Jump to content
samppa919

Haaskapyynti

Recommended Posts

Noniin elikkäs itsellä on tämä ongelma, että ei supiloukkuun halua mennä supi/kettu joten mieleen juolahti jos haaskan tekisi pellolle. Loukun luona on kyllä pyörinyt joku se on varmaa kun loukun ulkopuolelta on kaluttu loukun sisällä olevia sorsan suolia yms. ??? loukkuun ei kyllä ole mennyt. Pitäisi loukku varmaan paremmin laittaa.. tosin jos se kettu on niin ei se varmaan siltikään sinne menisi. Sillä kettuakin arvelen kun vanhemmat oli nähneet ketun tässä lähistöllä, ja supi nyt kun paskoja näkyy vähän joka puolella lääniä..Joten niin siihen haaskahommaan, että tietääkö kukaan onko ketulla tai supilla jotain tiettyä ruokailuaikaa, tai onko jotain aikaa millonka noita kannattaisi haaskalta kytätä? Kun ei koko päivää oikein jaksaisi istua.. Itsellä nyt sen verran mieleen tulee, että joskus illalla, mutta tarkempia aikojakin voitaisiin ottaa vastaan. Niin ja tosiaan tänne topicciin voi laittaa myös muita kysymyksiä/vinkkejä/yms haaskapyyntiin liittyen.-Arska_1

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Savusta loukku ja käsittele sitä varovasti, ettei siihen mene ihmisten hajuja, ketut ja supikoirat ovat tarkkoja hajujen suhteen tähän aikaan vuodesta, keväällä tällä ei ole kovinkaan suurta merkitystä. Paras syötti loukkuun on MINUN mielestäni kala.Laitat jotakin mädän hajuista pelto ojan varteen ja annat olla siinä muutaman päivän ennenkuin menet kyttäämään, kyttääminen tapahtuu tällöin n. klo 18-00 välisenä aikana. Illalla ketut ovat aktiivisemmillaan, ja heti kun alkaa hämärtää, ketut lähtevät liikenteeseen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No itse tota kellonaikaa en kyllä menis kovin tarkaksi sanomaan... Itse tosin oon haaskaa mennyt yleensä vahtimaan vasta klo 21->...Joskus on varmaan käynyt jo aikaisemminkin haaskaa syömässä, mutta kyllä oon ketun nähnyt haaskalla käyneen vasta sen jälkeen kun itse olen poistunut noin klo 7 aamulla...Eli kyllähän noi ketut liikkuu koko yön, ja haaskan sijaintikin vähän vaikuttaa milloin kettu uskaltaa siihen tulla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän haaskalta isoveljeni ampuivat viime talvena 32 supikoiraa ja 2 kettua. Syöttinä on ollut kalaa, hirven suolia ja ammutut supit. Supit ovat tulleet kl:21.00-03.30 aikana. Olimme ruokkineet supeja kesällä pari kertaa niitä ampumatta, joten syksyllä ensimmäisänä kyttäysyönä ammuttu 6 supikoiraa. Haaskan lähistöllä on pidetty välillä vireessä KANU-loukkua, muttei sieltä ole tullut mitään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Nostetaanpa vähäsen.Eli tein tänään muutaman pikku hajusteen haaskalle. Laitoin kolmeen kurkkupurkkiin verta, kananmunia, olikohan maksaa, kooran klopoja ja rypsiöljyä.Minkälaisia seoksia muut ovat tehneet. Ostin vielä lisäksi hapansilakoita kokeeksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×