Jump to content
juho

Toimittajaksi Metsastys.comiin!

Recommended Posts

Tervehdys kaikki!Avasimme Metsastys.comiin tällä päivämäärällä metsästysportaalin toimintoineen, joka tulee kehityskulussaan noudattelemaan sisarsivustonsa Kalassa.netin 2.0-version aktiivista kehitystyötä! Portaalin on tavoitteena saavuttaa pienessä ajassa tärkeä ja johtava asema suomalaisessa metsästyskulttuurissa internetissä. Tulemme kehittämään portaaliin monia uudenaikaisia palveluita palvellaksemme suomalaisia metsästäjiä internetin avulla ja uskon kohderyhmällämme löytyvän paljonkin tarvetta ja potentiaalia tämänkaltaisen portaalin kehittämiseksi!Version tarkoituksena on olla täysin uudenlaista ajatusta hyödyntävä internetpalvelu, jossa kuka tahansa käyttäjä voi olla sisällöntuottajana. Käyttäjistömme omaa niin paljon professionaalista tietoutta metsästyksestä ja on aktiivista, joten se mahdollisti tämänkaltaisen palvelun kehittämisen.Tulemme julkaisemaan vielä monia uusia toimintoja, jotka perustuvat käyttäjälähtöiseen sisällöntuotantoon. Nyt julkistetut palvelut kuitenkin ovat jo käytössämme ja niihin tarvitsemme sisältöä!Erilaisia palveluita ovat:-MetsästysuutisetLinkki: http://www.metsastys.com/?sv=1&tm=15Uutisten lisäyslomake: http://www.metsastys.com/?sv=1&tm=14-MetsästyslinkitLinkki: http://www.metsastys.com/?sv=1&tm=4Linkkien lisäyslomake: http://www.kalassa.net/?sv=1&tm=3-TiedonjyvätLinkki: http://www.metsastys.com/index.phpTiedonjyvien lisäyslomake: http://www.metsastys.com/?sv=1&tm=1Tällä keskustelualueella on tarkoitus keskustella näiden palveluiden sisällöntuotannosta ja yhdessä ideoida tapoja tuottaa niille sisältöä ja jakaa vastuualueita aktiivisille käyttäjille.Etsimme siis aktiivisia toimittajia tuottamaan sisältöä näihin palveluihin! Ilmoittakaa kiinnostuksenne ja aloittakaa sisällön tuotanto! Tehtävistä ei makseta palkkaa ja se on täysin vapaaehtoista. Tämä yhteistyö ja jäsenistön aktiivisuus on reittimme merkittäväksi metsästysmediaksi Suomessa! Sisältörikasta sivustoa on jokaisen mukava lukea ja aktiivinen tiimityö on hauskaa!  :)Keskustelut alkakoot ja sisällöntuotanto myös! Minä jatkan uusien toimintojen kehittämistä sillävälin, joista pian saamme esimakua... :) Avatkaa threadeja ja keskustelkaa siitä, mihin suuntaan tätä sisältöä tulisi kehittää ja millaista sisältöä kaivataan!Lämmin kiitos kaikille aktiivisille Toimittajille!  :)Jussi Mäntylä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Timpe, laitoin sinulle hakemuksen/ esittelyn itsestäni ja ilmoita minulle jos viesti ei tullut perille.

Viesti tuli perille. Uusi veri ei ikinä ole pahitteeksi, joten omasta puolestani tervetuloa remmiin. Jospa tämä piristää hieman tuota uutispuolta :)Täytyy myöntää, jotta alkuinnostus näyttää hieman olevan laskenut, joten nyt kaikki toimittajat, eiköhän oteta ja skarpata tuota uutispuolta hieman taas..Omalla kohdalla viime kuu oli niin kiireinen töiden takia, niin ei paljoa uutisia ehtinyt metsästellä, mutta jospa se tästä taas parantuisi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sambou aloittanut hienon aktiivisesti, sekä toimittajana että kirjoittelijana :)

Samboulla todellakin on aktiivinen ote, se on hienoa!

Katselin että pari toimittajaa ei ole uutisia lisäillyt sitten kyllä aikoihin.. Jos koskaan..? Itselläkin oli kyllä melko pitkä tauko kun luulin että uutisten lisäys ei toimi, niinkuin ei toiminut tuolla kalassa.netin puolella..

Hienosti nuo uutiset tuonne etusivulle ilmestyvät, ainakin kun eilen ja tänään noita uutisia tuonne hyväksyin/kuittasin. Muutama toimittaja on tosiaan ollut aika "hiljaiselolla", jos eloa ei ala kuulumaan/näkymään, niin pitänee laittaa toimittajia vaihtoon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelin että olisiko moderaattoksi pääsy mahdollista, ellei paikat ole jo täynnä? Vaikkei noilla titteleilla metsässä lintuja ammuta mutta olisi kiva tuntea vastuuta foorumeita kohtaan :)

Moderaattoreita taitaa tällä hetkellä olla foorumin tämän hetkiseen kokoon nähden tarpeeksi, mutta kun foorumin koko tästä pikkuhiljaa kasvaa ja kasvaa, niin eteen tulee varmasti ajat jolloin moderaattoreitakin pitää saada lisää, niin silloin juuri sinunlaisilla, aktiivisilla kavereilla on hyvät mahdollisuudet :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt kun metsästyskausi on taas saatu käyntiin, ja myös keskustelut foorumilla ovat taas piristyneet, joten eiköhän aleta tsemppaamaan myös noiden uutisten kanssa. Nyt niitä varmasti löytää paremmin, kun metsästyskausi on käynnissä. Joten lisäilkääpä niitä sitä mukaan kun eteen sattuu osumaan. Toimittajaksikin otetaan aktiivia uutistenlisääjiä, joten laittakaapa hakemuksia allekirjoittaneelle tai Qkkelille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Vieläkö kaipailette aktiivisia toimittajia riveihinne?Tässä vaiheessa oma osaamiseni on lähinnä uutisten linkittäminen. Metsästyskorttia ei vielä ole tullu hommattua, mutta suunnitelmissa on. Eli jos 31v (sinkku)nainen sopii porukkaan, niin olisin kiinnostunut...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuo metsästysuutiset- osio tulee muuttumaan jossain vaiheessa toisentyyliseksi ja nykyisen, suht työlään version käyttäminen ollaan toistaiseksi lopetettu.Sitten kun se uusi systeemi saadaan käyttöön, niin aletaan myös ottamaan toimittajia riveihin.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
You are commenting as a guest. If you have an account, please sign in.
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×