Jump to content
Hape63

haulikko haussa

Recommended Posts

Baikal IJ-27 sporting, on kyyle mahtava pyssy niin metsästykseen kuin kiekkoammuntaan. Hintaa tälle on n. 500-600 euroa, voi olla alempikin.Sarsilmazin pyssyt ovat todella laadukkaita pyssyjä, vaikka ovatkin turkkilaisia, suurin osa osista kuitenkin englannissa tehtyjä. Hintaa perus kaksipiippuiselle on n.600-800 euroa, ja hyvin osuu ja nousee hyvin poskelle, itselläni on Sarsilmaz Python -esittelyase, tarkoitettu kiekkojen ammuntaan, mutta soveltuu myös hyvin metsästykseen. Omalla aseella oli hintaa kun ostin niin 1300e, kun oli tullut klaappeja tukkiin ja piippuun kun oli näytetty messuilla ja aseliikkeessä asiakkaille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

onko toi sporting paremmin viimeistelty kun perus Baikkali. Hypistelin muutama viikko sitten tota perusmallia, ja jotenkin tuli fiilis ettei ihan samanlaisia oo enää kun isäukon -70 luvun 1-piippunen... mikä oli ihan ok

No en tiedä olisko paremmin viimeistelty kun vertaan siihen ( IJ 27 EIC)mikä itselläni oli vuosina -85 - 87...
Kun katselin kaverin sporting Baikalia, niin näytti kisko korkeammalta ja leveämmältä.

Kyllä voin melkeinpä kivenkovaan väittää, että tuo sporting versio aiheesta on paremmin viimeistelty kuin normaali versio. Kisko tosiaan on vähän leviempi kuin normaali IJ-27, onhan kyseessä radalle tarkoitettu pyssy.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tonnin hintaluokassa alkaa olemaan jo laadukasta puolariakin mukana, mutta kokemuksesta voisin väittää että jonkinlainen perän säätömahdollisuus on oltava ettei tarvi solumuovin ja jesseteipin kanssa leikkiä myöhemmin. Franchista on ainakin ollut muutama varsin käteenkäyvä versio kokeilussa, hemmetin näppäriä vehkeitä tuntuivat olevan. Vähän niinkuin emännän 24" piipulla varustettu montefeltro.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...