Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
  1. JPS

    Taivalkosken metsästysmaat

    Pyhityksen seutu , tosin itse Pyhitys ympäristoineen "puisto-alue" johon vain paikallisilla m-oikeus.
  2. Jyväskylän ukko nakkelee myyjien nahkoja ostotilanteessa ja on kovin ylimielinen , joten uusi ostaja on aina hyvä , jos pelaa rehellistä peliä.
  3. JPS

    Kaikkea Karhun metsästyksestä

    pikkasen oon testaillut karhun "kuulla"(rasvalla) noita koiruuksia , useammalle kelpaa ihan hyvin.Eipä hyväksy kuvaa ,enkä ala pienentämäänkään.
  4. JPS

    harakkajahti

    Yks ukko liottaa kissan naksuja koskenkorvassa , ja käy sitten pesäpallomailalla jakamassa oikeutta kun harakat hoipertelee kännissä.
  5. JPS

    Uusi jahtikausi 2013

    Näkkyy toi Teknometsästys olevan muotia jo täälläkin päin , ajetaan autolla metsäteitä ja kun jäljet löytyy laitetaan koira jäljille , toiselle koiralle haetaan omat jäljet ja sitten puhelimesta kyttäämään josko tulisi tien lähelle ammuttavaksi.
  6. JPS

    Ensimmäinen aseesi?

    Vuonna 1964 ostin Tähti merkkisen 16 kaliberisen haulikon , joka on voimissaan vieläkin , vasta ammuin sillä ukko-metson. Kevyt kanta ja toimii .
  7. Tänään kävin kuvittelemassa teeriä , eivät lentäneet kun oli hirveä tuuli . mutta ukkometso tuli katsomaan mun puuhailija ja joutui eräksi , Wanhalla 1-piipuisella 16 kaliberin venakolla päästin ukon päiviltä.Uploaded with ImageShack.usUploaded with ImageShack.us
  8. Hiukan hassua tuo MH,n valvonta , kyttäävät normaali metsästäjiä ja suurimmat konnat saa rellestää vapaasti , tuossa yksikin äijä ajellut jo 14 päivää iltaa aamua noita sorateitä ja keräillyt saalista. >:(
  9. JPS

    Karhu/hirvi koe

    Olen ampunut karhukokeen aina siitä lähtien kun se tuli mahdolliseksi , sekin on ihan iisi , kun vain on ase kohdistettu , ja pitäähän se olla .Samalla aseella myös latvalinnustusta . 8)
  10. JPS

    viimeinen kaato

    Iso naaras oli haukussa , siihen tinttasin , 30 metriä meni ja pyllähti. :'(
  11. JPS

    paras linnustustapa

    Ekaks K-iukaalle , minulla oli aikanaan länsisiperian laika narttu teki mitä käskin ja oli hyvä pitää.nyt ei enään ole koiraa , mutta ikää on. :(siispä harrastan nyt kuvilta pyyntiä ja on hauskaa hommaa , helppo valita saalis ja jopa rajoittaa pyyntiä kannan mukaan.Kuvat teen itse uretaanista , betoni muotissa valaen , ovat kestäviä ja aidon näköisiä , hieman vievät tilaa , mutta sitähän on .Uploaded with ImageShack.usHyvä kuvan asetusväline on 5-7 m pitkä ongenvapa.Uploaded with ImageShack.us
  12. JPS

    Kaikkea Karhun metsästyksestä

    Kuorittiin nallelta turkki talteen , parintunnin haukun jälkeen lyijyä kylkeen. ::)Uploaded with ImageShack.us
  13. JPS

    metsäkanalinnustus 2012

    Aika heikosti lintua , ei vielä pudotuksia , mutta kunhan tässä kerkiää niin jospa pyörähtäis taas .
  14. JPS

    metsäkanalinnustus 2012

    Valmistin muotin betonista ja valoin uretaanista 6-7 teeren kuvaa, vanhoilla maaleilla maalasin ja hyvin ovat toimineet.Erikoinen teeri ?
  15. JPS

    Riistakamerat

    Kettuhaaskalla kamera , ja kuvia tulee .
×
×
  • Luo uusi...