Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. jyri

  Kyyhkyn metsästys

  Täytyy myöntää, että olisi pitänyt kesällä kuluttaa paljon enemmän aikaa kiekkoradalla...Parin päivän loman kunniaksi jokatapauksessa huomenna ainakin aamulla passiin.
 2. jyri

  Kyyhkyn metsästys

  Herätetäämpä aihetta, kun muutaman tunnin päästähän ollaan jo passissa ! :PItsellä sotasuunnitelma on sama, kun aina ennenkin.Eli mitään ruokintapaikkaa ei ole. Lentoreitille vaan ja toivotaan, että jotakin tapahtuu.Hyviä tiputuksia kaikille !
 3. Kiekkojen ampuminen jäänyt erittäin vähiin, joten radalla olisi tarkoitus alkaa käymään säännöllisesti.
 4. jyri

  Metsästysaiheiset pelit

  Tilasin itselle joululahjaksi tuon Cabela's Big Game Hunter 2012:sta pleikkarille.Dangerous Hunts 2013 oli mielessä myös, mutta päädyin tuohon kun on ilmeisesti vähän realistisempi.En tiedä, pitäisikö tilata vielä se kivääriohjain tuohon... :)
 5. jyri

  Metsästysaiheiset pelit

  Pro Pilkkiä lukuunottamatta on tullut viime vuosina pelailtua enimmäkseen vain pleikkarilla.Aloin etsimään, että onko PS3:lle tehty mitään metsästyspelejä.Löysin Cabela's Big Game Hunter:n ja Cabela's Dangerous Hunts:n.Olen noista kyllä ennemminkin lukenut ja katsonut videopätkiä, mutta en sitten tiedä kuinka hyviä nuo on.Kellään kokemusta näistä ?
 6. jyri

  Sorsastus/Metsäkanalinnustus 2013!

  Muutama teeri ja pyy sekä yksi ukkometso nähtiin.Sen verran olivat aina huonosti hollilla, ettei tarvinnut piippuja liata. :DKäveltyä tuli pari tuntia tuossa illalla.
 7. jyri

  Sorsastus/Metsäkanalinnustus 2013!

  Huomenna sitten kanalintujahtiin.Ilman koiraa kolutaan hakkion reunoja ym. läpi :)Toivottavasti pörähtelee.
 8. jyri

  Kyyhkyn metsästys

  Aamulla laitoin kuvat peltoon ja menin passiin.Pari parvea ja muutama yksittäinen siinä kierteli, mutta ikävästi sen verran kaukana ettei viittinyt ampua.Nyt kouluun ja iltapäivällä uudestaan.Huomenna mennäänkin sitten kanalintujahtiin.
 9. jyri

  Savikiekkojen poksuttelu

  http://www.eraheinola.fi/fi/Aseet++ammunta/Savikiekot++heittimet+/176/Birdshooter+savikiekonheitin/941Olisiko tuollainen hyvä hankinta ? Ei nyt välttämättä juuri tuo merkki, mutta kumminkin vastaava hakusessa.Voisi saada paremmin jonkun kaverin mukaan, kun ei tarvisi käsiheittimellä heitellä. ;DLiian vähiin on kyllä kiekkojen ammuskelu viime aikoina jäänyt.
 10. Kalassa.netin puolella ollaan oltu huolissaan nuorten kalastajien katoamisesta.http://www.kalassa.net/keskustelut/index.php?topic=15094.0Mielestäni metsästäjien kohdalla on täysin sama juttu.Itselläni on ainoastaan yksi kaveri, jolla on metsästyskortti ja jonka kanssa käyn metsällä.Joskus toki saan jonkun kaverin mukaan muuten vain seuraksi, mutta nuoria metsästäjiä kyllä kaivattaisiin lisää tänne päin.Onneksi isä sentään metsästää, joten yksin jahdissa ei kovin usein tarvitse olla.Miten on muualla Suomessa ? Pelkästään oman paikkakunnan ongelma tämä ei taida olla.
 11. jyri

  Sorsastus/Metsäkanalinnustus 2013!

  Huomenna tosiaan yksi jahtikauden kohokohdista.Pariksi tunniksi kouluun ja sitten jokirantaan ;)Hyviä osumia vain kaikille !
 12. jyri

  Kyyhkyn metsästys

  Aamulla sai melkein tyhjää taivasta katsella..Muutama lintu lensi liian kaukana.Iltapäivälennolle toiseen paikkaan.
 13. jyri

  Kyyhkyn metsästys

  Auringonnousu Ilmatieteenlaitoksen mukaan oli tänään klo. 05.16, joten melko aikainen herätys tiedossa.Passissa pitää olla hyvissä ajoin ennen auringonnousua.Paikaksi ollaan mietitty erästä hakkuuaukiota, jonka yli kyyhkyt ovat tavanneet lennellä.Toivottavasti lento on huomennakin aktiivista.Polttelee taas ihan mukavasti... :)
 14. jyri

  Kyyhkyn metsästys

  Jaahas. Lauantaina alkaa taas jahtikausi !Samat suunnitelmat, kuin muinakin vuosina.Ruokittu ei ole, joten passiin vaan paikkaan missä ovat tavanneet lennellä.Tällä viikolla pitäisi vähän käydä mestoilla katselemassa, että miltä näyttää.
×
×
 • Luo uusi...