Jump to content
Guest Guest

Uusi puoliautomaatti/pumppuhaulikko

Recommended Posts

Guest Guest

Moro! Oisin hankkimassa uutta puoliautomaatti/pumppuhaulikkoa sorsastukseen sekä kanalintujahtiin! Oisko hyviä ehdotuksia luotettavasta ja varmatoimisesta puoliautomaatti tai pumppuhaulikosta? Ase mielellään 12/89. Linkkejä kaupoista jossa kyseisiä aseita myydään saa myös laittaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Puolareista on joitain kokemuksia ja berettaa voin suositella. Jos vaan budjetti on riittävä. Yks turkin puolari on ollut ja vikaa siinä aina löytyi, eli suosittelen ostamaan kerralla kunnon aseen.Enkä ymmärrä mihin 89 tarvii? En oo edes 76 pesää tarvinnut kanalintuhommissa, 76 vain teräkselle sorsastuksessa.Ahtihuvilalla on ainakin laaja valikoima puolareita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ittellä kokemusta Benellistä (laina-aseena) Pelaa hyvin vaikka ikää takana 20vuotta ja laukauksia reilusti. Ei toimintahäiriöitä ainakaan vielä ilmennyt. Kaverilla Baikalin 12/89 puolari, vaatii reilusti öljyä jotta syöttöhäiriöiltä säästytää, mutta ihan pelaava perus rautakanki.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja mulla 12/89 Mossberg pumppu... reilun kymmenen vuotta toiminut moitteetta, ja vasta viime kevät-talvena siitä ton lukko-laukaisu-systeemin viitsin purkaa ja puhdistaa...Tota Mossbergia myy lähes kaikki aseliikkeet ja vieläpä kohtuulliseen hintaan. (ja näin päälekkäispiippuisiin tottuneelle noissa on se hyvä puoli että varmistin löytyy oikeasta paikasta tukin kaulalta).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Riippuu millainen budjetti sinulla on? :) Itse suosittelisin Benellin Supernovaa, M2 tai SBE II. Aseet ovat luotettavia. Supernova on pumppu 12/89 ja M2 puolari 12/76 ja SBE II 12/89 puolari. Itselläni on SBE II ollut perjantaista lähtien. Ase on toiminut hyvin, mutta maksaa rajusti, mutta on hintansa väärti.M2http://www.asejaera.fi/p-3875-benelli-m2-comfortech-1276-26.aspxSBE IIhttp://www.asejaera.fi/p-3959-benelli-super-black-eagle-2-comfortech-1289.aspxSupernovaa ei tahdo löytyä verkkokaupoista, mutta hinta on 700-900e :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...