Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. E-mies

  Metsästysaiheiset pelit

  Vieläkö moni foorumilainen jaksaa pelata Deer Hunter 2005? Kyllähän tuo peli vielä koneella on ja tulee sitä silloin tällöin ajankuluksi pelattua. Silloinhan tuo on aika mukavaa, kun verkkopelissä tapaa suomalaisia ja saa sitten jonkun muun kanssa etsiä sitä peuraa ja jutella mukavia :) Meillähän oli joskus oikein metsästysseurakin. Kyllä aika kulu mukavasti porukan kanssa metästellessä. Vielä kun saisi porukan kasaan edes kerran.
 2. E-mies

  Metsästysaiheiset pelit

  Vieläkö moni foorumilainen jaksaa pelata Deer Hunter 2005?
 3. Koitetaanko yhdessä herättää tämäkin keskustelu taas henkiin? Itse ostin viimeviikolla ensimmäisen hirvikiväärin Remington 770 setin ja mielestäni erinomainen ostos ensimmäiseksi kivääriksi ja hinta ei ollut kovinkaan paha. 770 euroa aseesta köyhdyin mutta se on hintaan nähden erinomainen ostos. Syksyllähän se nähdään miten alkaa eläimet kaatumaan. Toimii kuullmma erinomaisesti linnustukseen, kuin karhujahtiinkin.
 4. Ei mikään nuista vaan se että kesät oli kylmiä ja kosteita ja poikaset paleltuivat. Töllössä joku ukko valaisi asiaa vähäsen ja päädyin tähän lopputulokseen.
 5. E-mies

  Sorsastus

  Viikonloppuna taas kaks alas ja nyt tänäsyksynä tullu joku 6 sorsaa. Aika vähä lintuja tuola missä metästän. :-
 6. E-mies

  Sorsastus

  Eilen tuli kaks haapanaa ja aamulla sinkku. Ammulla olin rannassa ja lähin rantaa pitkin kävelemään ni sorsa tuli polulla vastaan ja amuin sen sitte vettee ku pomppas sinne.
 7. E-mies

  tervastulet

  Mitä nuo tölkit on tuola alhaalla oikealla. On jätkät viihteelle menny. ;D
 8. Meikä ampuu remingtonin panoksilla vesilintuja joka viikonloppu ku kerkiää ja hyvin ne on tippunu. Vismuntit on nii halliita et niitä remingtoneja saa 4 pakettia ja varmaa yliki niitten hinnalla. Ajaa asian samalla lailla.
 9. Mitä mieltä ootte tuosta navigaattorista ja ootteko käyttänyt paljon? Ite aattelin hommata jokupäivä tuon. Missä puhelimessa käytätte tuota? KANNAATTAAKO hankkia? ???"Siirretty alueelta sekalaista juttua" -harri
 10. Korvien välistä kiskaisin pikasesti.
 11. E-mies

  onnettomuus palsta

  No jos minä alottaisin. Oli kaunis ita ja menin ukin kans sorsajahtiin. Kun noustiin autosta ja käveltyämme jonkun matkaa metsässä sattui mätäs kohalle ja jotenki jalkani taipui niin että polveni taittui väärään suuntaan. Noh siinä sitä istuttiin mättäällä tovin ja päätimme mennä lääkäriin. Tohtori sanoi että en saa rasittaa jalkaa viikkoon koska siihen voi syntyä hiusmurtuma. Ja sidden vid***i. >:(
 12. E-mies

  Mitä koiria teillä on?

  Semmonen suomenajokoira ja se on 2 vuotta. Nimi on miku ja aika tottelevainen koira ja kiltti. Ei turhia hauku ja juoksentele.
 13. Meikäläsiellä on semmonen akkar churshilll kaliberi on 12/75. Hyvinhän tuolla ampuu mut kaveri aina kedduilee et se on ihan huono pyssy ja näin.
×
×
 • Luo uusi...