Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
  1. nuorimetsastaja

    Kuulonsuojaimet

    Käytän uudelleenkäytettäviä tulppia aina kun on mahdollisuus. Vesilinnustuksessa, kyyhkyjahdissa, radalla. Eivät vääntele tai paina silmälaseja niinkuin kuppisuojaimet. Isosta investoinnista ei ole kysymys ja se kannattaa ehdottomasti.
  2. Kyllä se sorsajahti merellä on aivan oma lukunsa. Ei se kanalinnustuskaan huono ole, vain kun lintuja on heikosti. Viime syksynä jätin kiintiöteeret suosiolla ampumatta. Myöskin jänisjahdissa tulee oltua paljon mukana. Se suomenajokoiran haukku vaan on musiikkia korville. Sain kulkea paljon nuoren koiran kanssa metsällä viime talvena, työttömänä kun olin. Ammuin myös sen ensimmäisen jäniksen, vaikka koira ei haukkunutkaan kuin ensimmäiset 2 minuuttia.
  3. Voisiko tuota oppia, eli ampua kummaltakin puolelta? ;D ;D Kun ampuu savikiekkoja 50 laakin jälkeen vaihtaa puolta ja uus satsi ;D ;D Aika käteä olisi, illan jälkeen molemmat olkapäät mustelmilla :DJa asiaan. Itse ammun oikeakätisenä oikealta puolelta. Joskus kokeilin nostaa haulikkoa vasemmalle olalle, ihan ookoolta tuntui sekin.
  4. Vähän hävettää vastata tähän ketjuun, vastsa 16 vuotiaana suoritin kortin. Taitaa siitä olla viitisen vuotta.Ja kortti on kirjaimellisestikkin nyt tällä hetkellä taskussa.
×
×
  • Luo uusi...