Showing all 9 results

Foamit

Perhonsidonnan nykyaikaisiin materiaaleihin on kiilautunut erilaiset foamit. Niillä perhot kelluu kuin korkki pinnalla eikä sitten uppoa millään. Foameja on saatavilla erilaisina levyinä tai sylinteri-putkina. Foamit perhonsidontaan kannattaa ehdottomasti tilata Kiinasta, sillä ne on huomattavasti  halvempia siellä! Muistathan myös että perhonsidonta tarvikkeiden lisäksi perhokelat kannattaa tilata kiinasta!

Foam perhot

Foamit on monikäyttöisiä materiaaleja ja ne soveltuvat lukuisiin erilaisiin perhoihin. Niistä kannattaa sitoa esimerkiksi klinkhammereita, sillä ne kelluvat todella hyvin ja klinkin voi sitoa todella näkyvään foamiin. Muita pieniä ja toimivia perhoja on mm. murkut ja koppikset. Nämä ovat kalojen joka päiväistä ruokaa ja takuuvarma perho koskelle tai järvelle!

Näistä huolimatta ehkä klassisin foam perho on surffilauta. Se kannattaa sitoa paksuun. n. 3mm foam levyyn ja kun sitä uittaa kesällä koskessa pintaa viistäen saat ihan varmasti ikimuistoiset tärpit!

Lisäksi foamista voit valmistaa erilaisia päitä esimerkiksi haukiperhoihin. Tähän kannattaa valita 10mm foam levy, josta voit veistää sopivan kokoisen ja muotoisen palan tarpeesi mukaan.

Älä myöskään unohda sitoa pupu tupunia, jotka voit sitoa helposti foam sylinteristä. Se on todella tehokas pintaperho lohelle!

Ale!
3,59 2,87
Ale!
1,96 1,65
Ale!
1,28 1,14
Ale!
Ale!