Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Duuni2008

  Pienpetolaskuri 2012

  Tähän menessä olen käynyt kaksi kertaa pienpetojahdissa. Saaliiksi on tullut omalle kohdalle yksi supi kiven alta, ja tuttu ampui sen toisen sieltä sitten. Saimme vielä aijemmin päivällä kaksi. Supikoira: 1
 2. Duuni2008

  Uusi jahtikausi 2013

  59kpl tai 60kpl ammuttu, en ole täysin varma... Tänä viikonloppuna jahti onnistuin vaihtelevalla menestyksellä ja monen ohilaukauksen jälkeen kuitenkin 5 nurin. 3 vasaa ja kaksi nuppaa. Ja minäkin pääsin 11 nähdyn hirven jälkeen ampumaan elämäni ensimäisen hirven! :) Tämä oli sonni vasa (suurikokoinen).
 3. Nämä isoimmat kaurispukithan kannataisi säästää... Kokemuksella sanon, että eräässä hyvässä paikassa missä kauriit olivat, ammuttiin se isoin pukki pois ja niinhän kävi ettei ole vieläkään palanneet takaisin kyseiselle paikalle... Miten teidän seuroissa onko kauris vapaata riistaa vai onko oma jahtiporukka? Esimerkkinä meidän seurassa on oma ryhmä, mikä mielestäni on äärettömän hyvä juttu! :)
 4. Duuni2008

  Hirvipatruunat

  Sakon super hammerheadeja tääläkin käytän 308 sissani.
 5. Duuni2008

  Sorsastus

  Itellä meni alotus nappiin 6 laukausta 4 alahan, Heinuri, Haapana, kaksi telkkää. Ampuma paikkoja oisi ollu rutkasti enemmän mutta tälläkertaa tuli ammuttua varmoista paikoista vain. Aloitus meni itellä siis nappiin vaikkei sinne sorsien takia mennäkkään, vaan että pääsee pitämään nuotiota. ;)
 6. Duuni2008

  Pienpetosaaliit

  Onkos tullu lisää minkkejä? Pitääs tuo yks luala käydä kyllä kattoos, sais laittaa tutun koiran sinne, jos on elukoita kyseisessä paikassa.
 7. Aattelin lähtiä joku päivä sukset jalassa näädän perään. Jälkiä olis yhessä paikassa, mutta ei oo tullu vielä käytyä kokeelemas. ;D
 8. Duuni2008

  Metsästyskuvia

  Meikäläisen, koiran ensimäine rusakko. Naama en halua kaikille näyttää... ;)
 9. Itekkin käyn kattoos, onko jokku laittanu mitään uutta. Ja joskus sitten vähän laitan viestiä tänne.
 10. Ja jos kuitenkin asia viestejä laitettais...Tuossa 2km päässä on metsä, missä karhun jälkiä näkee... Pari vuotta takaperin oli vissiin emo ja kaks pentua ollu jäljistä päätellen.Tänä vuonna ei oo tullu käytyä kattomas koko paikkaa.
 11. Eipä oo tullu laitettua päällekäis piippuseen. ;D
 12. Kait tuolla jotain mettoa ampuis, kun se kuusenlatvas istuis... ;D Tosiaan toivottavasti ei yleisty, tain mediat saa juttua aikaan.
 13. Duuni2008

  Beagle

  No kyllä passissa pitää hiljaa ollakkin. Mutta tuolla helpommin ammuttavalla tarkoitin lähinnä, sitä että rusakko/jänis tulee hitaampaa siihen passiin (yleensä).Meidän beaglet ainakin jättäää menemättä, jos niitä vähänkin epäilyttää. ;)
 14. Duuni2008

  Etelä-Pohjanmaa

  Alavudella mettästellään... Meidän seuran mailla on Rusakoita liikaakin, mutta mettäjäniksiä sopivasti. Ja mettäkanalintuja on ihan hyvin, teeriä ainakin.Tämän seuranmailla, on vähän kaikkia eläimiä hyvin... :) Poikkeuksia lukuun ottamatta (fasaani, Peltopyyt yms)
×
×
 • Luo uusi...