Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Morjesta Juhani, Laitatko sähköpostisi esille, niin voimme olla yhteydessä
 2. Elikkä heitän kysymyksen ilmoille kun tuo isänpäivä lähestyy ja toivon saavani apua lahjan hankintaan. :)Mies puhui metsästyskauden alussa paljon tuplahenkseleillä olevasta asehihnasta, mutta myös repusta. Hän hankki kuitenkin tavallisen yksihihnaisen selkärepun (hihna kiertää siis olalta rinnan yli vastapuolen kyljen kautta takaisin reppuun ja on myös tyytyväinen hankinnastaan) ja nyt kun selailin mahdollista lahjaa, löytyi myös tuo asereppu jossa mainittiin että kyseistä tuotetta voi kantaa myös repun päällä. Voiko noita valjaita käyttää tavallisen selkärepun kanssa? Kumpi olisi mielestänne tässä tapauksessa parempi vaihtoehto? Itse lämpesin jotenkin enemmän tuolle repulle, mutta otan mielelläni vastaan kokemuksia ja mielipiteitä molemmista. PS.Mies viettää metsässä koko metsästyskauden ja on aktiivinen lintu- ja hirvimetsästäjä.
 3. admin1542824358

  Riistakamerat

  Kertokaa tietämättömälle, miten saa tarkistettua sen, että riistakamera on kohdistettu oikein, ts. että kuvat tulevat juuri halutulta paikalta?
 4. admin1542824358

  Pyyn pillitys

  Moi. Olen lukenut monia keskusteluja pyyn pillityksestä ja se on alkanut kiinnostamaan. Noh, ostin tuossa kuukausi tai kaksi sitten sen hubertuksen metallisen pillin ja ajattelin mennä koittamaan mutta silloin oli niin huono sää etten mennyt. Kävin pari kertaa myöhemmin pillittämässä tuossa viereisessä metsässä, koska siinä olen nähnyt ja kuullut pyyn olevan, mutta en sitä pillille saanut ja sen jälkeen en ole pillittämässä käynyt, mutta tänään. Tänään menin hieman ennen auringon laskua pyörällä läheiselle metsätielle ja menin kivelle istumaan ja pillittämään. Pillitin noin 20min, mutta mitään ei kuulunut, sitten menin pyörälle istumaan ja pillittelin vähän ennen kuin aioin lähteä ja vähänajan päästä kuulin kuin pyy pyrähti lentoon ja se laskeutui noin 5 metrin päähän pusikkoon. Siinä pillittelin vähänaikaa mutta se ei tillut näkyville, mutta kuin liikahdin hieman enemmän niin se pyrähti puuhun ja katseli sieltä tunkeilijaa. ON muuten ärsyttävä kun menee tukkoon syljestä eikä soi kunnolla.Oli kyllä aika hieno kokemus! Huomenna aion aamulla mennä pillittelemään samaan paikkaan ja vähän muuallekkin! Kauanko nuo tulevat pillille vielä? Oli se kyllä HIENOA :o
 5. admin1542824358

  Riistakamerat

  Tuo kuvan laatu tuossa 550:ssäkin on mielestäni ihan riittävän hyvä ja lintukuvat passeleita (hyvä, että ottaa myös noin läheltä), mutta varkaussuojaa tosiaan kaipailisin. Moultrieen sellaisen saisi, ja muistaakseni Stealthcamiinkin. Kertokaa te muut kokemuksianne näistä merkeistä, erityisesti tuosta lähikuvausmahdollisuudesta. Tässäkin ketjussa on paljon hyviä riistakamerakuvia, mutta useimmat eivät ole maininneet kameran merkkiä. Jälkikäteenkin voisitte lisäillä :)
 6. admin1542824358

  Riistakamerat

  Vieläköhän nimimerkki .222Master (Safari Scout Guard 550 V) ja Jasonius80, joka oli käyttänyt Safari KG-680 V:tä, käytte täällä palstalla. Eränetin mukaan 680 V:n liiketunnistin toimii alkaen 2 metristä eli se kai tarkoittaa, että lähempää ei voi ottaa kuvia, vai tarkoittaako? Nuo linnut olivat kuvissa kuitenkin aika suurina tallentuneet - millähän etäisyydellä kamera on ollut? Tarkoitus olisi hankkia kamera esim. juuri lintujen ruokintapaikan kuvaukseen. Tonen seikka, mikä kiinnostaa, on, että mahtaako tuon merkkiseen kameraan olla tarjolla jonkinlaista varkaussuojaa. Eränetissä niitä oli parin merkkistä myynnissä, mutta ei tainnut olla juuri tuohon Safarii 680:een. Ei olisi jotain muuta konstia suojata kamera voroilta? Tarkoitus olisi käyttää kameraa lähellä taajamaa, missä ihmisiäkin liikkuu kohtalaisesti.
 7. admin1542824358

  Varisjahti

  Onko kukaa käyny nyt varisjahisa? Paljon on tullu saalista?
 8. admin1542824358

  Kuulonsuojaimet

  Radalla normaalit duunarin wurthin kuulosuojaimet.Metsälle hommasin nyt kokeilumielessä nämä halvat Acu-life "kuulevat korvatulpat" ja täytyy sanoa, että ne kun korviin tunki, niin metsä hiljeni. Ei tullut ammuttua laukaustakaan, joten tämä vaimennus jäi arvoitukseksi.Toisella foorumilla, joku oli kokeillut näitä radalla ja homma jäi vain kokeiluksi... Täytyy hommata suosiolla kuulevat kuulosuojaimet.
 9. missäs päin kokkonen kissoja tapat että tietää olaa varuillaan >:(
 10. admin1542824358

  Sorsastus

  sorsia on aika paljon ;D ei muutaku kuumia piippuja kaikille ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D :o
 11. admin1542824358

  Sorsastus

  se pitäs alotus päivänä kävästä sorsia on paljon ja samalla kyyhkysiäki lentää ;D
 12. admin1542824358

  Kyyhkyn metsästys

  eilen tuli 4 kyyhkyä ja pummeja
 13. admin1542824358

  Kyyhkyn metsästys

  huomenna aamulla pitäs mennä paukuttellee ;D
 14. admin1542824358

  Kyyhkyn metsästys

  kävin kattoo iilta lennon ja samalla käytin ajokoiran pentua lenkillä 1 kyyhky sitte lähti rusakko nii eikö se lähteny ajamaan
 15. admin1542824358

  Kyyhkyn metsästys

  Ootteko jo tehny sotasuunnitelman tähän alkusyksyn kohokohtaan? Alotus aamuna pitäs neljän aikaan olla jo istumassa kotuskassa riistapellon reunassa. Kyyhkyjä on pyörinyt ihan kiitettävästi pellon ympärillä, toivottavasti eivät karkaa juuri ennen h-hetkeä. Jahti kyllä polttelee jo ihan mukavasti =) Tilannerikasta alotusta vaan kaikille! =)
×
×
 • Luo uusi...