Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. jääkiekko, juoksu, beach volley ja muu urheilu kavereiden kanssa, kalastus ja yleensäkin luonnossa liikkuminen :)
 2. haulikon malli on M712. ei oo paljo mielikuvitusta :-[
 3. Amin sauer-suhl

  onnettomuus palsta

  kävin ostamassa pyypillin ja samana iltana pyymetälle.kävelin metässä välillä pillittelin, mutta pyyt ei vastannu ja jatkoin matkaa. kun olin lähossä takaisin autolle aioinpillittää vielä kerran, mutta pilliä ei löytyny mistään. ei muuta ko haulikko puuta vasten ja mehtään juokseen. pilliä ei tietenkää löytyny ja haulikkoakin piti jäädä etsimään :Donneksi haulikko löytyi ja nyt on uus pyypilli :D
 4. Amin sauer-suhl

  Metsästysaiheiset pelit

  trophy hunter 2003 ja eräjorma on parhaat metsästyspelit. dangerous hunts,hunting unlimited 4,deer hunter 05 ja trophy hunter 07 on aika huonoja.
 5. Amin sauer-suhl

  Kanalintulaskuri

  Koppelo: 25Metso: 10Pyy: 16Riekko: 8Teeri: 116
 6. siis haulikossa on vain yksi liipasin. eihän sillä ole niin väliä minkä ampuu ensin mutta kyl yleensä haulikossa on piipun valitsin jos on yhellä liipasimella ???
 7. Amin sauer-suhl

  Mitä koiria teillä on?

  suomenajokoiran pentu ajotaiturin jehun teettämänä
 8. itse hommasin ajokoiran :D, sorsapillin ja pyypillin(ostin viimevuonnakin pyypillin mutta tippu ekalla reissulla mehtään :-)
 9. Tosiaan ei kannata IJ-27:ää ostaa uutena koska hyväkuntoisen käytetyn saa melko halvalla
 10. -Tikka M712 valmistaja Fabarm, Italia?-Iästä ei tarkkaa tietoa. siinä 5-15v-päällekkäispiippuinen-12/76-ei ejektoreita-alapiippu 1/2 suppea. yläpiippu täyssuppea-ikäisekseen hyväkuntoinen.tukit vähän kärsiny ja piipusta sinistystä lähtenyt.sisältä piiput kumminkin huippukunnossa.ei pysty valitsemaan ammuttavaa piippua. alapiippu ampuu aina ensin. mistä johtuu?
×
×
 • Luo uusi...