Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Tuli ostettua hirvikärpäs stop ainetta maksoi 13.90€ agrimarketista pullon kyljessä lukee karkottaa hirvikärpäset iholta ja vaatteista , mutta mun mielestä aineesta ei ollut mitää hyötyä hirvikärpäsiä tuli entiseen malliin .joku ruottalaanen keksiä käärii hyvät rahat kun myy tuota ainetta vaikkapa 200 000 pulloa.
 2. 29 lupaa + 9 pankki hirveä tarvittaessa.
 3. Sampovaari

  Benelli

  osta uusin riista lehti siinä oli 10 puoliautomaatti haulikkoa testissä .
 4. keltaisesta ei kokemuksia.kuitu paketissa oli kaksi punaista ja kaksi vihreää molemmista ympyrä ja kolmio profiilit.kyllä punainenkin näkyy hämärässä hyvin mutta vihreä vielä paremmin.
 5. mulla on semmonen jyvän tilalle ruuvattava kuitu sen on niin pieni että siitä ei oo paljoakaan hyötyä hämärässä.isällä on juuri hiviz kuitu (noin 10cm pitkä) se näkyy erinomaisesti hämärässä. vihreä kuitu näkyy vielä paremmin hämärässä kuin punainen.kiinnitys on magneetilla ja on pysynyt hyvin.suosittelen hiviz kuidun hommaamista rahansa arvoinen 8)
 6. Sampovaari

  Hanhipillit

  Minkä hanhipillin omistatte?Mitä hanhipilliä suosittelisitte metsähanhelle? Olen hankkimassa hanhipilliä ja olen katsellut buck expertin metsähanhipilliä. Onko kellään kokemusta kyseisestä pillistä?
 7. Sampovaari

  Eräsaappaat

  Itselläni on mustat sulmanit ostin ne k-raudasta maksoin muistaakseni noin 30€ . Neljä vuotta kovaa käyttöä marjassa, kalassa, metsällä,betonivalussakin muutamankerran. Ja vielä pysyy vesi ulko puolella. Näitä ennen perus kontiot mutta ei edes lapsen käytössä pysy kuin korkeintaa kaks vuotta ehjänä.Niin ja kontiot ovat vielä kymppin kalliimmat :).
 8. Puhelimestani löytyy bluetoot niin paljonko sellainen gps lisälaite maksaa? halvin gps nokia maksaa noin 180€. eli kannattaisiko hommata tuo lisälaite
 9. Metsästäjä lehdessä 3/2009 oli juttu että kaikki metsästyskortin omistajat saavat puhelimeen ilmaiseksi tracker hunter maastonavigattorin ;D. Kysyisin että omistaako joku jo kyseisen navigaattorin ja miten on toiminut? esim akun kesto ?katoaako signaali tiheässä metsässä / taskussa olevassa puhelimessa? Omaan puhelimeeni ei saa asennettua tätä navigaattoria varmaan pitää hankkia uusi kännykkä :)kaikki keskustelu tästä laitteesta sallittua :)
 10. Noin 10v. Ostin käytettynä niin ei varmaa tietoaWinchester 1300 rangerPumppuPuutukki Valokuitutähtäin12/76Vaihtosupistajat 3kpl. parannettusylinteri, puoli ja täys suppee.+ Toiminut hyvin ei esim patruunan syötössä mitään ongelmia. - Supistajan avain surkea koukku.
 11. Mun ensimmäinen saaliini oli telkkä sorsastuksen avauspäivänä. Ensin alkupäivästä olin isän kanssa suolla jossa on paljon pieniä lammia siellä en saanut kuin paljon pummia ja sekös harmitti. Lähdimme lintujen lennon loputtua kotia päin ja matkalla isä kurvasi autolla läheiselle hiekka montulle josta sain ammuttua lentoon ensimmäisen saaliini siis telkän. Telkkä putosi monttuun noin 30 metriä rannasta ja sää oli aivan tyyni niin saalis ei liikunut mihkään, ei auttanut muu kuin riisua ilkosilleen ja käydä uiden hakemas lintu.
 12. Mitä hankintoja tulevalle metsästyskaudelle? eli tänne voi laittaa tulevia hankintoja/investointeja. - itse aion ostaa hirvikiväärin ja siihen tarvittavat vermeet kiikari , laukku ,hihna yms... . - Panoksia tietysti kivääriin ja haulikkoon - ehkäpä hanhipillin
 13. Eli mitä olette mieltä pitäisikö joutsenen metsästys sallia? Nykyään joutsenia tapaa monessa puistossa ,lammessa ,järvessä ,merellä......mielestäni joutsenia riittäisi hyvin metsästykseen ja kanta kestäisi verotuksen. Ja eikös joutsenet tapaa omia itselleen jotain pieniä järviä ja häätävät tunkelijat pois esim hanhet?
 14. Sampovaari

  Metsästyskavereiden kuvia

  Suomenpystykorva Susa 7v.Viimme syksynä 2 teertä Susan haukusta.
 15. miten saan lisättyä kuvan koneen tiedostoista tekstiin ? olen yrittänyt kopioi ja liitä mutta liitä osio ei tule näkyviin .
×
×
 • Luo uusi...