vuonna seuran alueella kuulemma lintua ihan kohtalaisesti, ellei peräti hyvin huonon viime vuoden jälkeen.Ja tiedossa jopa yksi 5-päinen metsopoikue, josko se tänä vuonna viimein jäisi eräksi tuo kanalintujen kuningas.

  vastauksena käyttäjälle: metsäkanalinnustus 2012 #8196

  Timpe
  Osallistuja

  Ja sitte palataan takaisin alkuperäiseen aiheeseen. Jatkakaa säistä keskustelua vaikka yksityisviestein, tuollainen turha väittely ei palvele ketään, joten jätetään tämä ainoaksi kerraksi.

  vastauksena käyttäjälle: Millaisia PCP-ilmakivääreitä omistatte? #9441

  Timpe
  Osallistuja

  Juu, pitää vähän enemmän perehtyä aiheeseen ja lueskella noita voorumeita ennen kuin mittään hankitaan.

  vastauksena käyttäjälle: Millaisia PCP-ilmakivääreitä omistatte? #9439

  Timpe
  Osallistuja

  Rohean näköinen se todellakin on tuo FX:ä.Onkos mitään hajua tästä Cometan lynx v10 mallista?Olis yksi uusi huudettavana huutonetin puolella..http://www.huuto.net/kohteet/paineilmakivaari-cometa-lynx-v10-635mm-uusi/235509429

  vastauksena käyttäjälle: Millaisia PCP-ilmakivääreitä omistatte? #9437

  Timpe
  Osallistuja

  Lainataampa hieman tätä aihetta, eli olen aikeissa hankkia itsellenikin moista PCP-ilmakivääriä. Mitäs mallia Jussi alan vankkumattomana konkarina suosittelisi ensimmäiseksi PCP-torrakoksi? ? Noita 5.5mm malleja vähän katsellut ja himoinnnut esim. http://teraasekeskus.com/tuotteet.asp?osasto=ilmaaseet&pageOffset=&ID=3546. Montakos kutia tuollaisilla ampuu täydellä säiliöllä?Ampumamatkat tulisivat olemaan luokkaa 20-100m

  vastauksena käyttäjälle: metsäkanalinnustus 2012 #8064

  Timpe
  Osallistuja

  On tosiaan melko kummallista, että näin viimetinkaan jätetään noiden aikojen vahvistaminen. Viime vuonna jäikin töiden takia melko vähälle linnustus, jos tänä vuonna vähän petrais. Kuuleman mukaan seuran alueella on lintua ihan kivasti.

Esillä 15 viestiä, 1 - 15 (kaikkiaan 154)