Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
  1. Tässä lyhyt yhteenveto käyttökokemuksista muutaman kuukauden jälkeen, jotka voivat olla hyödyllisiä riistakameran hankintaa miettiville. Minulla oli aiemmin n. 5v käytössä Burrel 3G 12MP peruskamera, joka lähetti kuvat sähköpostiin. Toimi ihan ok, pattereita meni 5 kuukaudessa 2-3 settiä (12 kpl), mutta lopetti lähettämisen ja vaati uusinnan. 5v sinänsä ihan ok kesto. Pitkän harkinnan jälkeen hankin Uovision 4G LTE 785 kameran lähinnä Linckeazi pilvipalvelun takia ja ongelmat alkoivat. Ostin kameran Kärkkäiseltä verkkokaupassa, mutta se ei lähettänyt ensin mitään ja joutui huoltoon, jossa päivitettiin ohjelmisto. Sitten vein maastoon, mutta kamera ei vastannut kuvapyyntöihin lainkaan joten taas takaisin huoltoon, joka vaihtoi kokonaan uuteen laitteeseen. Hankin lisäakun ja vein maastoon. Toimi n. 4 vkoa ja sitten loppui lähetys eikä vastaa kuvapyyntöihin. Tuen viesti on, että kun on vain 2 palkkia Elisan verkossa, niin tarvitsee vaihtaa paikkaa (ruokinnalla ei onnistu) tai hankkia tehoantenni. Liittymä täysin sama kuin Burrelilla ja samoin 8GB datakortti. Nyt siis joutuu ostamaan uuden antennin, katsotaan josko vihdoin saisi toimimaan kunnolla. Huonompi verkon kattavuus kuulemma myös kuluttaa virtaa merkittävästi enemmän kun etsii parempaa yhteyttä koko ajan. Sain myös toisen Uovision 4G LTE Glory kameran samoihin aikoihin ja se syö paristoja aivan älyttömästi eikä myöskään lähetä 4 viikon jälkeen (paristot vaihdettu jo kerran 2 viikon jälkeen); Kentän kattavuus yhtä vaille täydet ja muistikortilla hyvin tilaa. Täytyy sanoa, että olen erittäin pettynyt näihin uusiin ja melko hinnakkaisiin Uovision 4G kameroihin, enkä suosittele hankkimaan.
  2. Hei metsästäjät, olen harkitsemassa vanhan rikkoutuneen metsästyskiväärin tilalle vaihtopiippuista mm. kätevämmän kuljetuksen takia ja kysyisin käyttökokemuksia eri vaihtopiippuisista. Merkkejä mielessä Strasser, Merkel, Sauer, Blaser. Ainakin Blaserista on kuulunut aika paljon moitteita, mutta onko täällä porukalla kokemusta tai mielipiteitä asiasta? Kaikenlaisia kun jo löytyy perusmalleina, niin ajattelin 6,5*55 ja 9,3*62 yhdistelmää aluksi. Ja jotenkin vieroksun peukalotukkia eli perinteinen enemmän ajatuksissa.
×
×
  • Luo uusi...