Jump to content
The search index is currently processing. Activity stream results may not be complete.

Sisältö

Syöte päivittyy automaattisesti     

 1. Eilen
 2. Sen verran voin kertoa, että Juholla ei ole hajuakaan näistä pcp- ilmakoista
 3. Aikaisemmin
 4. mattikakko

  Metsästyskengät

  Voin suositella myös Haix:n kenkiä. Haix Tapiot olleet nyt aktiivisessa käytössä jo 7 vuotta ja toimivat edelleen. Kenkä on edellään jäykkä ja pitää hyvin veden ulkopuolella. Pohjissa näkyy vähän kulumista, mutta eihän tuo ihme ole kun kilometrejä kertyy aika paljon vuoden aikana.
 5. Oletko kokeillut Seneram-palvelua? Itselläni on tämä kyseinen riistakamera ja Seneramista sai siihen hyvät asetukset valmiina.
 6. esakaikkonen

  Metsästyskengät

  Samalaiset kokemukset myös minulla Meidl Taiga kengistä. Alle vuoden käytön jälkeen alkoivat vuotamaan. Toinen pari kesti aikalailla sen vuoden myös... Toista kertaa en Meidleihin sorru. Ostin Haix Tapio kengät, joita voin kyllä huoletta suositella. Todella mukavat kengät jalassa. Soveltuvat hyvin metsään ja tunturiin. Vesi on tähän asti pysynyt vielä ulkona vaikka käyttö on ollut kovaa.
 7. Mikähän olisi hyvä patruuna noille pienemmille sorkkaeläimille Peura/Kauris ase on 30.06 sako nyt käytän naturalista sitä sinikärkistä mutta onko olemassa parempia
 8. Onko kellään tietoa MOI:n asetuksista tähän kaameraan? En saa lähettämään sähköpostiin. MMS viestejä lähettä, mutta ovat kalliita.
 9. Guest

  Puukko myynnissä

  Myynnissä tälläinen puukko https://www.huuto.net/kohteet/puukko/492488118 Ottakaapas ihmeessä huuto.netin kautta yhteyttä jos kiinnostaa.
 10. Harry Macfien Wasawasa, Helge Ingstadin Turkismetsästäjänä. Löytyy täältä [email protected]
 11. Joo valmetti franchi on ollu mukana jo vuojesta 1994. Savikiekko patilla ei pelaa. Vetoja löytyy. Tuo pitkä piippu mahdollistaa sen. Mulla on vm 1982 kärsinyt mut hyvä. Pelaa kun muistaa putsata. Valmetin eka ja vika puolari.
 12. ...ilmeisesti toinen merihanhi-esiintymä tulisi olla metsähanhi ?
 13. Guest

  Näädän ja supien nahkojen ostaminen

  Hei? Paljonko mahtaa olla mäyrän nahan hinta? Entä piisamin?
 14. Niin ja onhan Haapasalolta tullut jo jatko-osakin tuolle kirjalle, joka löytyy täältä http://www.suomalainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/fi/skk/et-muuten-t%C3%A4t%C3%A4k%C3%A4%C3%A4n-usko-p9789522910714--77 Itse en vielä ole lukenut, mutta löytyy kyllä lukulistalta. Jouko Pasianssi.com
 15. Tämä ei ihan puhtaasti ole eräkirja, mutta paljon on eräilyä neuvostoliiton aikaisella ajalla ja loistavia tarinoita Ville Haapasalolta. Löytyy Suomalaisesta kirjakaupasta http://www.suomalainen.com/webapp/wcs/stores/servlet/fi/skk/et-kuitenkaan-usko Suosittelen lämpimästi.
 16. Guest

  Suzuki Vitara maastoauto

  Myydään Suzuki Vitara OIKEA maastoauto .Vm. 94.Katsastettu,verot ok.Sähköikkunat,keskuslukitus sähköpeilit ym. Tämä jatkaa siitä mihin ns.katumaasturit jätetään.Kaks vaihdekeppiä,2 veto, nopea ja hidas neliveto. HP 2800e.Hyvä kunto. Kuvia pyydettäessä. 0400-508415
 1. Lataa lisää sisältöä
×
×
 • Luo uusi...