Showing all 5 results

Ultraäänipesuri

Ultraäänipesuri on yksinkertainen laite, jolla saadaan pestyä erilaisia osia,koneistoja tai esineitä. Ultraäänipesurin teho perustuu voimakastaajuuksiseen ultraääneen, pesuaineeseen sekä lämpötilaan. Lämpötila ja pesuaine irrottavat jo itsessään likaa ja kun ultraäänipesuri alkaa lähettää ultraääntä, saa se pienen pienet partikkelit värähtelemään ja irrottamaan lian kohteesta. Myös sellaisista paikoista, mihin ei hammastikullakaan pääse. Siksi suosittelemme että aseen huoltoa tehtäessä kannattaa käyttää apuna ultaäänipesuria! Me etsimme teitä varten Kiinasta parhaat ja halvat ultraäänipesurit!

Ultraäänipesurin valinta

Ultraäänipesuri on helppo valita, jos tietää mitä aikoo puhdistaa ja paljonko tilaa on käytössä. Aseen koneistojen puhdistukseen riittää helposti pienikokoinen, ehkä jopa 600ml ultraäänipesuri, mutta suosittelemme silti hankkimaan suosiolla isomman. Esimerkiksi tällä 6 litraisella ultaäänipesurilla saat pestyä jo paljon muutakin kuin pelkät koneistojen osat. Eli tärkein seikka valinnassa on että säiliö on riittävän iso tarvittaville osille! Mitä pinttyneempää likaa puhdistat, sitä suurempi tehoinen pesurin tulisi olla. Ultaäänipesurissa on yleensä kaksi tehomerkintää, josta toinen kertoo ultraäänilähteen tehon ja toinen lämmitystehon. Ensimmäinen on ehdottomasti tärkeämpi! Jos haluat hyvän pesutuloksen kannattaa tehoa olla vähintään 30 w per litra, mutta monessa paikassa hyväksi pesutehoksi määritellään jopa 53W per litra. Tällöin kavitaatio on parhaimmillaan.

Toinen tärkeä seikka ultraäänipesurin valinnassa on että ultraäänigeneraattorin taajuus on sopiva. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mitä korkeampi taajuus, sitä pienemmille partikkelikoolle se sopii. Vastaavasti matalataajuuksiset 20kHz:n ultraäänipesurit sopivat parhaiten silloin kun irrotetaan isoja likaparttikkeleita.

Ale!
100,97 90,87
Ale!

Ultraäänipesurit

600ml – Ultraäänipesuri

27,04 16,76
Ale!

Ultraäänipesurit

Iso Ultraäänipesuri 15L

183,99 117,75
Ale!
156,40 93,84

Ultraäänipesuri kelojen huollossa


Ultraäänipesuri on hyvä apuväline silloinkuin huolletaan keloja, oli ne heittohyrräkeloja tai vaikka perhokeloja. Hommahan lähtee aina liikkeelle purkamisesta joka kannattaa tehdä järjestyksessä ja kuvata osat levällään kokoamisjärjestyksen mukaan. Sen jälkeen likaiset osat heitetään ultraäänipesuriin, lisätään sopivaa pesuainetta ja laitetaan pesuri päälle

Ultraäänipesun jälkeen osat tulee kuivata huolellisesti joko pyyhkeellä, puhdistusliinoilla tai vaikka paineilmalla. Sen jälkeen osat on hyvä koota aiemmin otetun kuvan mukaiseen järjestykseen ja aloittaa kokoaminen. Muistathan käyttää laadukkaita ja myös pakkasta kestäviä kelaöljyjä ja rasvoja!