Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Meopta on kyllä hyvä myös meopro molemmat on ja hyväksi havaittu.Yksi mun kaveri vaihtoi Zeissin Meoptaan miksoköhän kun toi zeissi on niin hyvä ???
 2. No onhan se kyllä noinkin.Niissä parempilaatuisissa noita maanantai versioita tulee kyllä harvemmin ;)
 3. JeeJee mikähän vika noissa Baikkal haulikoissa on. Ne ei ole kalliita ja sortaa hyvin on toimintavarmoja.Tämä taitaa mennä saaan kastiin noitten JJakt asujen kanssa,kaikki haukkuu tuhannet käyttää.Se on varmaan se nimi joka tekee noista huonoja ::) ???
 4. Ei ole liian iso hirvelle, yhen moan piste peittää sadalle metrille n.30mmx30mm pisteen, eli 5moa peittään n. 15cm pisteen, tuollainen isompi piste on todella hyvä jos tilanteet on nopeita, ja sakeassa maastossa. Itellä on rihlakon päällä aimpointti, jossa 4moa piste, ja hyvin olen pärjännyt sillä. Ja mitä tascoon tulee..noh sittepä sen huomaat, ei olisi ainakaan minun ensimmäinen valinta :D sijoita hieman enemmän ja osta aimpointti, se ainakin kestää. Ja mikäli et olekkaan tyytyväinen siihen, niin ainakin saat myytyä sen pois, toisinkuin mitään halppis optiikkaa josta pääset eroon vain heittämälle sen roskiin ;) Aimpoint 7000L tuli sit minunkin rihlakon päälle kauris/peura metälle nyt mietityttää viellä et miten on laikastaja pärjänny tuon haulipuolen kanssa se ei mielestäni ole ongelma mutta kysyn josko sinulla on jo kokemusta ja miten on toiminnut ???
 5. No toi hehkutus kertoo jo jotain,mutta tietysti jos on rahaa niin parempiakin on ;)
 6. Noo siinä tähtäimessä (meopta) voi säätää sen punapisteen pois ja käyttää vain silloin kun huvittaa tai tarvii ;D
 7. Olen käyttäny meopta meostar 3-12x56 puna pisteellä ja voin kyllä suositella kyttäys hommiin hinta ja laatu on hyväomistan myös Burriksen 4-12x50 myös punapiste mutta on toi Meopta näistä kahdesta huomattavasti parempi ;)
 8. No mikä on paljon.Piekkarilla menee helposti 500 paukkua hirvipaukkuja 100 samoin 5,7 100 patia ennen metsästyskauden alkua ???
 9. Valtion maista tehdään kansallispuistoja eikä niillä saa metsästää kysy vaikka Villeltä(vihr) ::)
 10. Oliskohan noitten piipertäjien sauhuaminen osaltaan vaikuttanu,kun homma noitten aselupien kanssa on tehty aika vaikeaksi myös järjettömäksi.Kieltoja rajoituksia tulee jatkuvalla syötöllä lisää :o
 11. Skannaa kuva ja tulosta lähetä sit postissa samalla kuin tilauksesi pitäisi toimia,mä luulen ??? ja ainahan voi soittaa josko toimis 8)
 12. Nostellaas tätäkin vähän kun kuuspiikkinen pukki vilisti ohi 10m päästä ja ei sit tullu ammuttua kun ei oikein tienny miten tähtäänkö vai ammunko lonkalta,tuli vähän hätäiltyä joten jäi ampumatta,vaan on se nätti eläin ;D
 13. SneakyS

  Kyttäyskoppi

  No enpä ole kyttäämällä ampunut kuin yhden peuran kerralla joten toi kolme nippuun ei kuulu kokemuksiini eikä luultavasti tulekkaan mutta mitä tekemistä sillä on sään keston kanssa,oma ampuma luukkuni on vain noin 40cm leveä joten ei tarvii mitään patjoja nitoa kiinni ja sern hiekkäpussin saa pois ku ei enää kyttää vaikka ei tuo solukumi varmaan mikään huono ole mutta oma kokemus on hyvä tuon hiekkapussin kanssa joten kukin tyylillään
 14. SneakyS

  Kyttäyskoppi

  Se on toi hiekkä sopivan raskasta et pysyy pussi paikalla ja siihen saa sen kiväärille sopivan vaon/kolon tehtyä pienellä vaivalla eikä ole väliä onko farkuista tai sukista tehty mutta kuivaa saisi olla se hiekka et ei pakkasella jäädy ;)
×
×
 • Luo uusi...