Jump to content

Sisältö

Syöte päivittyy automaattisesti     

 1. Aikaisemmin
 2. Kippari

  Luolatutkat

  Itse en ostaisi muuta kuin Bellmannia. Tärkeimpiä varusteita ja pikkukulu kaikkeen muuhun nähden.
 3. Tässä lyhyt yhteenveto käyttökokemuksista muutaman kuukauden jälkeen, jotka voivat olla hyödyllisiä riistakameran hankintaa miettiville. Minulla oli aiemmin n. 5v käytössä Burrel 3G 12MP peruskamera, joka lähetti kuvat sähköpostiin. Toimi ihan ok, pattereita meni 5 kuukaudessa 2-3 settiä (12 kpl), mutta lopetti lähettämisen ja vaati uusinnan. 5v sinänsä ihan ok kesto. Pitkän harkinnan jälkeen hankin Uovision 4G LTE 785 kameran lähinnä Linckeazi pilvipalvelun takia ja ongelmat alkoivat. Ostin kameran Kärkkäiseltä verkkokaupassa, mutta se ei lähettänyt ensin mitään ja joutui huoltoon, jossa päivitettiin ohjelmisto. Sitten vein maastoon, mutta kamera ei vastannut kuvapyyntöihin lainkaan joten taas takaisin huoltoon, joka vaihtoi kokonaan uuteen laitteeseen. Hankin lisäakun ja vein maastoon. Toimi n. 4 vkoa ja sitten loppui lähetys eikä vastaa kuvapyyntöihin. Tuen viesti on, että kun on vain 2 palkkia Elisan verkossa, niin tarvitsee vaihtaa paikkaa (ruokinnalla ei onnistu) tai hankkia tehoantenni. Liittymä täysin sama kuin Burrelilla ja samoin 8GB datakortti. Nyt siis joutuu ostamaan uuden antennin, katsotaan josko vihdoin saisi toimimaan kunnolla. Huonompi verkon kattavuus kuulemma myös kuluttaa virtaa merkittävästi enemmän kun etsii parempaa yhteyttä koko ajan. Sain myös toisen Uovision 4G LTE Glory kameran samoihin aikoihin ja se syö paristoja aivan älyttömästi eikä myöskään lähetä 4 viikon jälkeen (paristot vaihdettu jo kerran 2 viikon jälkeen); Kentän kattavuus yhtä vaille täydet ja muistikortilla hyvin tilaa. Täytyy sanoa, että olen erittäin pettynyt näihin uusiin ja melko hinnakkaisiin Uovision 4G kameroihin, enkä suosittele hankkimaan.
 4. Kokeilepa huviksesi Jahti Hossa. Kantapää romahtaa ja saapas osoittautuu samalla vuotavaksi reilusti alle kahdessa viikossa. Tokihan sen nyt osasi arvata, että näin halpa ei kestä kauaa, mutta missä mahtaa kulkea se raja, kuinka kauan kuuluisi kestää? Ja kehtaavat vielä nimetä että "Hossa" ja mainostaa että "Hyvä yleiskumisaapas". Jos noilla menee Hossaan, niin on henki pois, jos se saappaista riippuu. Ja hyvä yleiskumoisaapas, jos kumisaappaan käyttötarkkoitus on teatteripuvustus ja näytäntöjä ei ole enempää kuin seitsemän. Muihin käyttötarkoituksiin ei sovellu. Ehkä sillä, joka käy hirvimetsällä passissa kerran maastokaudessa muutaman päivän, kestävät yhden maastokauden. Suunnattu siis ilmeisesti juuri tälle kohderyhmälle.
 5. Burritou

  2kpl Ilveksen nahkaa

  Onks nää vielä myynnissä?
 6. Ehkä ei hirvimetsällä kivääriä kannata valita sillä perusteella että 300 metriin hirvet ammutaan. Keskiverto ampuma matka on 40 metriä. Kyllä 45-70 on pudotettu pitkiltäkin matkoilta, perän takana on se suurin tekijä. Ammutaampa millä kaliiperilla 300 metriä on sellainen matka että eläimen liikkuminen ja moni muu asia,vaatii niin paljon arvioimista että en suosittele. Aseen pitää ennen kaikkea sopia käyttäjälleen, ja pitää muistaa että osuma ratkaisee, ei hirveä tykillä tarvitse ampua mutta ei sitten ritsallakaan, aivan laillisuuden rajamailla olevat kaliiperit jättäisin suosiolla pois.
 7. Vai onko se pralletriini oikealta nimeltään?
 8. Metsästys.com myy hyttystyynyjä 30 kpl hintaan 1,99 €. Mikä on noissa se vaikuttava aine, alletrin vai jokin muu?
 1. Lataa lisää sisältöä
×
×
 • Luo uusi...