Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Uusi metsästysportaali avattu osoitteessa metsalle.net- Käyttäjiä tullut jo pienessä ajassa 130.- Keskustelu- Reaaliaikaiset metsästysuutiset ja niiden kommentointi.- Kuvagalleria, lisää kuvia ja arvostele/kommentoi muiden kuvia!Tutustu! www.metsalle.net
 2. mettamies95

  Eri metsästysmuodot

  Viime syksynä Sorsastusta tuli enemmän harrastettua, koska kanalintuja ei ollut mistä ampua niin päätin jättää ne rauhaan.
 3. mettamies95

  Metsästyskeskustelu

  Nyt on 110 aktiivista käyttäjää!Lisää mahtuu vielä - Tervetuloa!
 4. mettamies95

  Missä asut?

  Oulussa tulee mahailtua!
 5. Mor.www.metsalle.net on uusi todella hyvin käyntiin lähtenyt metsästys foorumi.Käyttäjiä on kertynyt jo ihan mukavasti, mutta vielä lisää mahtuisi mukaan ;) Erityisesti kaivattaisiin rohkeita uusien aiheiden avaajia ja muutenkin aktiivisia metsästäjiä!www.metsalle.net
 6. http://www.metsalle.net/foorumi/index.php/topic,54.0.htmlTuolla on paljo juttua näistä aselakiin tulevista muutoksista.
 7. Tekeekö kukaan enää itse patruunoita?Kuinka ne eroaa kaupan patruunoita?Onko kannattavaa hommaa tehdä itse, entä ostaa kaupasta?Onko se "ammattilaisten" hommaa, vai voiko normi pulliainen rueta latailee patruunoita?
 8. http://www.greentrail.fi/content/product_image/toz-99.jpgElikkäs tuommosta toz m04 pakettia tullut katseltua missä olisi kiikari aspect 3-9x32 +jalat+vaimennin hintaan 349€ Olisikohan hyvä ratkaisu? Veli tästä lueskeli, että hyvää kasaakin ampuisi. Ulkonäöstä tuli muistaakseni ainoaa moitetta. Kellään kokemuksia täällä kyseisestä aseesta? Sampan viestin perusteella voisi kuvitella tämänkin olevan siten kelpo peli. -Arska_1 No voin melkeen luvata, että huono tuo ase ei ole. Itselläni ei ole ollut vielä mitään vikaa omassa Toz:issani, ja muiltakin olen kehuja kuullut että tarkkoja on nämä tozit ja varma toimisia.
 9. Olisi kiva nähdä kuvia käyttäjien aseista.Oman kuvan lisään kunhan saan näpättyä kuvan.Aseista kuvia ja tietoja ois kiva tietää kiitos :)
 10. mettamies95

  Metsästysaiheiset pelit

  Itsellä tulee näin äkkiseltään mieleen:-Deer Hunter(it)-Bird hunter 2003-The Hunter (aika uusi, mielettömän hienot grafiikat, ilmainen)Itse suosittelen The Hunteria, jos vain kone jaksaa pyörittää.
 11. Jutustelua pienoiskivääreistä.-Minkä pienoiskiväärin omistatte?-Mihin sitä käytätte?-Mitä olette mieltä aseesta?______________________________Itse omistan TOZ 78-merkkisen pienoiskiväärin, venäläis valmisteinen, mutta todella tarkka. Räkättejä on tullu ammuttua kesällä, ja syksyllä metsästys aikaan pyitä ja joitakin teeriä.Äänenvaimentimen sain kaupan päälle, joten erittäin tehokas mm. pyyn pillityksessä.
×
×
 • Luo uusi...