Miten Metsastys.comin verkkokauppa toimii?

Me emme myy yhtään mitään. Metsastys.comin verkkokaupan ideana on etsiä puolestasi maailman parhaat hinnat hyvistä erätarvikkeista. On ollut jo kauan selvää kaikille, että erätuotteita saa tilattua netistä yllättävän edullisesti, varsinkin Aasiasta.

Lähes kaikki Suomessa myytävät erätarvikkeet joka tapauksessa valmistetaan Kiinassa, joten verkkokauppamme tuotteiden laatu on usein ihan samaa tasoa. Jopa malli voi olla täysin sama, mutta hinta vain huomattavasti edullisempi

Miten hyödyn tästä verkkokaupasta?

Kiinalaisissa verkkokaupoissa vaihtoehtojen valtava määrä tekee tuotteiden löytämisestä ja vertailusta hankalaa. Etkä edes tiedä vielä mitä kaikkea hyvää erätarviketta sieltä voisikaan tilata. Osa metsästäjistä on edelleen epävarmoja tilatessaan tuotteita suoraan Kiinasta.

Olemme keränneet sinua varten kattavan listan järkeviksi ja hyviksi katsomiamme tuotteita luotettavista verkkokaupoista. Hinnat ovat usein vain murto-osa niiden myyntihinnoista muualla, jopa -90%.

Esittelemme nämä tuotteet selvällä suomenkielellä. Pääset lukemaan muiden suomalaisten metsästäjien arvosteluja kyseisistä tuotteista ja kysymään kysymyksiä tuotetta tilanneilta . Tämä vähentää sinulta tuotteiden etsintään menevää aikaa ja säästät reilusti rahaa erätarvikkeita hankkiessasi. 

Me emme laita hinnan päälle senttiäkään omaa katettamme. Voit siis huoletta tilata tuotteet maailman edullisimmalla hinnalla suoraan Kiinasta.

Mitä huonoa tässä verkkokaupassa on?

Etäisyydestä johtuen tuotteiden saapuminen yleensä kestää hieman pidempään kuin suomalaisista verkkokaupoista. Maksu tapahtuu yleensä luottokortilla, eikä suomalaisia verkkopankkeja ole maksuun vaihtoehtoina. Kiinalaisille et voi myöskään soittaa puhelimella. Nuo ovat perusteltuja syitä olla tilaamatta Kiinasta.

Jopa yli 90% halvemmat hinnat ja ilman postimaksuja

Haluatko, että kettupilli 15 euroa vai alle euron? Huippumoderni ja laadukas riistakamera 300 euroa vai 100 euroa?

Kiinasta tilattavissa tuotteissa ei yleensä ole ollenkaan postimaksuja johtuen Kiinan postin hyvistä sopimuksista.

Uskallanko tilata Kiinasta luottokortillani?

Linkittämämme verkkokaupat ovat maailman suurimpia verkkokauppoja. Siellä eivät korttihuijarit juhli. Korttitietosi ovat maailman parhaan tietoturvan takana turvassa.

Lisäksi AliExpress palauttaa aina rahasi jos tavarat eivät saavu tai ovat saapuessaan rikki. 

Yhteenveto

Tutustuhan valikoimiimme ja päättele, että minkä sivun kautta sinun kannattaa jatkossa erätarvikkeesi tilata. 😉