Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Dfly Productionin kanavalta on nyt katsottavissa uusin metsästysvideo "Peurajahtia Salon Takamailta". Videon pääset katsomaan seuraavasta linkistä: Katso, kommentoi, tilaa, tykkää & jaa!
 2. Dragonfly Production perustettiin kesällä 2014 kahden henkilön toimesta. Tarkoituksena oli kuvata erähenkistä materiaalia kalavesiltä ja metsästysmailta. Videokuvauksesta kiinostuneita eräihmisiä kun olemme.Tavoitteenamme on tehdä videoista katsojaläheisiä ja aidoista tilanteista koostuvia pätkiä, minne sekaan päätyy myös ohilaukaukset ja epäonnistumiset.Dragonfly Production nimi tulee sudenkorennosta, sen mahtavan ulkomuodon -ja lentämisen mukaan. Mikä sen mahtavempaa, kuin kesällä kalastaessa seurata lähellä lentävää sudenkorentoa. Nimen valinnan viimeinen niitti oli huumorilla ajateltuna ”ei se meidänkään Dragonfly ole sen pitempi eläjä, kuin oikeatkaan sudenkorennot”, viitaten sudenkorentojen lyhyeen elinikään.Dragonfly Productionin ensimmäinen kuvaus-syksy käynnistyi kyyhkyjahdista, minkä jälkeen videomateriaalia on kertynyt kanalinnustuksesta, kaurisjahdista ja ketunmetsästyksestä. Syksyn aikana kuvatuista materiaaleista julkaistiin videot nähtäville Dflyn Youtube kanavalle. Noin reilun kymmenen (10) minuutin mittaisia videoita julkaistiin vuoden 2015 tammikuusta lähtien lopulta yhdeksän kappaletta. Tämä yhdeksän videon mittainen sarja kulkee nimellä ”Menneen syksyn tapahtumia”. Kaikki videot ovat nähtävillä Dragonfly Productionin youtubekanavalla.Dragonfly Productionin kuvaukset jatkuvat myös talvella kohti tulevaa syksyä mm. näätäjahdissa ja pilkkijäillä. Tarkoituksen on myös vallata jäämeri ja pohjoisen tunturit kuvausvälineiden kanssa.Syksyllä 2015 on tulossa mm. tammikuussa kuvattu lyhytelokuva ”Peurajahtia Salon takamailla”.Dfly Production on valloittanut myös sosiaalista mediaa. Meidät löytää Facebookista, Instagramista (@dragonflyproduction) ja Youtubesta.Tykkää, Seuraa & Jaa!Menneen syksyn tapahtumia -sarjan kaikki videot:
 3. Metsästyspainotteinen viikko takana, kelit ovat suosineet ja lintuja on näkynyt todella hyvin. Alkuviikko kului Syötteen kansallispuiston maisemissa, yöpyen yöt autiotuvalla. Loppuviikosta reissut painottuivat hakkuualueilta taimikoiden kautta vanhoille suopeltosaroille, minne kertyi runsaasti teeriä koivuihin iltapäivästä.Keskiviikkona seurailin sivusta noin 40 teeren parvea ensin kaivelemassa marjoja nuoresta taimikosta, mistä matka jatkui aiemmin mainitulle suopeltosaroille. Keli oli mainio, pakkasta oli reilu kymmenen astetta, tuuli oli tyyni ja aurinko paistoi mukavasti. Teeripaikkoja syntyi kiväärille päivän aikana runsaasti ja oli mukava pelkästään seurailla kiikarin läpi ruokailevia teeriä. Viimeistä ampumaani teertä hakiessa puissa istuvat teeret suorastaan nauroivat minulle. Hieno oli kyseinen päivä, metsästyksellisesti ja kuvauksellisesti.Hienoimpia metsästysmuotoja on kyllä ryömiä kiväärin kanssa lumisien maisemien keskellä kohti puissa nököttäviä teeriä. 8) Pari reissua jos sitä vielä heittäisi kanalintujen perässä tälle syksyä ja sen jälkeen alkaisi odottamaan seuraavaa kanalinnustuskautta.
 4. Viikonloppu sujui mukavasti kanalinnustuksen parissa. Tälläkin kertaa itselläni oli aseen sijasta videokamera kädessä. Kuvauksellisesti koko viikonlopun reissut menivät nappiin ja kuvaukset huipentuivat komean homenokan saamiseen. Materiaalia kertyi pienessä pakkasessa useita tunteja, siinä on taas editoimista. Mutta ei voi valittaa, mukavaa touhua tälläinen harrastus. Pienellä porukalla metsästystä kuvatessa saaliin saamisessa tulee huomattavasti paremmat fiilikset, kun koko tilanne tulee videolle. 8)Kuten sanoin videota tuli runsaasti ja muutamia kuvia tuli kaapattua tallennetuista pätkistä.
 5. Valtion maista tehdään kansallispuistoja eikä niillä saa metsästää kysy vaikka Villeltä(vihr) ::) Paikkakuntalaisilla on oikeus metsästää kansallispuiston puolella. Ainakin Syötteen kansallispuiston alueella on asia näin ja minusta se on hyvä juttu. Pysyypähän innokkaimmilla metsästäjillä kirjat täällä, vaikka muualla asustelevatkin. ;D
 6. Perca

