Jump to content
jyri

Seuraava metsästysreissu ?

Recommended Posts

Suora kopiointi Kalassa.netistäKoska menet seuraavan kerran metsälle ? Mikä on tavoitelaji ja pyyntitaktiikka ?Kuinka pitkä reissun on tarkoitus olla ?Kerro siis tulevan reissusi kaikki tärkeimmät suunnitelmat täällä (siis muutakin kuin kysymyksiin viittaavaa voi kertoa) !Ja jos olet tehnyt reissun jälkeen reissuraportin, voit myös lainata kirjoittamasi viestin ja kertoa mistä muut löytävät raportin reissustasi.Itse ajattelin mennä ensi viikolla rusakko-, ja fasaanimetsälle lähipelloille.Tarkoitus olisi kierrellä ojia, jokirantapusikoita yms. hyviä paikkoja kävellen.Reissun pituudesta en osaa vielä sanoa.Ja jos ylläpito kokee tämän aiheen turhaksi, niin poistakaa ihmeessä.. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos sää on sopiva (ei sada lunta, ei oo yli -15 pakkasta, ei tuule kovin) niin huomenna... Tai seuraavan kerran kun on kyseiset kriteerit täyttävä keli.Eli koiran kanssa etsimään rusakkoa/kettua ja kesto 3 - 6 tuntia...Ei juuri tarkempaa suunnitelmaa ole, vaan loppu tehdään fiiliksen ja tilanteen mukaan , eli tarkemmin vasta lähtiessä/ matkalla päätetään minnepäin aluetta mennään ja ja tarkempi reittikin sitten ihan kelin ja olosuhteiden mukaan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt ei ole hetkeen tullut metällä käytyä ajanpuutteen ja huonojen kelien takia, mutta tällä viikolla käyn varmaankin pellolla kävelemässä rusakkojen perässä.Lunta on tullut vain lisää ja käveleminen pellolla varmasti entistä hankalampaa, mutta tosiaan kuntoahan siinä vain tulee.. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt ei ole hetkeen tullut metällä käytyä ajanpuutteen ja huonojen kelien takia, mutta tällä viikolla käyn varmaankin pellolla kävelemässä rusakkojen perässä.
Lunta on tullut vain lisää ja käveleminen pellolla varmasti entistä hankalampaa, mutta tosiaan kuntoahan siinä vain tulee.. :)

Sukset on hyvä apu näin lumisena aikana... Varsinkin pellolla kun sukset tomii vähälumisempanakin talvena.Ja jos vähän enemmän on tiheämmissä metsissä liikuttava, niin lumikengät on hyvät...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Seuraava reissu on näillä näkymin ketunpillitysreissu.Viime kausi meni överiksi tämän suhteen. Tuhjiä reissuja muutama ja ensimmäinen vielä kaatamatta.Maaliskuulla alotellaan pillitys ja saalista toivotaan. Kettukannat aika vähäiset,mutta yritetään silti.Huhtikuussa varisjahtiin pöllön kera. Seki taito vielä opettelussa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Innolla odotan kanalintu jahtia, mutta sorsaan pyrin maanantaina menemään. Enimmäkseen hanhien paljouden takia, jos sitä vaikka muutaman kiväärillä nappais (ehkä haulikollakin) :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Yhdysvaltoihin mieluummin, mutta kallista puuhaa :) Pari kertaa veliseni kanssa käynyt hirvi jahdissa useita vuosia sitten. En saanut Alces Gigantosta, mutta veli joskus useita vuosia sitten 800kg mahtavan uroksen ampui.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...