Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. honkkis

  Metsäkanalinnustus!!

  aavistelen pientä vittuilua! :D no ei jos mää kiintiön täyteen saan nii vois olla tyytyiväinen vähän aikaa
 2. honkkis

  Metsäkanalinnustus!!

  Tuohon niitä laski eilen ja toissapäivänä sata,liian kauas ja puihin,no kohta yrittään taas
 3. honkkis

  Sorsastus

  Joo tänään tuli oltua sorsastamasa,ojilla oltiin alotus saatiin yhteensä 7 tavii vaikka ois ollu mahkuja paljo parempaaki,käytiin kotona oleen tunti ja mentii jokisuulle,4 tuntii oltiin,3 tipahti saman tien,yhden olin ampunu haavakoks ja etittiin alus koiran kans jtn10mins mutta ei saanu hajua.Sitten kun illan päälle lähdettiin pimeäs koira otti hajun,löysi sorsan ja tarras kiinni kun yritti lentää.Ihan ok alotus.
 4. honkkis

  Isoin kalanne??

  Särkeä vaille 10kg 115cm,oisi ollut helposti tuohon aikaan voinut olla 12kilonenkin,vaan laihaks jäi.Keväällä saatu siis.
 5. honkkis

  Sorsastus

  Tänään samoilla paikoilla,melkeen heti alusa saatin 3 sorsaa,isä uroksen ja nartun ja minä uroksen.Käytiin kiertelemässä eri suunnissa,ja nähtiin että sorsaparvi laskeutu ojalle.Ammuttiin n. 40 metristä parveen eikä jostain syystä saatu kuin 1.Varmaan ois isommat haulet auttanu.Eli saldona 4 heinuria.
 6. honkkis

  Sorsastus

  Siinä tämän päivästä.2 urosta ja narttua.Käytiin ojalla,isäntä näki lintuparven siinä ja minä hiivin sinne.Lähti n.30 heinurin parvi,josta sain 2 patilla 3 sorsaa,2 urosta ja 1 narttu.Käytiin sitte lammilla ja sieltä lähti 15 parvi,vähä liian kaukaa mut silti testattiin.Tämän jälkeen päätettiin käydä samalla ojalla,ja siel oli n.5 naarasta.Isäntäki otti pyssyn ja kummatkin saatiin yhdet.Ihan kiva reissu oli.
×
×
 • Luo uusi...