  Metsästyskuvia

  Muutamat kuvat menneeltä syksyltä ja lisää kuvia nähtävillä täällä. 8)
 7. Minäkin sain vihdoin ja viimein kasattua jonkin näköisen "koosteen" syksyn tapahtumista yhdelle videolle. En nyt aivan haluamaani saanut kasaan, mutta jospa se ensi syksynä sitten onnistuisi paremmin, kun kuvauskalustokin uusiutuu. :)Jos kiinnostaa niin videon voi katsoa tuolta-> http://www.salmitunturi.com/2013/11/kanalinnustusvideo-syksyn-2013-ikimuistoisista-hetkista/
 8. Onpas komean näköinen yllätys Henq:illä! :)Kanalinnustus loppui eilen ja on aika aloittaa odottamaan seuraavaa jahtikautta. ;) Minun mielestäni tämä kuluva syksy oli hyvä lintusyksy metsästyksen osalta. Lintuja tuli reppuun, vaikka hyvistä paikoista jäi panos piippuun muutamaankin otteeseen. Lintuja, niin teeriä, mehtoja kuin pyitäkin näkyi hyvin, joissakin paikoissa runsaasti. Jospa kannat pysyisivät sopivana niin, että niitä olisi myös tulevina syksyinä. Syksyyn sopi myös pakkasaamuja ja lumisia maisemia, mikä on hieno asia metsästyksen kannalta.
 9. Huhhuh, mikä sunnuntaipäivä! Aamuhämärissä käännettiin nokka kohti syvänmaata kuolinkellon singaalien perässä. Otimme myös aseet mukaan, jotta voipi samalla metsästellä selkosten poikki kävellessä. Heti alkumatkasta tuli missattua hyvä mehtopaikka laukauksen jäädessä piippuun, singaalien lähtemispaikka löytyi keskeltä selkosta kuusen persuuksista, tulomatkalla pari lintua vielä reppuun ja reissu oli syksyn paras!Lintuja näkyi muutamia, pääasiassa mehtoja vanhoilla kuusikoilla. Ilma oli tuulinen, mutta silti pari teertä istui myös haavan latvassa. Tässä jokusia kuvia reissusta. :) Töhrin naamalta murhanhimoisen katseen pois:Sitähän pilkille jo pääsisi:Singaalin lähtöpaikka:Välillä vähän evästystaukoa:
 10. Minun aamullinen kanalintujahti tuotti saaliiksi yhden isokokoisen pyyn. Metsässä tuntui olevan hieman tunkua, kun hirvimiesten ajoketju jylläsi alueen läpi ja linnutkin hävisi sen myötä. Jokunen teeri kuiteskin näkyi pois tullessa. Kotiin päästyä oli aika tehdä edellispäivänä sulamaan otetusta teerestä sapuskaa ja hyvältähän tuo maistu. ;)
 11. Lähdin aamulla kuuden jälkeen lintujen toivossa metsään. Vettä satoi koko reissun ajan ja lämmintä oli +2. Sadetta säesti kylmä tuuli, mikä sai koleat oltavat märässä metsässä. Lintuja näkyi aina silloin tällöin jokunen ja yhtä teertä tuli ammuttua ohi. Loppumatkasta tuli yritettyä kuvata pyytä videolle, mutta eivät haluneet kastella höyheniä ja näin ollen pysyttelivät visusti kuusien juurilla. Huomenna aamulla sitten uutta reissua kehiin. :) AaKyHoo:lle onnittelut komeasta saaliista :) Kiitoksia ja kappas, isot kirjaimet ovat osuneet oikeisiin paikkoihin nimimerkissäni. ;)
 12. Metillä on tullut oltua viimeiset kaksi viikonloppua ja käveltyäkin on tullut aika mukavasti. Lintuja on näkynyt hyvin ja onnistumisiakin on koettu. Tästä on hyvä jatkaa ja odotella kuulakkaita pakkaskelejä. 8) Hyvää syksyä ja kuumia piippuja kaikille!
 13. Heikommin on näillä seuduilla vesilintuja viime vuoteen verrattuna. Muutamalla vesistöllä on tullut käytyä ja havainnot jääneet ainoastaan telkkiin. Toivottavasti ensi kesänä olisi sitten paremmin räpyläjalkoja liikkeellä.Metsäkanalintuja taas on hyvin, ehkä paremmin kuin viime syksynä. Poikueet ovat onnistuneet aika hyvin ja lintua on näkynyt hyvin metsässä.
 14. Perca

  metsäkanalinnustus 2012

  Nyt taivalkoskelle omille maille lintujahtiin! Lämpömittari näyttää -9°C. Viime syksynä lintuja oli siellä paljon ja muutama saatiinki. On niitä lintuja täällä Taivalkoskella tänäkin vuona. ;)26.10.2012Kotiuduttu on loistavalta metsästysreissulta kairasta. Menomatkalla lintuja näkyi hyvin ja reissulla sattui pari hyvää metsopaikkaakin. Ilma oli kirkas ja pakkastakin oli lähes 10 astetta. Suolla oli rimmet jäätyneet kävelykuntoon ja näyttihän tuo lammen jääkin kestävän. ;)Osa soista olivat rankkoja kävellä pettävän pinta kerroksen takia, joten ei aivan vapaasti voinut soita kierellä. Yö meni rauhallisesti autiotuvalla ja tulomatkalla lintuhavaintoja kertyi ainoastaan riekoista. Tässä muutamia kuvia. :) Hyvin kestää ;)27.10.2012Tänään kävin sitten tämän syksyn viimeisen kanalintujenmetsätys reissun. Suuntasin seuduille missä loppusyksyn aikana näkyi lintuja kovastikkin. Reissulla tuli käveltyä jalat kipeäksi, lintuja näkyi melkein joka lajia ja yhtä teertä tuli kokeiltua rihlakolla 150m, mutta ohihan se meni. Muuten jäi hyvät paikat pois. Mahtaa olla lunta hieman liian vähän, niin linnut ruokailevat vielä metsissä, joten eivät näin puissa vietä niin paljoa aikaa. :)Mutta kokonaisuudessaan mukiin menevä kanalinnustus syksy ja tulihan tuota muutama lintu pakastimeenkin.
×
×
 • Luo uusi...