Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Salli
 1. Hyvä että tuli lintu talteen eikä jäänyt raanakoksi. Itsellä kanalintukausi käynnistyi keskiviikkona lähimaastoissa illasta. Muutamasta teerestä havainto ja yksi naaras laaki ja vainaa periaatteella reppuun. Tippui vain sellaiseen varvikkoon että meinasi teettää töitä etsinnässä. Torstaina samoissa maastoissa, koppeloa ja metsoa näkyi, mutta ei ampumapaikkoja. Useampi kyyhky tuli myös nostettua metsästä lentoon. Viikonloppuna Kirakassa lauantaipäivä ja havainnoksi jäi vain metso ja koppelo. Sunnuntaina taasen lähimaastoissa ja yksi pyyn poika alas. Oli niin pieni että olisi voinut jättää ampumatta. Oli vielä osittain höyhenetkin kasvamatta. Eipä sitä vain huomannut kun lentää osasivat ja kuusikkoon jäi oksalle keikuilemaan.Tänään merellä ennen kouluun menoa kerkesin käydä pomppusorsia katselemassa. Sorsaa oli hyvin mutta kaislikot oli kerennyt suurimmaksi osaksi tyhjentyä. Linnut oli suurimmaksi osaksi avovedessä ja arkoja. Useampi tavi ja heinuri kuitenkin erehtyi lähtemään liian läheltä. Niistä kaksi tavia ja heinuri alas ja reppuun.Hirvikärpäsiä ihan tarpeeksi. Itselle uusi tuttavuus kun täällä päin ei ole ennen näkynyt. Noh, kaipa niiden kanssa voi elää. Metsään on kuitenkin päästävä, oli kärpäsiä tai ei.
 2. d0352832

  Valmet

  Mites siinä on samat supistukset? Ootko mitannut? Nuo leimat tarkoittaa siis M=modifed (puolisuppea) F=full (täyssuppea)
 3. d0352832

  Valmet

  Itsellä on sama haulikko ja supistukset on 1/2 alhaalla ja ylhäällä 1/1. Leimat löytyy piipun kuljestä. M ja F. On nuihin skeet piippujakin valmistettu. On vaan harvinaisempia.
 4. d0352832

  Metsästyskengät

  Kiitos, tämä muutti näkemykseni kokonaan metsästyskengistä.
 5. Tähän asti tullut tallusteltua kumisaappailla metsässä. Nyt mietin vakavasti parempien kenkien ostoa. Olen kokeillut muutamia vaelluskenkiä joissa on mielestäni liian jäykkä pohja. Tuntuma on liian huono makuuni. Tämmöiset löysin selailtuani nettiä. http://www.eramaailma.fi/epages/Eramaailma.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/Eramaailma/Products/HA300103/SubProducts/HA300103-8#axzz2b7UqKkpt Onko kenelläkään kokemusta kyseisistä kengistä? Tai suositelkaa muita.
 6. Eipä se paljoa lohduta vaikka ampuisit sorsan keskellä metsää lyijyllä, silti laitonta. Lyijyllä saat ampua vaikkapa lokkeja vesialueella mutta vesilintua et.
 7. d0352832

  Sorsastus

  Onnea komeasta hanhesta :) Tuli ihan haulikkohollille vai kiväärillä? Itselle ei ole vielä metsähanhea tullut edes ampumahollille. Aloituksen jälkeisenä päivänä saimme tiputettua 2 kanadanhanhea neljään mieheen. Tilanne oli Once In A LifeTime, alle 30 metriin päästiin ampumaan ne.
 8. Kerran ammuin heinurin alas. Tippui heikkovirtaisen kosken loppuliukuun, vastarannan tuntumaan. Lintu tippui kuin kuollut ja kunnon läsähdyksellä. Ei näkynyt enään lintua. Koira lähti hakemaan ja hetken etsi. Sitten alkoi seisomaan lintua rannalla. Käskyn saatuaan koira kaivoi linnun rantapenkereeltä. Eli sorsa oli kiivenny maihin ja mennyt hyvään piiloon, vaikka virta olisi voinut viedä linnun suvantoon. Ei sorsa siis sukeltanut kaislaan kiinni vaan nousi maalle piiloon.
 9. d0352832

  Metsästyskuvia

  Ensimmäinen isompi kanalintu tälle kaudelle.Kilkkaa isommaksi.
 10. Keskustelua metsästyksessä (ja muutenkin) käytettävistä kantolaitteista. Erityisesti toivoisin kokemuksia hyvin haulikolla ampumiseen soveltuvista repuista.
 11. Sepelkyyhky, sorsastuksen aloituspäiväna tuli :)
 12. d0352832

  Mistä fasaaneja?

  Elikkä olisi kiva tietää mistä niitä fasaaneja löytyy. Itse asun Kemissä päin joten täällä ei ole näkyny niitä. Voisitteko kertoa paikkoja n. 150km säteellä? Kiitos vastanneille näin etukäteen."Aiheet yhdistetty"-Harri
 13. d0352832

  Kanalintulaskuri

  Koppelo 3Metso 2Pyy 6Riekko 1Teeri yli 10 ???
×
×
 • Luo uusi...