Jump to content
Guest Guest

Paras patruuna Silver Pigeoniin

Recommended Posts

Guest Guest

Moro! Beretan Silver Pigeon on ollut omistuksessa vuodesta 11. Kertaakaan en ole kunnolla testannut eri patruunoiden osumaa. Suurin syy on se, että ei ole mahdollista ostaa yksittäisiä patruunoita. Mikäli omistat samanlaisen aseen, mielelläni kuuntelisin toimivia patruunoita.Oma luottopatruuna ollut tähän asti B&P Mythos. Koossa 3,5 ja n. 40 metristä tulos näytti kuitenkin aika jämerältä - ohessa kuva. Kertokaa suosituksia, niin lähden niiden jäljiltä kauppaan.Tavoitteena löytää mahdollisimman hyvällä upotuksella ja peitolla oleva patruuna.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Kuvia en saanut lisättyä. Testit ovat jatkuneet. Sagan koko 6 antoi erittäin hyvän kasan puolisuppealla 35 metriin. Taasen koko 6 samalta valmistajalta oli ihan vehkeestä.Rottweilin paukut ovat olleet huonoimpia, mitä olen kokeillut..Kyllä asia on nyt näin, että huomenna suuntaan supistajakaupoille.Kertokaa vielä, että monipuoliseen metsästykseen (kyyhky, sorsa, kanalintu, kauris ja jänis) varmaan alhaalle 1/4 eli IC ja ylhäälle 1/2 eli M koon supparit.Ajattelin Carlsonin supistajat hakea - mielelläni kuulisin kommentteja ja patruunasuosituksia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest Guest

Ei ole vastaavaa asetta, vähän vanhempi päällekkäispiippuinen Beretta. Omissa testeissä ko. aseella myös Rottweil ollut huono. Sagan High Speed 36g 3,25mm hauleilla ollut hyvä, sitten kuule ihan ne halvat perus-Boarit antanut hyvän kuvion ja metsälläkin jälkeä on tullut, kaikki haulikoot 2,75mm, 3mm ja 3,5mm toimineet. Noitapa sitä sitten tulee jahdissa lähinnä käytettyä. Sorsalla S&B teräshaulipaukku 70mm, onkohan siinä 32g lataus. Jos raaskisi tungstenia testata vaan on aika suolaisissa hinnoissa nuo.Itse käytän metsällä toisessa piipussa käytännössä aina 1/2 suppeaa ja kaudesta riipuen toisessa piipussa joko 1/4 tai 3/4 suppeaa. Tähän vaikuttaa maaston peitteisyys ja lehden määrä puussa, ts. näkyvyys....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Edellinen sisältösi on palautettu.   Poista sisältö

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Luo uusi...