Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Morripoika

  Pyy metsällä.

  Todella mukavan tarinan oot kirjottanu, tälläsiä lisää näitä on kiva lukea. Joo jos mahdollista niin ottaisit kameran mukaan niin olisi vielä parempi, mutta ei tuossakaan mitään vikaa ole. 60 metriinkö sen ammuit jos oikein ymmärisin, aika kauas?
 2. Morripoika

  Eräsaappaat

  Joo ei kyllä kannata noita jahti/jakt kumisaappaita hommata. Itellä ne noin 8-9kk ollut ja nyt jo tulee vesi läpi :(
 3. Eilen veikkasin eli 14 vuotiaana ja oli 7 väärin. Ja puolenvuoden päästä saan aseenkantoluvan. :D Nyt vaan hakemaan isän kanssa rinnakkaislupaa haulikolle. Eikös tohon rinnakkais lupaankin pidä olla 15vuotta :o. Ainakin oman käsityksen mukaan se olisi niin. Valaiskaa jos olen väärässä.
 4. Morripoika

  Turinapalsta

  Kuortaneella tullu paripäivää oltua ja tänään aamupäivästä lähettiin isäpuolen kans sarvikkaankoskille käymään. Sain sieltä elämäni ensimmäisen kirjolohen ja taimenen. Taimenella oli mittaa 45cm ja painoa vajaa kilo ja kirjolohi painoi n. 1.2kg. Nyt on kyllä hyvä fiilis tänä päivänä ollut. Aamulla pitäis käydä uudestaan eli pitäis varmaan nukkumaan mennä, muttakun ei väsytä ;D. Tv:tä yritän kattoa mutta se vähä tinttailee. No tuona seurvaana aamuna käytiin. 15min heiteltiin ja isäpuolella oli kirjolohi kiinni joka ylös asti saatin. Kannatti siis käydä. Päivällä sitten syötiin savustettua kirjolohta ja perunoita. Ai että oli hyvää, kun vielä itse saatuakin oli ;D.
 5. Morripoika

  Turinapalsta

  Kuortaneella tullu paripäivää oltua ja tänään aamupäivästä lähettiin isäpuolen kans sarvikkaankoskille käymään. Sain sieltä elämäni ensimmäisen kirjolohen ja taimenen. Taimenella oli mittaa 45cm ja painoa vajaa kilo ja kirjolohi painoi n. 1.2kg. Nyt on kyllä hyvä fiilis tänä päivänä ollut. Aamulla pitäis käydä uudestaan eli pitäis varmaan nukkumaan mennä, muttakun ei väsytä ;D. Tv:tä yritän kattoa mutta se vähä tinttailee.
 6. Morripoika

  Turinapalsta

  Bulgarian reissu ohitte :-. Pari päivää sitte kotiuduttiin, lentomatka kesti onneksi vain 3tuntia mutta lentokentältä kotiin autolla 5tuntia. Reissu onnistu kaikinpuolin hyvin ja lämmintäkin riitti ehkä hiukan liikaakin. Parhaimmillaan lämpöasteita oli +40. Yhtenäkään päivänä ei taivaalla näkynyt yhtäkään pilveä. Eli säät kyllä oli suotuisat. Kyllä sinne bulgarian kultahietikolle pitää toistekkin mennä. ;D
 7. Morripoika

  Turinapalsta

  Nyt ei kyllä sitten taas väsytä yhtään, tultiin juuri uistelemasta Ikaalisista, Kyrösjärveltä. Kiva reissu oli, kalaa saatiin ja muutamia metsäneläimiä nähtiin, mm. haukkaperhe, jossa 4 jo lentokykyistä poikasta, aika kuhina oli ilmassa pesäpuun ympärillä, kun emo toi saalista pesälle :) Tuliko kalaa? :D
 8. Morripoika

  Turinapalsta

  Pitäis sitä nukkumaankin varmaan mennä. Huomenna nimittäin lähtö Bulgarian kultahietikolle, viikko sielä ja takaisin suomeen. Nyt jos nukkumaan meen niin tiedän jo valmiiksi että uni ei tuu niin pitää nyt koneella surffailla kaiken maailman turhanpäiväsillä sivuilla. Mua ei täälä sitten viikkoon näykkään ;D
 9. Morripoika

  Ilmakiväärit

  Eiköhän tuossa kiikarin liikkumisessa taaksepäin ole kyse siitä että ilmakiväärin "rekyyli" suuntautuu eteenpäin, eli se ei "potkaise". Eihän se potkaise, mutta tärähtää sillä lailla että jotenkin ne kiskot eivät pidä sitä kiikaria vaan se luistaa taaksepäin. En sitten tiedä voi olla toki toi mitä sanoit. Nytten se on siinä sillälailla että ne säätöruuvin suojat ottaa niihin pidikkeisiin niin se ei enää pääse liustamaan. :D
 10. Morripoika

  Ilmakiväärit

  Joo meillä on toi CAMO NITRO 17 imppari tehoja löytyy 305m/s mutta se kiikari on ongelma. Se ei pysy paikallaan ja ristikot väänty vinksalleen se kait johtuu siitä että ilmakivääreissä rauta lyö rautaa vasten. Onko kellään samanlaista ongelmaaa ollu? :) No tossa mun hatsanissa toi kiikari liikkkuu taaksepäin luultavasti tärähdyksen voimasta minkä ase aiheuttaa kun se laukeaa. En tiedä mutta aina ku on kiikarin siihen kiskoille asettanu ja kohdistanu niin hetkenpäästä kiikari on takana ja kohdistukset päin mettää. Kiikari siis pelkästään siirtyy taaksepäin ei kiskot eikä mikään muukaan.
 11. Morripoika

  Haulikon osto

  Varmaanki tuon baikal ij-27 hommaan,mutta mitä eroa on ij-27em-1c:llä ja ij-27m-1c:llä? ??? Olisko niin että E mallisa olis ejektorit. Ei ole varmaa tietoa mutta olettaisin niin.
 12. Morripoika

  Ilmakiväärit

  Teiädättekö minkäänlaisia ilmakon piipun puhdostus menetelmiä? Olen kuullut että olisi semmoisia piippuun laitettavia puhdistuspanoksia että kun ampuu niin piippu puhdistuisi? Minulla on ollut joskus niitä. Ne on sellasia pehmeitä vähä niinkuin jotain stryoksia. Sen kun ampuu niin kai se kerää sieltä piipusta kaiken pienen moskan pois.
 13. Morripoika

  Karhu/hirvi koe

  Itellä ois aikomuksissa suorittaa tää hirvikoe. Mites muuten maksaako se jotain vai ja 8 vai 9 siihen minimissään piti osua?
 14. en ole testannu mutta eikös se ole totta että minulla 12. cal 1 piippunen lentäis kädestä jos ampuisin. 12. cal 36gr 16.cal 28gr ja se 28gr on sopivan tuju paukku minulle ( rc-16) Ei se ei lennä sun kädestä. Itellä on "oma" 12cal. 1piippunen baikal. Olen ampunut sillä noita 36gr paukkuja noin 3vuotta. eli jo 11vuotiaana ja mitään ei tapahdu kun jaksaa pitää vain kiinni. Ja minäkin olen aika pienikokoinen kaveriEdit: Niin ja kokeilemallahan siitä selviää! ;)
 15. Morripoika

  Ilmakiväärit

  Dynamit Nobel R10. Melko raskaita kisapanoksia ja hintakin on kyllä todella kallis. Joskus tulee myös käytettyä Gamon paukkuja.
×
×
 • Luo uusi...