Jump to content

aamuruskonpoika

Members
 • Viestit

  242
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Tämä aihe on siirretty alueelle Mainostus sallittu!.[iurl]http://www.metsastys.com/keskustelut/index.php?topic=1750.0[/iurl]
 2. aamuruskonpoika

  Kanalintulaskuri 2012

  Ukkometso: 0Koppelo: 1Ukkoteeri: 0Akkateeri: 0Pyy: 3Riekko: 0Ja bonuksena:Hudit: 3 ;DHajonnut iskuri: 1
 3. aamuruskonpoika

  Hyvää Joulua!!

  Hyvää Joulua tasapuolisesti kaikille!
 4. aamuruskonpoika

  Kysymys aseen säilytyksestä.

  Juu ja eikö se vielä oo ,että saa sailyttää ilman asekaappia jos ase on purettu ja osat erillään toisista? Juuri näin, ohessa vielä mitä ampuma-aselaki sanoo asiasta:"Ampuma-ase tulee säilyttää lukitussa paikassa tai muuten lukittuna taikka siten, että ampuma-aseeseen kuuluvaa aseen osaa säilytetään erillään. Mikäli niitä säilytetään erillään, ne eivät saa olla säilytettynä paikassa, josta ne ovat helposti anastettavissa."
 5. aamuruskonpoika

  Mikä oli ensimmäinen metsästyssaaliisi?

  http://www.metsastys.com/keskustelut/kaikkea-metsastyksesta/mika-oli-ensimmainen-saaliisi/
 6. aamuruskonpoika

  Riekon metsästys!

  Ei ole muutamaan vuoteen pahemmin riekkoja seuran alueella ollut, viime viikon reissulla näin peräti 2kpl.Olis voinut olla kyllä täysrauhoitus tänäkin syksynä, mutta syyskuunhan niitä sai metsästää.
 7. aamuruskonpoika

  Onko metsästyskortti taskussa?

  Ne lomakkeet löytyy myös netistä:http://www.poliisi.fi/intermin/lomakehakemisto.nsf/formsPol/1A569742E0FB8EE4C2256B9900444470ja jos olet alle 18v niin huoltajan suostumus:http://www.poliisi.fi/poliisi/home.nsf/ExternalFiles/huoltajan_suostumus_b/$file/huoltajan_suostumus_b.pdf
 8. aamuruskonpoika

  Onko metsästyskortti taskussa?

  Jos metsästää meinaat, niin kyllä. Jos jostakin syystä tulee taukoa metsästykseen (esim. ulkomaille muuttoa pariksi vuodeksi tjsp), niin viisi vuotta voit olla maksamatta, sen jälkeen tiedot poistuvat rekisteristä ja joudut suorittamaan metsästäjäntutkinnon uudelleen.
 9. aamuruskonpoika

  metsäkanalinnustus 2012

  Viikon reissu takana, eräksi saatiin 3 pyytä, jänis ja koppelo. Lintuja oli kyllä melko hyvin, varsinkin metsokanta tuntui olevan melko vahva. Arkoja tuntuivat olevan, kiväärihollille ei oikein tahtonut päästä ja maastossakin suurin osa lähti aivan liian kaukaa, jotta olisi voinut ampua.
 10. aamuruskonpoika

  Mistä juttelette erätulilla/reissuilla?

  Eipä mistään sen kummemmista, jos on saalista saatu, niin tietty sitten niistä tilanteista. Lisäksi ehkä tuumaillaan seuraavaa reissua ja muistellaan menneitä reissuja :)Muutoin sitten menee jutustelut kaikkeen mahdolliseen maan ja taivaan väliltä (paitsi työasioista ;))
 11. aamuruskonpoika

  Seuraava metsästysreissu ?

  Launtaina pääsee taas vuoden tauon jälkeen "pohjoiseen" reiluks viikoksi kanalintu- ja jänismetälle, pois täältä Ruuhka-Suomesta :)Tänä vuonna seuran alueella kuulemma lintua ihan kohtalaisesti, ellei peräti hyvin huonon viime vuoden jälkeen.Ja tiedossa jopa yksi 5-päinen metsopoikue, josko se tänä vuonna viimein jäisi eräksi tuo kanalintujen kuningas.
 12. aamuruskonpoika

  metsäkanalinnustus 2012

  Ja sitte palataan takaisin alkuperäiseen aiheeseen. Jatkakaa säistä keskustelua vaikka yksityisviestein, tuollainen turha väittely ei palvele ketään, joten jätetään tämä ainoaksi kerraksi.
 13. aamuruskonpoika

  Millaisia PCP-ilmakivääreitä omistatte?

  Juu, pitää vähän enemmän perehtyä aiheeseen ja lueskella noita voorumeita ennen kuin mittään hankitaan.
 14. aamuruskonpoika

  Millaisia PCP-ilmakivääreitä omistatte?

  Rohean näköinen se todellakin on tuo FX:ä.Onkos mitään hajua tästä Cometan lynx v10 mallista?Olis yksi uusi huudettavana huutonetin puolella..http://www.huuto.net/kohteet/paineilmakivaari-cometa-lynx-v10-635mm-uusi/235509429
 15. aamuruskonpoika

  Millaisia PCP-ilmakivääreitä omistatte?

  Lainataampa hieman tätä aihetta, eli olen aikeissa hankkia itsellenikin moista PCP-ilmakivääriä. Mitäs mallia Jussi alan vankkumattomana konkarina suosittelisi ensimmäiseksi PCP-torrakoksi? ? Noita 5.5mm malleja vähän katsellut ja himoinnnut esim. http://teraasekeskus.com/tuotteet.asp?osasto=ilmaaseet&pageOffset=&ID=3546. Montakos kutia tuollaisilla ampuu täydellä säiliöllä?Ampumamatkat tulisivat olemaan luokkaa 20-100m
×