Jump to content
[[Template core/front/profile/profileHeader is throwing an error. This theme may be out of date. Run the support tool in the AdminCP to restore the default theme.]]

Maine sivustolla

0 Neutral
 1. Metso

  Riistakamerat

  Eiks tään tästä kato lähe Kasvaan jos porukalla vaan ois antaa tietoo? Hyvä muute ;)
 2. Metso

  Kanalintulaskuri

  Havainnot mitä lisäsin ovat tammi-syyskuun 15.09Koppelo: 25Metso: 13Pyy: 18Riekko: 11Teeri: 139
 3. Metso

  kanalinnustus 2009

  Teeri kausi olisi tarkoitus itseni osalta käydä aloittamassa viimeistään viikonloppuna Keski-suomessa. Aloituksessa olleet Sukulaiset olivat hyvin kartoittaneet alustavasti lintujen määrää ja olin paikkoja tältä vuodelta ja kyllä niitä taas vaan tuntuisi olevan. Monessa paikkaa taas sanotaan että kolmiolaskentojen tuloksien mukaan ei kanalintu kanta ole noussut kuopastaan. Ei ole näkynyt Omilla metsästys maillani Sopusuhtaisen metsätyksen vuoksi nuo aallonpohjat.
 4. Metso

  Sorsastus

  Tänään iltalennolle ja tavoitteet korkealla koska Heinureita ollut niin paljon edelliskerroilla liikkeellä. Nyt myös Flextonen double reed pilli avustamassa lintujen houkuttelua.
 5. Metso

  Teeren metsästys

  Ilman koiraa on tullut suurimmaksi osaksi metsällä käytyä. Säilyy jotenkin se jännitys että mistä se lähtee kun ei ola koiraa ilmaisemassa linnun paikkaa. Itse metsästä 12kaliberisella haulikolla niin ei kaiken laiset koiratkaan sovellu siille.Haulikoko on riippuu Vuodenajasta, tavoitellusta saaliista (teeri, metso, pyy,...) ja Asekaapin patruuna valikoimasta ;)
 6. Metso

  Vesilinnut vs metsäkanalinnut?

  ei ppysty sanoo kumpanenkin on niin mukavaa ja hyvää.
 7. jos satut asumaan Minimanin tai Tokmanin läheisyydessä niin sieltä löytyy halpoja samettiteeren kuvia jotka täytät vaikka metsällä sammaleella.oisko ollu n 3e/kpl. Ittellä niitä ja toiminut on.
 8. Kanahaukka ja Kettu. Henk koht nähnyt kuinka röyhkeästi kyseiset eläimet tulevat jopa teeren kuville. Pahin uhka ainakin omilla metsästys maillani. Eikun Kanahaukan harvennukseen yhdessä? Addressi vetämään kanahaukan rauhoituksen purkamiselle!! ;)
 9. Metso

  Pirkanmaa

  Onko Miten Pirkanmaalla muut metsillä ollu? Itte nyt eka kerta tuli vasta tänään ei ole ehtinyt aijemmin tuleen. Entäs Onko muut huomannut Sorsiensuurta parveutumista jo näin alkuvaiheessa syksyä? Tuntuu että ne tietäs jo et tänä vuonna talvi tulee aikasi.
 10. Metso

  Metsästysmatkoja

  Onko Porukalla tietoa Norjan Metsästys Mahdollisuuksista? Itte sinne muuttanut Kuukausi sitten. Pohjois-Norja Mehamn on Tarkempi paikka . Ei olisi työpäivän jälkeen enään ongelmaa kun mettälle pääsisi ;D
 11. Metso

  Riistakamerat

  Samaa Hommaa täältä kyselisin . Kesämökille Kauriin ruokinta paikalle olisi tarkoitus pistää alkuun. hinta luokkaa ja Merkin ja mallin suosituksia?
 12. Kyllä se Ukkoteeri Tais olla. Ketjumetsästyksellä Omalla Uudella haulikolla (oli Joskus :)) pomppuun.
×
×
 • Luo uusi...