Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Miten teidän seuroissa onko kauris vapaata riistaa vai onko oma jahtiporukka? Esimerkkinä meidän seurassa on oma ryhmä, mikä mielestäni on äärettömän hyvä juttu! :) Aiempina vuosina meidän porukassa piti halukkaiden ilmoittautua kaurisjahtiin, nykyään saa ihan vapaasti metsästää kuka haluaa. Seuralla on tälle vuodelle kaurislupia 6+6, joista jokainen metsästäjä saa käyttää max. yhden luvan :) Tosin harvoin olemme saaneet kiintiön täytettyä, koska kovinkaan moni jäsen ei ole kiinnostunut kauriinpyynnistä. Itse olisin useampana vuonna saanut ampua kaksi tai kolme kaurista, mutta kiintiöiden mukaan on mentävä :)
 2. mettantytto

  Hirvipatruunat

  Kolomenollakasissa hirvipanoksena hyvin palvellut Sakon super hammerhead. Leviää hyvin ja tarkkuuskin Tikasta ammuttuna loistava!
 3. mettantytto

  Kännykät?

  Muutaman viikon vanha Nokia E72 on ykköspuhelimena! Ultrapointin dogps-ohjelmisto, 5 mpx kamera, täydellinen qwerty-näppäimistö jnejne. Tosi hyvä paikannuspuhelin :)Työpuhelimena palvelee sitte Nokian 6710 navigator :)
 4. Itse en osaa Sakosta sanoa yhtään mitään, sellaista kun en ole koskaan omistanut. Sen sijaan Tikka T3 hunter kaliiberissa 308win on ollut käytössä nyt neljä vuotta. Täytyy sanoa, että hemmetin hyvä pyssy on kyseessä, ulkonäkö miellyttää silmää ja on tarkka ku mikä. Sakon tehdaspaukkuja olen ampunut, tuntuvat käyvän parhaiten tuohon. Sakon 8 gramman kokovaipalla ammuin tänä syksynä sataan metriin 3 laukausta 17 millin kasaan, kiikarina huono Norconia 1,5-6x40. Väittäisin että paremmalla kiikarilla saa vielä muutaman millin pois :) Sakon super hammerhead on toiminut hirvipaukkuna, siinä kasa hieman suurempi kuin kokovaipassa, mutta riittää keveästi hirvelle :) Tikkaan olisi tarkoitus hommailla parempi kiikari sekä äänenvaimennin, on sitten mukavampi ampua radalla ;)
 5. Piti oikein tunnus itelle tehä, että saa tällekin foorumille alkaa tarinoimaan ;DElikkäs päivitystä tilanteeseen: Viime viikon keskiviikkona saatiin sonni nurin (4+4 piikkinen), tuli iltasella kattelemaan kiimasia lehmiä, mutta löysikin 45-70 luodin!Viikonloppuna pyydettiinkin sitte tyhjää. Elukoita oli hyvin liikkeellä ja koirat pelas hyvin, mutta taas tuntuivat tietävän passipaikat ja rauhoitusalueet. Pääsin kuitenkin näkemään komean hirvisonnin kun se tuli oman koirani edessä sähkölinjoille :) Ikävä kyllä matkaa oli yli 200m, joten jätin suosiolla ampumatta, sen verran oli epävarma olo!Lupia on siis jäljellä vielä 4+1 :)
×
×
 • Luo uusi...