Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. vige89

  Jahtikausi 2014

  Oli melkoinen jahtikausi tämä, kun eilen saatiin jo päätökseen meidän porukan osalta. Kolmeen aikuiseen oli luvat ja oikeastaan joka päivä kun oltiin pyytämässä, niin hirviä näkyi.Noh, linkissä kaikki tarinat... :)Qkkelin kotisivut, blogi.
 2. vige89

  Uusi jahtikausi 2013

  Noh pää on tallessa tällä hetkellä, mutta tuskin se täyttöön menee. Jos innostun, niin ehkä sarvista ja trofeen tapaisen tekasen, mutta saas ny nähä.. :)Meidän porukalla enää yksi hirvi juoksee metsässä, vaikeaa on hommat ko on pentukoira ollu töissä. Toki viime vkl se kuljettu minulle tuon sonnin + lehmän, joten aika paljon helpotti paineet tälle syksylle. Pentu on kyllä välissä näyttänyt niin hyviä otteita, että tulevina syksyinä ei pitäisi olla kauhean vaikeaa enää.. ;)
 3. vige89

  Uusi jahtikausi 2013

  Tuurit senkun jatkuu.. ;D14 piikkiä löytyy..
 4. vige89

  Uusi jahtikausi 2013

  Kauden ensimmäinen päivä ja tapahtumia heti alusta asti. Ja sen verran oli tuurit kohdallaan, että allekirjoittanutkin pääsi lähettämään luodin liikkeelle.
 5. vige89

  Hirven houkuttelu

  Isä on kaksi hirveä houkuttelemalla saanut tänä syksynä, samoin moni muukin on sillä saralla onnistumisia saanut. Tosin kovin aika taitaa olla jo takanapäin.
 6. vige89

  Uusi jahtikausi 2013

  Eipä semmoista hirvenpyytäjää taida ollakkaan, joka ei jossain vaiheessa olisi hirvestä ohi ampunut.. ;)Noh itse asiaan, niin meidän porukalla on tänä syksynä luvat neljälle hirvelle, joista jo nyt on kolme kaatunut. Eli toivottavasti tänä syksynä ei tartte ravata kohtuuttoman kauaa mettässä sen yhen perässä, niinkuin aiempina syksyinä..
 7. vige89

  Pienpetosaaliit

  Lauantaina sai poimia kauden ensimmäisen minkin loukusta. Syötti kerkes vanheta jo pari viikkoa ja oli vähän happaman näköinen, mutta silti oli kiinnostanut.
 8. vige89

  Pienpetosaaliit

  Jätin eilen lintureissun ohella yhden loukun pyyntiin minkkejä varten. Eiköhän siitä saa taas pari minkkia poimia syksyn aikana..
 9. vige89

  metsäkanalinnustus 2012

  Eilen ja tänään sain viimein sauman päästä lintumettälle. Kumpanakin päivänä tuli liikuttua 8-9km ja lintuja tuli havaittua yhteensä 7 kpl. Eli kyllä niitä lintuja ilmeisesti on aika vähän tällä hetkellä. Eilen koiralla oli haukku päällä kymmenisen minuuttia, saattoi olla kauemminkin kun otti kaukaa haukkuun. Haukulle en kuitenkaan ajoissa kerennyt. Pyitä ei ole tullut yhtään vastaan, eivätkä ole edes pilliin vastanneet. Teeriä näkynyt yksi, koppeloita 2 ja muut lähteneet puiden takaa. Ensi viikonloppuna pitää vielä yrittää keretä mettällä käymään, hirvenpyynnin taidan jättää myöhemmälle syksylle.
 10. vige89

  metsäkanalinnustus 2012

  Vaihettiin paikkaa ja siellä pääsin hyvältä hollilta ampumaan teeri poikueseen ja teerihän sieltä tippu,mutta kun menin hakemaan sitä se pomppaa lentoon,mutta laskeutuu lähelle. Etimme sitä pitkään,mutta luovutimme kun koirakaan ei sitä löytänyt. Siinä sitte ihmettelimme kun se tuli myttynä alas ja silti vielä oli elossa. :( Kaverilla kävi samallalailla joku vuosi taaksepäin. Teeri tipahti haulikolla "löysin rantein" maahan, kävely puun alle ja teeri lähtee lentoon elävämpänä kuin koskaan. Oli ollut tilanteessa monttu auki, koira painanut linnun perään ja kaveri myös. Puun ohitettuaan oli sivusilmällä huomannut mustaa puun juurella, se ammuttu teerihän se siinä. Eli oli ollut kokonaan eri yksilö, joka oli karkuun lähtenyt.. ps.Ja itse aiheeseen, niin en tällä viikolla kerkeä lintumetsälle, ensi viikolla sitten.
 11. No itte rautojen viritys onnistuu esim. tällä tyylillä.
 12. vige89

  metsäkanalinnustus 2012

  Milloinkohan noiden lopulliset metsästysajat saadaan tietoon, ole enää montaakaan päivää starttiin..
 13. Ois raudat hankittuna mutta pitäs saaha infoa miten virittää ne? :) Minkä tyyppiset raudat on?
 14. vige89

  Kännykät?

  Kun edellinen puhelin alkoi liikaa tökkimään ja sitä seuraavasta varapuhelimesta hajosi kaiutin, niin tuli sitten ostettua ensimäisten joukossa Nokia 808 PureView.Kuvanlaatu on kyllä kamerapuhelimeksi aivan loistava ja juurikin tuon kameran takia koko puhelimen halusin. Edellinen android kapula oli kyllä muokattavissa miten tahtoi nokialaiseen verrattuna, mutta toisaalta tämän nykyisen nokialaisen akku kestää sen pari päivää helpostikkin ollakseen nykyajan älypuhelin.
 15. vige89

  Pienpetosaaliit

  Onkos kukaan ollut näätien perässä tällä kaudella?
×
×
 • Luo uusi...