Jump to content
Duuni2008

Sairauksista

Recommended Posts

Oikee nilkka oli kipeä kolme viikkoa. Vamma tuli jalkapalloa pelatessa.Vamma olisi varmasti parantunu alle kahessa ja ei sitä malttanu olla pois kalalta ja pelikentiltä,niin parantuminen veny yli kolmeen viikkoon.Nyt jalka on 95% kunnossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sikalunssa voi olla jopa oireeton tai ihan perusnuha, riippuu paljon vastustuskyvystä. Erittäin vanhoille ihmisille se ei aiheuta juuri mitään, kun niillä on aikanaan saatu jokin espajantaudin rokote, jonka jokin aine vastustaa myös sikalunssaa.Silloin kannattaa huolestua, kun tulee kovaa yskimistä/oksennusta/ripulia/lihassärkyä jne.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No nuorempana ei juuri sairauksia ollut. Nyt syksyllä -02 kävi aivoinfarkti mutta olen toipunut siitä suht hyvin.  ;D2003 alkoi iskiastyylinen vika vasemmassa jalassa (vasen puoli kärsi aivohommassa). Eikä siihen ole korjausta löytynyt-tähän mennessä.Mutta nyt näkyy valoa tunnelin päässä. Yksi fysioterapeutti löysi lannerangassa nikamasiirtymän ja -lukon. Korjasi sen (viime torstaina) ja jalka on alkanut tuntumaan joka päivä paremmalta.  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on ollut paripäivää todella huono olo, kuumetta oli eilen vähän, muttei niin paljoa että koulusta pois olisin, ja metsälle tänään onkin tarkoitus päästä, vaikka kuume nousisikin yli 40 asteen ! :D Sen voi pistää jahtikuumeen piikkiin ! :DEDIT: En sitten metsälle mennyt, sen verran on kuumetta ettei ihan halua itseänsä tappaa :S Nooh, huomenna tai keskiviikkona tarkoitus mennä!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...