Jump to content
m_h-miroku

Kuulonsuojaimet

Recommended Posts

Ruohoa leikatessa, traktorilla ajellessa, hiekkapuhalluksessa yms. leikkimisessä tommoset radio-kuulosuojat...Ampuessa (kuolleita maaleja) tai jotain liikkuvia hommia tehdessä tulpat korvissa (vaikka vaan toinen korva on enää kuuleva).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itellä käytössä peltorin normi kupit kun ammun kiekkoja ja käytän melukoneita. Tarkotus olis hankkia joskus metästyskäyttöön niinikään "peltorin kuulevat".Monessakin metsästyskaupassa myyään kuulevia kuulosuojaimia ja tavallisessa rautakaupassa myös myydään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse en kuulosuojaimia käytä, tosin ei niistä haittaakaan olisi, päinvastoin. Joskus pääsin kokeilemaan kaverin Peltorin Sound Trap- suojaimia, ja täytyypi todeta, että kyllä ne aika loistavat kapistukset ovat. Hiljaiset äänet voimistuvat, ja kovat impulssiäänet vaimenivat tosi hyvin. Ja puhelimen/radiopuhelimenkin saa sopivien adaptereiden kanssa niihin kiinni.Nykyään tuo Sound Trap- malli taitaa olla jo tuotannosta poistunut, mutta tilalle tuli SportTac malli.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tänään tulleessa Metsästys ja Kalastus-lehdessä oli juttua noista kuulevista suojaimista... Myös noista tulpista  ;)Jos ei tuu lehti itselle tai jollekin kaverille (eikä viitsi irtonumeroa ostaa), niin kanattanee käydä kirjastossa lukemassa noista juttu ja katsomassa pieni vertailu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Radalla normaalit duunarin wurthin kuulosuojaimet.Metsälle hommasin nyt kokeilumielessä nämä halvat Acu-life "kuulevat korvatulpat" ja täytyy sanoa, että ne kun korviin tunki, niin metsä hiljeni. Ei tullut ammuttua laukaustakaan, joten tämä vaimennus jäi arvoitukseksi.Toisella foorumilla, joku oli kokeillut näitä radalla ja homma jäi vain kokeiluksi... Täytyy hommata suosiolla kuulevat kuulosuojaimet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...