Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Salli
 1. navigaare

  Riistakamerat

  Kertokaa tietämättömälle, miten saa tarkistettua sen, että riistakamera on kohdistettu oikein, ts. että kuvat tulevat juuri halutulta paikalta? Mulla on laser apuna kohdistuksessa ainakin :) Ja sitten ihan ennen sitä menin vaan käsivaroin säätämään aina sen mukaan miten kameraa säätää. Kaveri kurkkii koneelta ja toinen kääntää kameraa niin, että saadaan oikeasta kohtaa kuva.
 2. navigaare

  Hirvikiväärit

  Löytyy .308 kivääri merkki on Sako. Päässä vaimennin ja kiikarina Kahlesin putki jossa valovoimaa riittää. Samalla asella tippuu peurat kytikseltä kun hirvet ajostakin. Ensimmäinen pyssy ja hienosti toimii!
 3. navigaare

  Turinapalsta

  Ehii toki. Luvat van loppuu kesken : D Noo, peuroja saa ampua kahdeksan. Ehkä siinä on riittämiin. ;D
 4. navigaare

  Turinapalsta

  ui. Hirvijahti tänään. Ekassa ajossa koira lähti peuran perään ja meni menojaan naapurikuntaan. Sitten meni samalla myös emä ja kaksi vasaa toisen seuran alueelle. Noo, makkaranpaiston jälkneen otettiin uusi ajo. Ilmeisesti samat kolme hirveä tuli taas ajoon. Kaks vasaa ammuttiin kumoon. Emä sai jatkaa matkaansa. Olis hirvet tullu mun passipaikalla kuulemma MUTTA joku älykääpiö posotti autolla siitä metsätieltä ja säikytti hirvet toiseen suuntaan. :(
 5. navigaare

  Erä & luonto foorumi

  ForbiddenYou don't have permission to access / on this server. :-
 6. Ensimmäinen riistaeläin jonka ammuin oli urospeura. 15v oli ikää.
 7. navigaare

  Kännykät?

  Mulla on tällähetkellä käytössä Nokian 9300 mallin kommunikaattori. Maksoin siitä 20e koska se oli lukittu. Purin lukituksen ja hyvin näkyy toimivan.Kuorissa on kulumaa käytöstä, mutta ei se haittaa kunhan puhelin toimii muuten. Akku pitäisi ostaa, koska tämä nykyinen toimii periaatteella kopautus pöytään -> akkua jäljellä 1 palkki, toinen kopautus pöytään -> akku täynnä. Ei vaan millään raaskisi maksaa akusta enempää kun itse puhelimesta :DHarkinnassa on nyt Nokian E90, eli tämä uusin naattori. Siitä sitten olisi navikaattoria sun muuta. Metsäpuhelimeksi se kuitenkin on liian kallis. Metsässä käytän rippilahjaksi saamaani Nokian N70 puhelinta. Siinä puhelimessa ongelmana on lähinnä hidas toimivuus. Softan päivittäminenkään ei liiemmin asiaa ole auttanut. No, eipä sitä puhelinta metsässä edes ehdi käyttämään.Sitten on paljon paljon muitakin luureja kertynyt halvalla laatikon pohjalle. Ei puhelimesta tule pulaa.
 8. navigaare

  Vasta-alkajan koira

  eikös sen selkä kärsi portaiden nousemisesta?
 9. navigaare

  Vasta-alkajan koira

  Koko ei tuota ongelmaa, täälläpäin on tilava omakotitalo. Mäyräkoiraa aluksi harkitsin, mutta portaita on sen verran, että pitäisi kantaa se niistä
 10. Länsi-Suomesta kun klikkaa niin meneekin alueelle Oulun lääniinKeski-Suomesta -||- Länsi-SuomiMyös foorumin aika olisi hauska saada oikeaksi ::)
 11. navigaare

  Vasta-alkajan koira

  Kettu ja jänismetsällä olen aika useasti käynyt isän kaverin koiran kanssa. Eli kettua ja jänöä sen pitäisi oppia ajamaan.Ei taida olla rotua, joka ajaa ja noutaa? Sellainen olisi hyvä, sillä myös linnustus kuuluu suuresti metsästysmuotooni
 12. navigaare

  Vasta-alkajan koira

  Metsästystoiminnassa lienee erinomainen valinta Suomenajokoira.Sillä saavuttaisi enemmän hyötyä, sillä sitä voisi ajattaa metsässä oikein urakalla. Ja kun Harri kerroitkin jo tuossa aiheessasi, Sanotaan että hieman huonommastakin suvusta tulleesta koirasta saa oivan metsästystoverin oikealla koulutuksella uskoisin, että kys. koira voisi olla oikein sopivaa luokkaa.Meillä oli muunnoin karkeakarvainen saksanseisoja, siitä jäi kyllä sellainen kuva että ei ollut mikään kovin erikoinen koira. Käytösvikaa. Sekin onneksi yksilöllistä.. kannatetaanko suomenajokoriaa ensimmäiseksi omaa koiraa ajattelevalle henkilölle?
 13. navigaare

  Vasta-alkajan koira

  Anteeksi virheeni, aiheen otsikko oli ennen Siperianhusky, mutta vaihdoinkin sen tuohon nykyiseen ja unohdin korjata rodun tekstiini.
 14. Hei!Ajattelin tästä hommata kys. rotuisen koiran. Onko koira helppo kouluttaa ja sopiiko se ns. aloittelijalle? Luin, että se vatii paljon liikuntaa ja aktiviteettiä.. Sitten tämä vedättäminen - Onko pakollista touhua? Mitä muita koirarotuja voidaan suositella vasta-alkajille?
 15. navigaare

  Turinapalsta

  Kaikki vaan loimaalle Rompepäiville! ;) Täältä löytyy kaikkea mitä ihminen ei todennäköisesti joka päivä tarvitse! :D
×
×
 • Luo uusi...