Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. apina

  Paras kanakoira?

  Mikä olisi kanakoirista helpoin koulutettava? Tuleeko kaikista metsästyskelpoisia vaikka ei opettaisi niille periaatteessa mitään? Mitä "pilaa" ampumalla linnut maahan?
 2. apina

  Supit lemuaa!!

  Yhytin kaverin kanssa pari supia kuusenperseestä karhukoiran kanssa ja ammuttiin luonnollisesti ne sitten siihen löytöpaikalle. Ei kuulu meikäläiseen faunaan nämä otukset.Kysymys niille, jotka ovat näiden mätisäkkien kanssa pelanneet aiemmin: miten helvetissä näitä voi pyytää kun ne haisevat niin pahalle, että laatta lentää kun on siinä aivan lähimaastossa. Yritettiin ottaa kuvia näistä ja ampujista, mutta vesi oli kuvattavalla silmissä ja karvas maku pyrki suuhun...Termi - haisee kuin hyeena - voisi minun puolesta olla "haisee kuin supi". Älkääkä sitten väittäkö, että siihen tottuu...
 3. Tuli tuossa mieleen, että pelkääkö supit, harakat, varikset tai ketut jos laittaa kuolleen supin, harakan, va.... syötiksi? Että meneekö haaskalle vaikka harakka, jos on haaskana mm. nippu kuolleita harakoita?
 4. Virkistäkääpä muistiani kenelle kuuluu kaadetun hirven sarvet?Sattui seuraavanlainen tapaus: Hirvi tuli rämeelle kahden passimiehen eteen, ensin sitä ampui mies numero yksi, hirvi jäi hetkeksi seisomaan ja sitten lähti hitaasti liikkeelle , jolloin mies numero kaksi ampui sitä. Hirvi pysähtyi noin ¨parinsadan metrin päähän. Huojui siinä aikansa ja kaatui maahan ja kuoli. Nyljettäessä todettiin mies numero ykkösen osuneen hirveä kaulaan ja verta oli tullut myös maastoon koko matkalle kaulalta. mies numero kakkonen oli osunut hirveen takapaistille jolloin luoti oli mennyt lihoilta sisään.Kummalle sarvet kuuluu?
×
×
 • Luo uusi...