Lavarda 0 Raportoi ylläpidolle Kirjoitettu 19. Tammikuuta Bütün forum üzvlərinə salam! İndi əlavə pul qazanmaq üçün idmana mərc oynamağa maraqlıyam. Mənə deyə bilərsinizmi, ümumiyyətlə idmana mərc etmək sərfəlidirmi? Əgər belədirsə, mənə hansı onlayn bukmeker kontorunu tövsiyə edərdiniz? Faydalı tövsiyələrinizi gözləyirəm, dostlar! Lainaa Jaa viesti Link to post Share on other sites
Fartona 0 Raportoi ylläpidolle Kirjoitettu 19. Tammikuuta 1 tunti sitten, Lavarda kirjoitti: Bütün forum üzvlərinə salam! İndi əlavə pul qazanmaq üçün idmana mərc oynamağa maraqlıyam. Mənə deyə bilərsinizmi, ümumiyyətlə idmana mərc etmək sərfəlidirmi? Əgər belədirsə, mənə hansı onlayn bukmeker kontorunu tövsiyə edərdiniz? Faydalı tövsiyələrinizi gözləyirəm, dostlar! Günortanız xeyir. Bu yaxınlarda mən də canlı idman mərc oyunlarına maraq göstərdim və bukmeker kontorunda https://az.1x-bet.mobi/az olduqca uğurla oynamağa başladım. Bir neçə gün ardıcıl olaraq 1xbet ilə oynamağa çalışdım və əminliklə deyə bilərəm ki, bura bir çox cəhətdən çox səxavətli yerdir, xüsusən də böyük bonusları nəzərə alsaq. Yeri gəlmişkən, idman mərclərinin qaydaları olduqca sadədir, buna görə hətta yeni başlayanlar nəyin nə olduğunu tez bir zamanda anlaya bilər. Lainaa Jaa viesti Link to post Share on other sites