Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Loppiaisena fasaanijahtiin, päivän reissu tiedossa. Fasaanipaisti häämöttää. ;) Kokeilussa 2,75mm haulit vaihteeksi kolmosten tilalle.
 2. Mehta-Ville

  Kiikarit

  Tuli hankittua pienikokoiset, laadukkaat kiikarit lintu/hirvijahtikäyttöön. Kovasti on ollut hyödylliset ja tilanteen hahmottaa näppärästi.
 3. Asekaapissa ja ahkerassa käytössä tällä hetkellä pahvihirven puhkonnassa: .22 ratapyssy ja .308 Supersporter, hirvikauden alkaessa 9,3x62 Sako
 4. Mehta-Ville

  Benelli

  Kyl on hintansa väärti. Omistan 2 kpl, monta mallia kokeiltu, metsästän aktiivisesti ja ammun n. 2000 patia kesässä kiekkoja. Super Black Eagle / supermagnumit ei syö ratalatauksia, muut mainitsemasi toimivat kaikkiruokaisesti. Perusmalli ei eroa käyttöominaisuuksiltaan sanottavasti erikoisemmasta. Ei ole tarvinnut häiriöistä kärsiä ja purku on helppoa. Kevyt kantaa metsällä ja käy hyvin poskelle, kun perä on oikean kokoinen. Crio-piipuissa on pidemmät vaihtosupistajat (tasaisempi kuvio). Käytettynä saa edullisemmin.
×
×
 • Luo uusi...