Parhaat kameran korvaavat puhelimet laadukkaaseen valokuvaukseen vaelluksella

Etsitkö puhelinta jolla voit ottaa vaelluksellasi yhtä laadukkaita kuvia kuin oikealla kameralla? Tällaisia puhelinmalleja löytyy puhelinmarkkinoilta useista hintaluokista. Useat mallit sopivat myös vallusten vaihteleviin olosuhteisiin ja ympäristöihin. Saat myös suuremman määrän ominaisuuksia, kuin mitä pelkän kameran mukana saat.

Samsung Galaxy S21 Ultra

Tämä Samsungin lippulaivapuhelin on varustettu yhdellä tämänhetkisten puhelinmarkkinoiden parhaista kameroista. Tämä kamera mahdollistaa esimerkiksi vallankumouksellisten 8K-videoiden kuvaamisen ja yritys itse mainitsee, että puhelimessa on tällä hetkellä koko puhelinteollisuuden paras kamera videokuvaukseen. Puhelimen takakamera on varustettu mahtavalla 108 megapikselillä, 100-kertaisella zoomilla ja tämän lisäksi saat etukameran, jonka ominaisuudet ovat lähes yhtä mahtavat, sen mahtavalla 40 megapikselillä, joka tekee kuvista ammattitasoisia tai jopa parempia. Tällä kameralla voit myös ottaa erityyppisiä videoita, kuten hidastettua kuvaa, panoraamakuvia, tai yökuvia. Muiden ominaisuuksien osalta puhelin on varustettu 6.8 tuuman 120 hertsin näytöllä, jonka resoluutio on mahtavat 3200 x 1440. Voit lukea laitteesta lisää Samsungin verkkosivuilla.

Apple iPhone 12 Pro Max

Applen tämänhetkinen lippulaivapuhelin iPhone 12 Pro Max on täydellinen vaihtoehto puhelimeksi, jolla aiot korvata kamerasi. Laite on varustettu yksillä puhelinteollisuuden parhaista linsseistä ja optiikoista, joita voit Applelta odottaa. Puhelimella voit ottaa 4K 60 FPS videokuvaa, ottaa erittäin kauniita valokuvia ja editoida kuvasi näyttämään entistäkin paremmilta. Tämä iPhone on myös varustettu täydellisellä 6.7 tuuman Super Retina XDR OLED 2778 x 1284 näytöllä, Applen tehokkaalla A14 Bionic prosessorilla, sekä 5G:llä. Tällä hetkellä laite on saatavilla Suomessa noin hintaan €1400, mutta halvemmalla voit esimerkiksi viihdyttää itseäsi esimerkiksi baccarat-peliä testaamalla.

Google Pixel 5

Google Pixel 5 on Googlen kehittämä lippulaivapuhelin. Puhelin on varustettu Piilaakson parhaalla kamerateknologialla ja ohjelmistolla, jotka tekevät valokuvaushetkistäsi entistäkin kauniimpia. Tämä vuonna 2020 julkaistu puhelin on varustettu 16 megapikselin ammattitasoisella kameralla, joka mahdollistaa 4K videokuvauksen, se on näytön osalta varustettu 6 tuuman 1080 x 2340 90HZ OLED näytöllä, joka on päällystetty kestävällä Corining Gorilla-lasilla, joka on hyödyllinen myös vaellusolosuhteissa. Prosessorin osalta puhelimessa on tehokas 8-ytimen Kryo 475-prosessori, joka mahdollistaa kaikkien parhaiden sovellusten ja myös Adobe Photoshopin mobiiliversion tehokkaan käytön. Kuville saat myös 128 gigatavua tallennustilaa ja akuksi saat käyttöä kestävän 4080 mAh litiumioni-akun. Puhelimessa on myös mahdollisuus hyödyntää uutta 5G-teknologiaa. Lue tästä puhelimesta lisää Googlen verkkosivulla.

Sony Xperia 5 II

Japanilainen Sony on puhelinvalmistajana tunnettu sen innovatiivisista ja laadukkaista kameroista. Sonyn lippulaiva, Sony Xperia 5 II ei ole tämän suhteen poikkeus. Tämä laite on varustettu laadukkaalla 12 megapikselin kameralla, joka on varustettu maailmankuululla Zeiss optiikalla, joka mahdollistaa kauniiden valokuvien ottamisen myös vaellusreissulla. Muiden ominaisuuksien osalta tämä vuonna 2020 julkaistu puhelin on varustettu 6.1 tuuman OLED 120 hertsin 1080 x 2520 näytöllä, joka saa kauniit valokuvasi näyttämään entistäkin kauniimmilta. Tätä näyttöä suojaa vaellusreissulla kestävä Corning Gorilla Glass 6 turvalasi, joka puhelimen pudotessa pienentää näytön hajoamisen riskiä ja näin voi säästää kalliita korjauskustannuksia. Puhelimeen voit valita joko 128 tai 256 gigatavua tallennustilaa, johon tallentaa kuviasi. Prosessorin osalta puhelimen tehokkuudesta vastaa sen 8-ytiminen Kryo 585-prosessori. Puhelinta ei myöskään tarvitse järin usein ladata, sillä sen käyttöä kestävä 4080 mAh litiumioniakku huolehtii puhelimen energiatarpeista. Tällä hetkellä tämän Sonyn lippulaivapuhelimen hinta on useimmissa Suomalaisissa verkkokaupoissa noin €700. Voit lukea lisää Sonyn verkkosivuilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *