Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Urmas

  Sorsastus

  Eilen iltalennolta yksi lapasorsa. Päivällä oli liian hyvä keli. Tänään aamulla pari heinäsorsaa. Tänään hanhet tuli kaverin pillille toai hyvin, mutta ehkä just alle sataseen tulivat ja käänsivät pois, joten jätettiin ampumatta.-Turhat "komennot" poistettu.
 2. virkkaus ja konekivääriammunta. Aika miehevät harrastukset, paitsi tuo konekivääriammunta. ::)
 3. Urmas

  MItä lintuja saitte 2009 syksynä?

  5sotkaa3harmaalokkia2tavia2jouhisorsaa1metsähanhi15haapanaa2koskeloa1supikoiraSeuran salliman 1teeren perässä en paria kertaa enempää viitsinyt juosta. Faasaania yritän vielä jahdata.
 4. Urmas

  Villiintyneen kissan metsästys.

  Supi- ja kettuloukut käy varmasti kissan pyyntiinkin ja syöttinä paras on kuulemma kippo maitoa. Ja jos se kissan ruoat syö pihalta, niin kai se voi sen perässä loukkuunkin mennä.
 5. Kylmät ja sateiset keväät. Ei pysy poikaset hengissä.
 6. Urmas

  Varisjahti

  Keväällä on huuhkajankuvalta pyydetty, välillä suull,tai pillillä ränkyttäen. Meren rannassa on ihan hyvin tullutkin ja aina kevättä kohti lisääntyvissä määrin.
 7. Kuulostaa niin kivalta tuo Aaltomaa. Sattumalta se on myös sukunimeni.
 8. Urmas

  Vesilinnut vs metsäkanalinnut?

  Vesilinnustus vie voiton. Tässä meren rannalla asun, joten luonnostaan olen sorsiin kontaktissa. Liminganlahtikin, joka on yksi suomen parhaista lintuveesistä on tuossa ihan lähellä, joten siellä sorsien kauhuna aina syksyt istun. Tänään käytiin kaverin kanssa vähän paikkoja katsomassa ja hyvin näkyi lintua. Tietysti myös teeriä pyydän myös tuolla hakkuuaukion reunalla, vaihtelu virkisstää ;D
 9. Oho oho, 85 vuotta ja 2kuukautta.Muistutan eniten Tuomas Rajalaa, YleX:n iltapäivä juontajaa.
 10. Uintia harrastelen melko aktiivisesti. Kalastelen, metsästelen, käyn punttisalilla ja viimeisimpänä ja vähäisimpänä on tuo lukion käynti.
 11. Urmas

  Foorumin ikäjakauma

  7.8 tulee 17 Nyt siis lyhen laskuopin mukaan 16
 12. Tietysti ja tottakai. Alkuun heti neljän päivän taukoamaton pyynti rupeama. torstai 20.8 alkaen. Maanantaina sitten pollevana taas kouluun, saaneen näköisenä tietysti. Lukujärjestyksen olen suunnitellut niin, että ensimmäiset 5viikkoa minulle tulee viikossa 2aamua, jolloin koulu alkaa vasta 12.00 ne on pyynti aamuja ne.
 13. Urmas

  Ilmakiväärit

  Itsellääni on joku halpa laiskahko ilmakivääri, mutta mukavahan sillä on kasaa paukuttaa. Minkälaisia panoksia olette hyväksi todenneet? Ammattilaisien kanssa keskustellessa on usein käynyt ilmi, että nopeat lähtönopeudet omaavat ilmakiväärit tarvitsevat hyvin toimiakseen raskaan luodin. Oletteko kokeilleet esim. näitä H&N barracuda luoteja?
×
×
 • Luo uusi...