Jump to content
juho

Millaisia palveluja ja toimintoja toivoisit Metsastys.comiin?

Recommended Posts

Kehitämme jatkuvasti Metsastys.comia palvelemaan suomalaisia metsästäjiä entistä paremmin internetissä. Metsastys.comin tarkoitus on tuoda uusia mukavia tapoja pitää yhteyttä muihin harrastajiin ja kehittää omaa lajiosaamistaan. Parhaimmat palvelut syntyvät, kun niitä suunnitellaan yhdessä käyttäjien kanssa ja siksi kysynkin tätä teiltä arvoisat käyttäjämme!Millaisia palveluja ja toimintoja toivoisit Metsastys.comiin? Kertokaa siis kaikki pienimmätkin, hauskimmatkin ja hulluimmatkin ideanne toiminnoista, joita toivoisitte tänne rakennettavan! Taustallamme häärii paljon teknistä osaamista, joten mikään palvelu ei ole liian vaikea jos se tuo lisäarvoa käyttäjillemme!Palveluumme rekisteröityy tällä hetkellä paljon uusia käyttäjiä, joten osallistukaa tekin keskusteluun, jolla saamme kerättyä tänne aktiivisen ja kehittyvän metsästäjien yhteisön! :)Lämmin kiitos kaikille ideansa kertoneille! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt sielä on tällä hetkellä käytössä tuo foorumin Reissuraportit-alue, joten se lienee hyvä ainakin alkuun, koska tuntui toimivan Kalassa.netin puolellakin. Voisin kuitenkin tutkia mahdollisuutta saada Reissuraportit omaksi toiminnokseen... :)Miten tarpeellisena ja mielenkiintoisena näkisitte kuvagallerian?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on ollut hieman töissä hektistä, joten en ole päässyt panostamaan siihen erityisesti. Täytyy pyrkiä ottamaan sellainen aika, että sen saisi aukaisukuntoon ja pystyisi vielä korjaamaan bugitkin ilman viivettä samassa rytäkässä. Tämä tekeminen on siis yrittäjän töiden takia tosi kausiluontoista, mutta aina ne lopulta valmistuu...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse käyn oikeastaan päivittäin täällä ja foorumilla käy kyllä porukkaa, mutta uusia viestejä ei kovinkaan aktiivisesti tule.Olisi kyllä erittäin mukavaa, jos tästäkin saataisiin yhtä aktiivinen paikka kuin Kalassa.netistä (eli viestejä tulee jatkuvasti lisää ja käyttäjiä on aina paljon paikalla).Kalassa.nettiä on kehitetty uusilla ominaisuuksilla ja mielestäni uudistukset voisivat tuoda tännekkin lisää porukkaa.Ja esimerkiksi vain yhdellä suuremmalla uudistuksella voitaisiin saada väkeä.Esimerkiksi jokin kuva-, ja videogalleria voisi olla hyvä ja tämän lisäksi vielä kumminkin jotain pienempiä muutoksia.Ymmärrän kyllä, että esimerkiksi tuollaisen gallerian teko vaatii aikaa, mutta ainakin on jotaki ehdotettu :)Itse yritän kirjoitella mahdollisimman paljon foorumille ja yrittää saada omalta osaltani keskustelua aikaiseksi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo vähä passiivista ollu nyt forumilla. Toimittajat ja foorumilaiset! Nyt sais tsempata kirjottelemaan. Aiheita on monia ja jos jokin asia kiinnostaa niin eikuin tekstiä tulemaan.Kuvagalleria tois varmasti lisää vilkkautta. Sitä odotellessa...Sitte vielä se blogi osio mikä kalassa.netissä on. Sais olla myös täällä niin sais reisuuraportit yms. jutut näkyville paremmin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Saisihan tämä foorumi hieman aktiivisempi olla, koska onhan perustamisesta jo yli kaksi vuotta.Etusivulle pitäisi saada sellaisia juttuja, jotka houkuttelisivat porukkaa myös foorumille.Erittäin hyvä uudistus olisi mielestäni sellainen "Artikkelit" osio etusivulle.Sinne saisi kirjoitettua artikkeleita ja ennen julkaisua moderaattoreiden täytyy hyväksyä se.Kuvagalleriaa odottelen vieläkin innolla.Käyttäjät voisivat lisäillä kuvia ja niihin voisi sitten myös kommentoida.Muutamilla uudistuksilla paikasta voitaisiin kyllä saada aktiivisempi ! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt sitten lisää ideoita tulemaan, millaisia asioita toivoisit metsästyssivustolta? Miten se parhaiten palvelisi sinua?Aiempien ideoiden esittäneille kiitos! Joidenkin ideoidenne suhteen ollaankin jo pantu hihat heilumaan! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Blogihommat eri tyylillä kuin kalassa.netissä. Osio, jossa näkisi listauksen bloggaajista ja kyseisen blogin viimeisin viesti. Ja että kyseiseen blogilistaan pääsee jo olemassa olevalla blogilla, ei niin että pitää perustaa pelkästään metsastys.comia varten oma blogi.Ja se kuvagalleria..  ;)Naamakirjassa jaetaan jatkuvasti kuvia ja kommentoidaan niitä, sen helppouden ko saisi siirrettyä sivustollekkin..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...