Jump to content
Guest Guest

Vasenkätinen haulikko

Recommended Posts

Guest Guest

Kerätääs meille "väärin ampujille" aseit jotka sopii vasureil. Kyseisiä aseitahan on tarjolla muutamia mutta vaikea löytää eteenkin päälekkäis piippuisissa haulikoissa. Vaikka moni luulee ei haulikon tukki ole suora, joten normaali tukkinen haulikko ei välttämättä sovi vasurille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Eli nyt alkuun löyty Beretan silver pigeon ja ainakin 686 malleja, Benellin m2 ja sbe2, Escotit ps ja field hunter, Remington 870, Finn 512sd Marocchi, Lincoln Premier, Fabarm Lion H38 ja Gamma Competition. Lisätkää rohkeasti niin uudet kuin vanhat asemallit mitä tulee mieleen niin helpotetaan vasurien löytämistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla ollu käytössä jo 4 vuotta Browning Bps Stalker 12/89Toiminnalataan erittäin varma. Puottaa hylsyt alaspäin aseen alta ja varmistin aseen kaulalla. Käy molemmankätisille.Ei tee mitään parasta haulikuviota. Kuviota löytyy kun kokeilee eri merkkien panoksia tai vaihtaa Invector+-supistajat Una:n,Carlsonsiin tms. laatumerkkiin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Tänään tuli taloon Lanber 2097 Sporting Lux vasurina (toinen Lanber jo talossa). Lanber:lta löytyy kaikki mallit vasureina, maahantuojana Remes. Ainut puute on että salpa jolla piiput avataan taipuu oikealle.Ainut täys vasuri mitä olen nähnyt on Blaser:in F3. Tässä myös salpa aukeaa vasemmalle,itselleni oli vaan liian kovan hintainen ase.Rizzini:ltä voi aseen oston yhteydessä tilata tukin niiden Custom Shopista jolloin se aivan varmasti on sopiva. Hinta tosin nousee jonkin verran.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...