Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Humppa

  Kummalta puolelta ammut?

  Voisiko tuota oppia, eli ampua kummaltakin puolelta? ;D ;D Kun ampuu savikiekkoja 50 laakin jälkeen vaihtaa puolta ja uus satsi ;D ;D Itsellä ainakin aseen perä taipuu sen verran sivulle, ettei vasurilla ampumisesta tulis mitään. Toiselle puolella vaihtaessa aseen perä tulee selkeästi väärään kohtaan ainakin omasta mielestä. Jees, ja back to the topic. Vasenkätisenä ammun oikealta puolelta ;) Ja ehkäpä olis helpompi ilmakiväärillä opetella tuolta "väärältä" puolelta ampumaan kuin haulikolla.?.?.
 2. Humppa

  Ilmakiväärit

  Itsellä Hatsan mod. 33. Ihan riittävästi tehoa tähän perheeseen. Lähdöt reilu 200m/s Kyseessä kuitenkin lyhyen matkan harjoitusaseenahan tuo on. Pienoiskivääri sitten pidemmälle matkalle. Ihan avotähtäimillä mennään. Vähän rupee tuntumaan turhan tehokkailta jo nämä nykyajan ilmakiväärit. Itse reilusti alle 200m/s ilmukalla pienenä reenannu ja hyvin silläkin kasan saa aikaseksi kunhan käsi vaan riittävän vakaa ;)
 3. meenasin ostaa jahti & jakt air tex puvu :) onkos se hyvä ??? ja uuvet kumi terät... Juu ÄLÄ osta. Noi erätukun kaikki tuotteet on täyttä petosta. Kokemusta löytyy omakohtaisesti parista puvusta ja yhdestä kiikarista. Kiikarista sain rahat takaisin kun ei pysynyt kohdallaan ja enpä ole ollut tyytyväinen noihin pukuihinkaan. Olen tehnyt pyhän lupauksen että en sieltä ota enää mitään vaikka ilmaiseksi saisi. Ite olen ollu ihan tyytyväinen pukuun.. Tosin itsellä se on käytössä vain jänispassissa kun keli on pakkasen puolella & talvella pilkillä. Syksyiseen plussa keliin aivan liian kuuma. Mielummin joku vähän kevyempi asu, varsinkin jos tarvii muutama kilometri päivässä kävellä.
 4. Kalassa.netin kautta löytyi linkki.
 5. Kyllähän se tuonne raskaamman musiikin puolelle menee. Rockista -> trash metalliin.
 6. - 4 vuotta- Baikal IJ-27e-päällekkäispiippuinen-12/76-Kyllähän tuo näyttää hylsyn heittävän-Vaihdettavat supistajat-Erittäin toimiva ase ainakin omassa käytössä. Ehkei rataaseena paras, mutta kyllähän tuolla nuo kiekotkin putoaa. Sanovat ettei hyvää ja halpaa olekaan, mutta mielestäni Baikali on osoittenut tämän vääräksi :D Enemmän tuntuu vikoja olevan sedän Remingtonissa.
 7. Erittäin monimutkainen asia.. Saaliseläimenä oma kansallislintu on kyllä vaikea kuvitella. Tärkein kysymys taitaapi olla, että miten kanta kestäisi metsästäjiä?... Valkoinen lintu kun on helppo bongata keskeltä peltoa ja kiväärin kanssa ampua pois. Joutsenet kyllä valtaavat erittäin tehokkaasti alueita nykyään, joten ehkäpä jossain vaiheessa jotain olisi tehtävä. Joutsenen metsästystä olis kyllä erittäin tarkoin rajoitettava, jos se ikinä onkaan mahdollista näin "rivijäsenenä". Tulisko siitä "isojen herrojen" metsästysmuoto, kalliine lupineet yms. No aika näyttää.
 8. Ensimmäinen pyy tuli ammuttua 14-vuotiaana. Jaloista lähti 2 pyytä eteenpäin. Toinen jäi sitten läheiseen puuhun, josta sain sen ammuttua. Ensimmäinen kommenttia tais olla, että "Iskä, mitä miä teen tälle?" :D No siitä se oma metsästysharrastus lähti kunnolla liikkeelle.
×
×
 • Luo uusi...